Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cgdstpgl Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
75
Favori
66.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam. Çok benzer bir profildeyiz demek ki 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Klavyeli kılıf kullanan var mı? Memnun musunuz? Daha ucuz alternatifi var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar temmuz 12 de sanırım lansman var. Onu beklemeye gerek var mı ? Aynı fiyata daha iyisi çıkar mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • netmaster1903 N kullanıcısına yanıt

bunu ben de merak ediyorum. uygun fiyata klavye mouse işi nasıl çözebilirim?

• TheFourBarMechanism T kullanıcısına yanıt

ben bunu aldım çok kaliteli magic mouse özelliğide var. toucpad'de kısayollar ile çok efektif kullanıyorsun.

Genel Markalar Katlanabilir Bluetooth Mini Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol

• WellsFargo kullanıcısına yanıt

muazzam görünüyor, teşekkürler

• Dex modunda samsung tvye kablosuz nasıl görüntü aktarabilirim bilen var mı?

• OzeNHocA kullanıcısına yanıt

Farklı bir kararla ipad 10. nesil aldım + Logitech combo touch klavyeli kılıf aldım  

• Tab S9 mu s9FE+ mı tercih edilmeli? Öğrenciye hangisi daha uygun olur?

FE modelleri pek sevmem ama bilemedim.

Ipad 10. nesilde aklımda var ama onun da hafıza düşük.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Ben büyük ekrandan dolayı fe plus seçtim memnunum

• S7 FE, Android 14 OneUI 6.1 için hazırladığım debloat listesi büyük ihtimalle S9 FE içinde kullanılabilir. Denemek isteyenler varsa burdan;https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158397961

• Premium ile 400tl denk geliyor ben aldım süper hızlı şarj destekliyor çok hızlı şarj oluyor. Tek çıkıştan 45 watt alabiliyoruz.

Spigen 45W USB-C Güç Adaptörü 2 Port GaN Tech (Şarj Isısını Düşürür) 20W/25W/45W Samsung PPS Destekli Type-C Hızlı iPhone & Android & iPad & Macbook Şarj Cihazı ArcStation PE2105 White - ACH03717

• bugün teslim alacaz fe modelini. kaliteli kılıf ekran koruyucu tavsiyelerinizi beklerim.  

• Bahsettigimi sanmistim hem buyuk Plus hem de digeri yani tum S9 FE ve S9 FE+ ekranlarininda polarize katman kasitli kullanilmamis. Bu yuzden beyaz alakasiz yansimalar oluyor buzlu camdan yansiyormus gibi. Bu da kontrasti dusuruyor... AMOLED ile genel manadaki avantaji da kaldirilmis oluyor.

Samsung AMOLED lerde malum black crush vardir. Gri tonlamalar direk tam siyah neredeyse ama IPS LCD lerde boyle bir sorun olmuyor gri golge tonlar siyah kapkara olmuyor.

Polarize en az 10 yildir var kullaniliyor! Ama Samsung boyle ucuz bir teknolojiyi neden tercih etmiyor garip ...

• S9 FE modelinden aldım. Aslında düz S9 modeliyle çok arada kaldım, sonra benim kullanım tarzıma yönelik bu serinin daha iyi olacağını düşündüm ve memnunum. Genellikle düşük ışıkta kullanacağım için Amoled'in düşük ışıkta titreşim yapması vs. Gerek görmedim S9'u.. Şimdilik gayet memnunum. Sadece ekran kapalıyken kalemle direkt not almayı açamadım.

• ONURTO kullanıcısına yanıt
    Hocam, ekran kapalıyken kalemi yakınlaştırıp, kalemin tuşuna bir kez basın. O şekilde olması lazım.

• ONURTO kullanıcısına yanıt

Tab S8 tavsiye ederim en son AMOLED olmayan ama güçlü olanı herşeyi de var ...

• CheffromMars kullanıcısına yanıt

Teşekkürler çok kolaymış buldum  

• Ekran çok fazla parmak izi tutuyor gibi geldi bana

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.