Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.966
Cevap
207
Favori
291.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.spigen.com.tr
    Galaxy Tab S9 Plus Kılıf, Spigen Rugged Armor Pro | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-tab-s9-plus-kilif-spigen-rugged-armor-pro

www.spigen.com.tr
    Galaxy Tab S9 Ultra / S8 Ultra Kılıf, Spigen Rugged Armor Pro | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-tab-s9-ultra-s8-ultra-kilif-spigen-rugged-armor-pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay85 -- 5 Ağustos 2023; 7:50:51 >

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt

maşallah fiyatlar çok uygun

2-3 hafta bekleyeyim diyorum kılıf için ama bugün almadığın şey yarın zamlanıyor.

amazon veya hepsiburada bir güzellik yapar spigen kılıflarda.

zar atıp bekleyeceğim sanırım

Sitesinden s8 plus için bu kilifdan istedim. On siparisli ürün yazmamasına rağmen sipariş sonrası on siparişli diye bilgi verip 25 iş günü içerisinde kargoya verilecek denildi. Spigenden isteyecek olan varsa sipariş öncesi bilgi alsın yoksa çok beklemek zorunda kalabilir.
  • echonia kullanıcısına yanıt
    s8 serisi çıktığında hepsiburada da 2 tanesi 401tl isi

Spigen kılıfları bir ben mi sevmiyorum

• suskun4449 S kullanıcısına yanıt

s8 ultra ve s9 ultra uyumlu diyor ama değil. tuş yerleşimleri, kamera boyutu farkı var.

s8 ultra kılıfları s9 ultraya uymayacak.

spigen amerika sitesinde bile az önce satışa başladı. 10 dakika önce "coming soon" diyordu

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    sağlamlık tasarım ve uyumluluk açısından favorim ilk çıktıklarından beri
  • Tab S8 Ultra için olan Thin Fit Pro modeli Amazon USA'da 3.6 puanlı, kötü yorumlar var. Mıknatıslar kalemi etkiliyormuş.

Spigen Thin Fit Pro Designed for Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 Inch Case with S Pen Holder, Heavy Duty Protective Stand Cover 2022 (Keyboard Not Included) - Black

amazon.com
    Spigen Thin Fit Pro Designed for Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 Inch Case with S Pen Holder, Heavy Duty Protective Stand Cover 2022 (Keyboard Not Included) - Black
    https://www.amazon.com/dp/B09P46VQ78?ref_=cm_sw_r_apan_dp_1DZVQ9JBHREE7NFJC0QY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 5 Ağustos 2023; 11:3:22 >

• Tab s9+ icin smart book cover aldim gectim ben ilk basta koruyuculuk ariyordum ama sonrasindan dusununce bu tabletler telefon gibi kullanilmiyor kullanmadigim zamanlar cantada elde kullandigimda da boyutu buyuk oldugu icin elden dusurme sansi telefonlara gore cok daha az

Ayrica benim tableti tercih etme sebebim hafif olmasi 600gram tabs9+ ekstra agir kaba bir kilif takmak bana mantikli gelmedi dusununce

Birde orjinal samsung kilif da miknatislar felan cok iyi diger markalarda miknatislar hakkinda kotu yorumlarda okudum bolca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 5 Ağustos 2023; 11:2:32 >
  • Samsung bu takas ücretini nereye yatırıyor? Karta mı yatırıyor? Hesap bilgisi girdiğimi hatırlamıyorum takas yaparken.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

aldığınız karta geri yatıracak, hatta ilk kestiği faturayı iptal edip, düşülen tutarla tekrar fatura kesilecek.

• üstte birisi avantajixten bahsediyor, ilk defa duyuyorum önerir misiniz tablet alırken?

• ozanx238 O kullanıcısına yanıt

Ben dahil kimsenin aklına avantajix gelmedi, siz denerseniz sonucu burayada paylaşırsanız faydası olabilir.

• 5 Ağustos oldu ama bizim S9 Ultra'dan haber yok.

Watch 6 forumu kaynıyor kazan gibi. Hepsiburada'dan dün sipariş verene ulaşmış ama 27'sinde samsung shoptan sipariş verene kargoya bile çıkmamış saat.

Bir heyecanla S9 Ultra siparişi verdim ama canım sıkılmaya başladı forumları okudukça, Samsung'un önceki senelerde saçmalıkları okudukça.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Rugged armor pro iyi s8 ile kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanx238

üstte birisi avantajixten bahsediyor, ilk defa duyuyorum önerir misiniz tablet alırken?

Onu hesap edip almayın, üzülürsünüz. Yani alın ama sanki gelmeyecek gibi düşünün. Ben S23 Ultra alırken kullandım, bana gelmedi, reddedildi. Alanlar da oldu. Hiçbir hakta iddia edemiyorsun falan. Yani öyle kesin gelecek diye almayın.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Ya bende ki sıkıntı şu. Avantajixle alirsam 26250 ödüyorum ve 5k iade gelme şansı oluyor. Ama öğrenci hesabımda klavye biraz daha ucuz tablette şimdilik indirim yok, bekliyorum belki gelir diye. Şuan orda tablet+klavye 25k oluyor. Ama orda avantajix yok öğrenci hesabı olduğu için. Yani 5k için risk alirsam vs gelmez ise boşu boşuna 1250 tl fazla ödemiş olucam :/ o yüzden tablettede öğrenci indirimi bekliyorum kac gündür. Ay içinde belli olur demislerdi bana

• Violet Dawn kullanıcısına yanıt

5 bin lira iade gelmez. Kılıf zaten indirimli olduğu için onu saymazlar. Telefonla birlikte indirimli saat alanlarda öyle oldu. 23 bin lira tablet, iadeler KDV hariç yapıldığı için bundan %20 KDV düş. Kalan 19166 TL.nin yüzde 20.si iade gelirse gelir. Yani 3800 lira diyelim. Ona göre yapın hesabı. Tablete de yakın zamanda öğrenci indirimi gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 5 Ağustos 2023; 15:59:31 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

Sadece şeyi düşünüyorum. Tab s8 zamanında lansman sırasında da öğrenci indirimi yapılmış, o yüzden s9'da da yapma ihtimalleri var diye bekliyorum. Çünkü normalde yurtdışında da lansman falan farketmiyor direk tüm ürünlerde %15 öğrenci indirimi oluyor

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.