Bence hocam saçmalamaya başladınız. Yeterli diye düşünüyorum fikrinizi söylediniz, iade edin olsun bitsin. Hayır yani sanki bir siz kullanıyorsunuz da farkı hemen anladınız. Bende de ipad pro ve ip14 pro max var, s9+ ve s23 ultra da var. Yüksek boyutlu Pdf e not alırken zoom u 2-3sn geç yapıyor bilmemne diye tukaka yapmayın, komik oluyor. Çok spesifik bir durumdan yola çıkıp, genelleme yapmayın. ipad in bu arada yağ gibi akma hissinin işlemci ile falan alakası yok, kendi ürettiği işlemci, Az sayıdaki cihazı ve kendi yazılımı ile yarattığı muhteşem optimizasyondan kaynaklanıyor o, bu da çok doğal. Şimdi ben size buraya ipad pro nun yapamadığı 1 sayfa yazı yazarım ama bu ipad i kötü yapmaz. Benim kullanım senaryoma hiç uymuyor. Instagram yok, whatsapp yok, yani akıllara zarar ama hesap makinesi yok (parayla aldım), netflix vb platformlarda kullandığı çerçeve oranı berbat, bütün resimleri aynı yere kaydeden, sayfayı doldurmadan diğer sayfaya simge taşımaya bile izin vermeyen, utanmadan halen daha 64gb tablet üreten, çağ dışı 60hz panel kullanmaya devam eden, 30k istediği lütfedip 120hz panel koyan ama onu da tam 120hz da kullanmayan 11" 128gb cihaza halen ips panel kullanan bir firma ama şak diye zoom yapıyormuş. Ne güzel. Yani buna da saygı duyuyorum bakın, sizin için olmazsa olmazdır neyse parası alır onu kullanırsınız çünkü daha memnun eder ama bunu genele yayıp farklı manalar çıkarmayın. Memnun değilseniz iade edin, kimseyi de rahatsız etmeyin daha fazla. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (8. sayfa)
-
-
Kilif sanki tuş yerleri falan tamamen acik. Uymasi mutemeldir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende S8 Ultra ve M1 Ipad pro kullaniyorum. Kesinlikle Samsung taki teknolojik iscilik ve kullanilan teknolojiler cok ust duzey. Ekrana bakmaktan kendinizi alamiyorsunuz, gel gelelim Android halen kalemli bir tablet icin cok yetersiz. Buna Samsung un yapabilecegi hicbirsey yok. Maalesef S8 ultra yatagimin ucunda aksam birsey izlemek icin duruyor , nezaman bir isim olsa Ipad i aliyorum elime. Keske Android de Tablet ler icin ayri bir surum yayinlasa ; ozaman kesinlikle Samsung cok one gecer.
-
30 Temmuz siparişi kargolanan var mı?
Evet kenarda ses açma kapama kısmı oldukça uzun bir boşluk, baş ve alt kısımlarında sadece köşeleri korumaya almış, kamera kısmında da yeterli boşluk var gibi ama ben yine de satıcıya sordum bakalım ne cevap verecek.
-
Bende henüz hareket yok. Olursa bu akşam maili düşer. Ultra modelleri henüz hiç göndermediler sanırım.
-
27 temmuz s9+ siparişi teslim edildi hızlısın samsung
ultraların kargolanması haftaya kalacak gibi geliyor bana. hepsiburada 4 ağustos olan stok tarihini 7 ağustosa çekmiş.
-
Unpacked kaydı olmadan şarj aletini almanın bir yolu var mı ? Almayı düşünüyorum ama şarj aletine ekstra para vermek istemiyorum :D
-
Bu yüksek kapasiteli tabletler için kampanyalı fiyatlar için son tarih var mı acaba?
-
16 Ağustos diye biliyorum ama stok kalırsa tabii.
-
Dostum miniled sıkıntısını dile getiren benim :)))
Her nedense kimse bahsetmiyor :))) ama takıntılı biri için öyle bir göze batıyorki apple yapıyor diye kimse ses etmiyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 4 Ağustos 2023; 15:58:13 >
Dinamic 2x ekran en iyi ekrandır ve buda Samsunga has bir ayrıcalıktır...
dolandırıcılar iş başı yapmış, faturalı garantili diyor, tablet dili ingilizce, klavye ingilizce. üstelik 27 kasım tarihini gösteriyor.
-
değişim kampanyası ile tab s5e yi verince s9 15.500'e geliyor.
Telefon olarak s22'ye geçtim, s9 tableti tavsiye eder misiniz ?
Genel olarak bişeyler karalamak, webde gezinmek, müzik dinlemek, dergi vs. okumak, film izlemek için düşünüyorum.
alınır mı dersiniz ? eski bir iPad kullanıcısı olarak memnun eder mi ?
not: s5e'yi uzun süredir kullanmıyorum, yatıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 4 Ağustos 2023; 16:15:19 > -
Hocam fena püskürmüşsünüz. Sakin olmanızda fayda var. Ben bu ürünü aldım kullandım ve her dediğimin de ekran videosunu (dokunmatik kullanımını da kayıt altına alarak) aldım. Kötülemek için değil bu cihaza şans vermek için de yırtınıyorum.
Dediklerimi başından beri anlatıyorum, bunlar da zaten spesifik bir alanda samsungun çok geride olduğunu gösteriyor. Aynı şeyleri söyleyip farklı fikirlerdeymişiz gibi üslubunuz gereksiz.
Bu arada kimse kusura bakmasın da pdf gibi vektörel bir formatı 3 saniyede zumlayabiliyorsa samsung ve android tabletler 10 senede üstüne bir şey koyamamış demektir. Bu aleti s pen ile pazarlamasalar anlarım. S pen opsiyonelmiş öyleyse bu aletin ana taahhütlerinden biri not almak çizim yapmak değil çok da zorlamayalım derdim.
Burada marka ve ekosistem karşılaştırması değil piyasada satılan iki farklı tableti karşılaştırdığıma da dikkatinizi tekrar çekmek istiyorum. Apple kendi donanımını yapıyor optimizasyona iyi mesai harcıyor kendi yazılımını yapıyor, samsung hangi biriyle uğraşsın canım zaten bize gül bahçesi vaadetmedi diyorsanız bunu da kabul ederim. Zira benim izlediğim incelemelerde tab s8 bile 2023 ipad proya kıyasla üstün deniyordu. Tekrar belirtiyorum ben buna kandım. Aldatılmış hissediyorum ve iade etmek istemem de normal yani. Siz farklı mı hissederdiniz?
Ekleme: Dex modunda (farklı bir ekrana bağlamadan sadece dex moduna geçerek) önceki gönderimde bahsettiğim her iki uygulama da yağ gibi akıyor. İnternette net bir şey bulamadım ama performans eksikliğinin batarya ve işlem gücü kısıtlamasıyla alakalı olması muhtemel. Aranızda benzer senaryo kullanabilecek varsa yorumlarını beklerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyleykenboyle -- 4 Ağustos 2023; 16:35:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Dostum işte siz kendi pencerenizden bakıyorsunuz. Tek kriter yüksek boyutlu pdf e zoom, olmadı mı.. ucuz etin yahnisi. Şimdi böyle deyince tepki gösterilmesi normal. diyelim 10 senede üzerine birşey koymamış olsun bu konuda, e benim için beş kuruş şey ifade etmiyor mesela. Benim böyle bir kullanım senaryom yok. Şimdi bu tableti kötü yapmıyor, ipad inde farklı dezavantajları var. Yani kullanım senaryosuna göre değerlendirmek lazım.
Benim için mesela yüksek boyutlu pdf vb formata not almak hayatımda vakit harcadığım ve önem verdiğim bir konu ise ve bunu iki cihazı da deneyip ipad i daha başarılı bulduysam, direk ipad ile devam ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 4 Ağustos 2023; 17:10:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajınıza tek bir şey eklemek istiyorum. Bu tableti yazım, çizim, not alma gibi konularda alanında 2. Sıraya düşürüyor. Konuya uğrayıp bu amaçla alacak kişilere yön olması açısından yazmak istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S5e neden yatiyorsa s9'da o yuzden yatabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X