< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (7. sayfa)
-
-
-
Merhaba mağazada ne gibi kampanyalar var acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef yoktu Balikesir vatanda..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkürler. Hazırlığımı bu duruma göre yapacağım artık.. Keşke klavyesiz olarak arka stand olan parçası tek satılsaydı. Ekrana da bir koruyucu takınca iş biterdi.
-
Hocam amoled ekranlarda her piksel kendini aydınlatmıyor mu? Amoled çalışma prensibine göre green tint sorunu diye bir şeyin mantığıken olmaması lazım.
9-10 civarı PDF üzerine not alma uygulaması denedim 1200 sayfalık 700 mb boyutunda dijital kitap baskısı, tarama değil.
İki uygulama diğerlerinden bariz öne çıkıyor: Flexcil ve Jnotes. Bunlarda da bahsettiğim zoom yapıldığında çözünürlük yükselmeden sayfa büyümesi ve sonradan çözünürlüğün toplaması hadisesi var ama diğer uygulamalara nazaran çok daha hızlı.
Flexcil "pinch" kıstırma hareketini sıklıkla anlamıyor ilk seferde. Zoom in Zoom out yapmak için yavaş yavaş parmaklarımı kaydırıyorum algılayabilsin diye. Orada bir sıkıntı yaşıyor.
Jnotes ise sayfanın sayfanın belli bir yerine zum yapmaya müsaade etmiyor. Sayfa daima ortasına zum yapılacak şekilde büyüyor. Örneğin sayfayı zumlayıp ince bir not alıp, geri küçültüp devam etmek işkence.
Her iki uygulamada da bariz FPS düşüşleri var biraz hızlı davranırsanız. Kare kare kesik geliyor sayfalar.
Galaxy Tab S9+'ta inceleme işleri için yaklaşık 2 saat vakit geçiridkten sonra. 2023 iPad Pro 11 inç'te aynı PDF dosyasını Goodnotes uygulamasıyla açtım. Daha ipadin ekranı açılır açılmaz yağ gibi akıyor (uygulamaya girmedim bile). Uygulamada da kalemin tepkisi olsun sayfa geçişleri zoom out ve zoom inleri hızı ve keskinliği olsun üst düzeyde. Sayfada yer değiştirirken PDF parçalanamsı asla yok. Benim ders çalışma dönemim bitince eşime vermiştim o kullanıyordu. Kaşınıp tekrar bir sınav hazırlığı dönemine girdim, sırf evde 2 tane aynı model tablet olmasın diye, biraz da Tab S8 incelemelerine/karşılaştırmalarına kanarak, bu tableti aldım.
Üzgünüm ama Samsung'un donanım, yazılım, uygulama desteği açısından kırk fırın ekmek yemesi lazım. Bir sonraki ipad'in çıkışını bile beklemeden iade edeceğim. Ben ilk apple pencil çıktığından beri, sanırım 2016ydı, bir daha kitap üzerinde kalem oynatmamış sadece elektronik not almış biri olarak söylüyorum ki, amacınız not almak, alt çizmek, kitap takip etmek ders çalışmaksa, bu tableti almayın. S-PEN'in hakkını verebilcek hiç bir yazılım, görsellik, akıcılık yok tablette. Apple, yumuşak uçlu, çat çut ses çıkarmayan, ekranın sütünde kaleme benzer br sürtünme hissi verebilen bir stylus yaptığı gün başka bir tabletten bahsetmeyeceğiz bile.
-
İpad ekranı sanki suyun üzerindeymiş gibi akıyor gidiyor. O hissi yaşatıyor gerçekten. Bizde 2. Tablet olarak android alalım almışken de en iyisi olsun dedik. Tabi yaşadığınız olayın androide özgü olduğunu düşünüyorum. He neden geliştirmiyorlar dertleri nedir anlamak mümkün değil.
-
Apple ipad proları diğer tabletlerden ayıran en büyük fark ilk başta ipadOs işletim sistemi sonra bana göre not alma ve çizim uygulamaları ki Android tarafı boş ve daha sonra ses kalitesi(tok basslı ve harika bir sesleri var)
Samsung ise kimsenin ipade rakip çıkaramadığı bir gezegende hâlâ kafa tutabilen çabalayan tek marka...
Samsung tabletlerdeki ekran gerçekten rakipsiz film izleme ve ekranla vakit geçirme efsane zevk veriyor...
İpad arayı kapatmak adına miniled getirdi ancak tüm karakterlerin etrafı aydınlık bir leke olarak gösteriliyor ki kimse bundan bahsetmiyor bile...
Samsung bu hatayı yapsa kıyamet kopardı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 4 Ağustos 2023; 9:21:15 >
Sırf pdf.leri akıcı zumlamıyor diye bu tableti bu şekilde eleştirmek biraz fazla olmuş bence.
Her yeni Samsung tablet tanıtımında bir İpad kullanıcısı, fiyatı iki katı daha ucuz olduğu için yeni Samsung modelini alır, forumlarda görürüz genellikle. Ama sonra spesifik bir uygulamada aradığını bulamayınca cihazı iade eder. S9'da da bu siz oldunuz, işinizi görmüyorsa iade edin elbette.
Ben de benzer şekilde Şubat ayında fiyatına aldanıp Mac Mini 2 aldım, 2 ay içinde de sattım. 10 yıllık laptopun çalıştırdığı bir Java uygulamasını çalıştırmak için 40 takla attım ama olmadı. Benim açımdan 2 aylık berbat bir deneyimdi ama cihazı yerlere vurmadım, sonuçta benim işimi görmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 4 Ağustos 2023; 13:13:0 >
-
Benim tableti hala göndermediler. 27 temmuzda sipariş vermiştik
-
Ayrıntılı cevap için teşekkür ederim, ben de iPad pro 12.9 M1 var, sanırım ondan devam etsem daha iyi olacak, yoğun kullanım senaryoma denk gelen bir problem olmasaydı muhtemelen çok severek kullanacaktım. Fiyat iPad'e göre epeyi iyi, alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Dostlar Tab S9'u eninde sonunda alacağım ama ilk parti ürünleri almaktan genelde çekinirim. Elimde idareten tablet var, acaba ön siparişle almalı mıyım yoksa bekleyeyim mi? Derdim fiyat değil dediğim gibi genelde ürünler ilk çıktığında almaktan çekinirim. Tecrübeniz var mıdır?
-
Onsipariste 1tb ultra için ciddi indirim var. Arkadaşlar bana da usb hub önerir misiniz hem hdmi hem de hdd bağlamak için
Bu yazdıklarınızdan ucuz etin yahnisi yavan olur anlamı çıkıyor. Ben de aynı fikirdeyim hocam zaten.
Cihazı yere vurmadım, spen mükemmel ötesi demişim en basitinden mesela. Benim sitemim daha çok abartılı reklam ve inceleme yapan blog ve kişilere.
Ben miniled deki dediğiniz sıkıntıyı bilmeden aldım. O kadar inceleme izledim kimse bahsetmiyordu. (Teknoseyir Murat Gamsız videosunda bahsetti sadece o da ben sattıktan sonra inceledi) Dediğiniz gibi siyah üzerine herhangi bir canlı renkte öyle bir çevresindeki pikselleri aydınlatıyor ki hafif takıntılı bir insanın o ekranı kullanma şansı yok.
Burada övülen iPad OS sistemini de 2 ay boyunca kullandım. Mağazada özel uygulama daha fazla dersiniz anlarım ama işletim sistemi olarak Android'den şu noktada üstün diyebileceğim 1 tane madde yok. Bir developer olarak ana cihazım Mac. Fakat iPad ve Iphone kullanırken bunalıyorum.
Voyo Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Kapaklı Standlı Dönebilen Fiyatı (hepsiburada.com)
Bu kılıf S9 Ultra için diyor, fotodaki tablet ise S8 ultra. Sizce bu S9 Ultraya uyar mı? kaliteli bir kılıf alana kadar idare etsin diye böyle bişey bakıyorum, malum şuan seçenekler çoooook az, olanlarda genelde Samsungun fahiş fiyata satmaya çalıştığı kılıflar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X