yine bügünde kargo msj gelmedi çok şükür samsung bey bizim kargolar haftaya anca başlar :)) |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (9. sayfa)
-
-
arayüzü yavaş, internet ve genel kullanım keyifli gelmiyor bu sebeple :) s9'u kalem ile de aktif kullanırım diye düşünüyorum ama bakalım artık. bir mağazada göreyim.
-
Bende de hareket yok. 27 temmuzda sipariş geçmiştik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben daha dün sipariş verdim Ultrayı, benim şafak karanlık o halde. Bu arada herkes klavye ile mi sipariş geçti. Ben klavyesiz sipariş geçtim, umarım pişman olmam. Masaüstü bilgisayarım var zaten, dex'i kullanacağımı pek sanmıyorum.
-
Canli destek ultra siparisimin için 3 iş günü içinde kargolanacagini söyledi. Ctesi günü de iş günü olarak sayiliyormus bu arada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Tab s7 ekran koruyucu tab s9 a olur mu?
Bu arada kırılmaz bulmak zor. Hep nano var. Nonoları da pek sevmiyorum
Nereden aldınız hocam nereye sabitliyorsunuz?
Hocam link atabilir misiniz ?
Amazon dan aldım. Hemen her yere oluyor ama tam istediğim açı için yanımda duran çekmecenin açma koluna sabitledim, kemik gibi yaptı. Malzeme kalitesi ince öyle aman aman değil, basit yani büyük beklentiye girmemek lazım. Cihaz karşınızdayken dokunduğunuzda biraz sallanıyor ama çok problem birşey değil, yapması gerekeni gayet iyi yapıyor.
amazonUgreen Uzun Kollu Ayarlanabilir Masaüstü Tablet ve Telefon Tutucuhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07B93N5JS?ref_=cm_sw_r_apan_dp_MBFHKXPF7051XSV0DMK7
S9 ultraya uyar mi? Yani tabletinin s9 ya plus olabilme ihtimaline karsi sormak istedim
Ekleme S9+ yazmissin zaten :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halk Kütüphanecisi -- 4 Ağustos 2023; 22:7:25 >
İçini ölçtüm 23cm e kadar alır dolayısıyla ultra ya olabilir. Olabilir de ağırlığı taşır mı o kısmı tam bilemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Halk Kütüphanecisi
S9 ultraya uyar mi? Yani tabletinin s9 ya plus olabilme ihtimaline karsi sormak istedim
Ekleme S9+ yazmissin zaten :)
Tesekkurler. Aslinda eger etrafinda bir s9 ultra bulup denersen benim ve bazi arkadaslar icin siparis gecip gecmeme kararına etki edebilirsin :)
O biraz zor denk gelir. Alıp deneyin olmazsa yada beğenmezseniz iade edersiniz, amazon alır geri.quote:
Orijinalden alıntı: Halk Kütüphanecisi
Tesekkurler. Aslinda eger etrafinda bir s9 ultra bulup denersen benim ve bazi arkadaslar icin siparis gecip gecmeme kararına etki edebilirsin :)
Avantajixle alan var mi tableti? Bu ön sipariş ve klavyeli falan diye yamuk yaparlar mi acaba? Ona göre ordan yönlendirerek almayı düşünüyordum da
PARA İADESİ ORANLARI:
Aksesuarlar% 40,0
Tabletler% 20,0
Enteresan rakamlar ama lansman rakamlarından bu kadar iade vereceklerini sanmıyorum.
-
96dk ekran süresi %88 şarj. Böyle devam ederse rahat 10 saat verir tab s9+
Ya evette verilmez gibi bir şey de demiyor. Ön siparişte geçmez de demiyor. Yani vermemeleri için bir sebep yokta red falan yerse kahrolurum nerdeyse 5k para yani
Niye kahrolasın, işine gelmezse iptal edersin olur biter. Biz satın aldığımız için avantajixi deneme şansımız yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X