Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hurafe26 , Hurafe26 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
4.972
Cevap
208
Favori
291.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1700 TL indirim iyiymiş. Bu arada bu klavyede tuş aydınlatmasıda varmış, bunu bilmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 6 Ağustos 2023; 0:53:14 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Belge dogrulama yeterli diye biliyorum. Edu.tr vb posta adresine gerek yok, zira lisede okuyan yegenime hesap acip belgeyi dogrulattik indirimler gozuktu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avantajix ile yapılan işlem ne kadar süre sonunda avantajixde gözüküyor, bu şekilde alan var mı?

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Boşuna edu'yla açtık o zaman. Acaba edu olmayan maille hem öğrenciden faydalanıp hem de avantajix yapılır mı diye düşünüyorumda red yer herhalde o kadarı

• Violet Dawn kullanıcısına yanıt
    Valla hocam avantajix ile hiç bilgim yok. Bilen cevaplayacaktir

• Violet Dawn kullanıcısına yanıt

DH'de o kadar ayrıntılı bilgiyi kimse vermez. Çünkü DH'ta öğrenilmek istenen şey sorulur cevabı alınır, bir daha yeni bir bilgi lazım olana kadar da uğranılmaz. Mesela bu avantajix konusunu her lansmanda onlarca kişi sorar, sormadan sadece yazılanları okuyarak işlem yapan da yığınla insan vardır ama sabit bir iki üye hariç kimse gelip deneyimini daha sonra paylaşmaz. Tipik, işim görülene kadar mantığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 6 Ağustos 2023; 12:11:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avantajix pek guvenilir gelmedi bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

Samsung S23 ultra başlığında iade alanlar var ama süreç genelde 2,5-3 ay sürmüş. Samsung tabii Ultra modelini 34'den 27'ye düşürmüş, klavyeli kılıfı %50 indirmiş falan bu avantajixi diskalifiye edebilir mi bilemiyorum.

• Samsung.com'dan s9 alan var mı ya, siparişlerde gelişme var mı? Bi de klavyeli kılıfta stokla sınırlıdır demiş ya, bizden parasını aldıkları halde stoktan yararlanamadınız diyr iade ederler mi ilerleyen süreçte?

• yildiz.ahmethakan Y kullanıcısına yanıt

27 temmuzda klavyeli sipariş vermiştim ama hala gönderilmedi. Stok sıkıntısı olsa hala sipariş almazlardı diye düşünüyorum.

• Peki ön siparişin en kötü ihtimalde ne zaman gelmeye başlar? 1 ay çok mu kötümser?

• yildiz.ahmethakan Y kullanıcısına yanıt
    Ben cuma sorduğumda, 3 iş günü içinde kargoya verilecektir dendi. (30 temmuzda sipariş geçmiştim).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmuT__35 -- 6 Ağustos 2023; 12:25:49 >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Hocam eski bir mesajinizda tableti seffaf kaplama yaptirdiginizdan bahsetmissiniz nerde yaptirdiniz acaba birde fiyatlar nedir , samsung kilif aldim ama memnun kalmadim iade edecegim kiliflar tableti cok agirlastiriyor kaplama dan memnunmusunuz , suan kaplama + tablet cantasi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: volnes

Hocam eski bir mesajinizda tableti seffaf kaplama yaptirdiginizdan bahsetmissiniz nerde yaptirdiniz acaba birde fiyatlar nedir , samsung kilif aldim ama memnun kalmadim iade edecegim kiliflar tableti cok agirlastiriyor kaplama dan memnunmusunuz , suan kaplama + tablet cantasi dusunuyorum
    Yeni değil, ben yıllardır kullanıyorum kaplama. Her cihazımı kaplama yaptırırım, kılıf hoşuma gitmiyor. Düşmeye karşı bir olayı yok ama çizik için %100 koruma. İzmir de yaptırdım, 600 TL (sadece arka ve yanlar). Hazır kalıbı olmadığı için bıraktım, 2-3 saate hazırlayıp verdiler.

• volnes V kullanıcısına yanıt

Kaplama yaptıracağınıza silikon kılıf alın daha iyi bence. Ağırlığı da arttırmaz

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Eskiden edu adresi gerekirdi ama yakın zaman önce samsung bu şartı değiştirdi ve sadece öğrenci belgesi yükleme ile mğrenci indirimi alınabilir hale geldi...
    Ben öyle yaptım 2. Üniversite okuyorum web tasarım bölümü işe yaradı bir yerde en son

• apollonx kullanıcısına yanıt
    Yok sitenin kendisi guvenilir gelmedi. Sikayetvarda da parasını alamayan cok.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

Avantajixe durumu sormuştum cevap yazmışlar, onlarda samsunga sormuşlar cevap bekliyorlarmış.

Alıntı

metni:
    Soru: Merhaba. Samsung alışverişlerinde tablet için %20, kılıf için %40 indirim yazıyor sitenizde. Samsung Tab S9 Ultra lansmana özel şuan 26.999 TL. Sizin üzerinizden alırsam bu fiyat üzerinden mi %20 alacağım yoksa lansmana özel fiyat olduğu için kapsam dışımı, konuyu netleştirebilir misiniz?
    Cevap :
    Mesajınız için teşekkür ederiz.
    Samsung'un tabletler için para iadesi oranı %20'dir. Yani bahsettiğiniz ürün için kazanabileceğiniz para iadesi bu orana uygun olarak hesaplanacaktır.
    Diğer yandan, söz konusu ürünün lansman fiyatının ne olduğu önemli olmayacaktır. Yapacağınız ödeme üzerinden vergiler düşüldükten sonra kalan tutar panelinize yansır.
    Ancak ön sipariş ile alımlar için şu ana kadar Samsung bize istisnai bir uyarı yapmadığından bu durumu kendilerine sorma ihtiyacı hissettik ve sorgumuzu ilettik. Dönüş alır almaz size bilgi veriyor olacağız.
    SaygılarımızlaAvantajix Destek Ekibi

• Mall of istanbul da samsung mağazasına uğradım. Sadece tanıtım amaçlı tablet var. Satışta tablet yok. Çok ilginç bir durum

• apollonx kullanıcısına yanıt
    Kendi sitelerinden ve uygulamalarindan haberleri yok.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.