< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (13. sayfa)
-
-
Öyle gözüküyor
-
Tabletlerin tedariğinde bir sorun var sanırım, bugün 2 ayrı mağazaya gittim. Gelmedi henüz elimize diyorlar. Önsipariş zamanı bitiyor daha mağazalarda ürün yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 6 Ağustos 2023; 21:25:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herhangi bir kod var mı? İndirim vb için
S9 Ultralardan halen haber yok. Hediyelerden haber yok. 6 ay Amazon Prime üyeliğinden haber yok.
Samsung yine bir ön sipariş rezaleti ile karşımızda.
Her sene böyle oluyor...
-
Amazon Prime hediyesi için, Tablet elinize ulaştığında hesap aktifleştirmesi yaptığınız zaman mail adresinize gerekli mail ulaşacak dendi bana.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tablet eline ulaşmadan aktifleştirme maili gelen vardı önceki mesajlarda.
Biraz daha sabır ediyorum. Siparişleri iptal etmeme çok az kaldı.
Her sene böyle rezalet yaşatıyor Samsung
-
Benim tabletle alakali soruma hala cevap gelmedi 5 gun oldu. Ben cihazdan soğudum suan. Cok kotu mh hizmeti. Ve alanlara bile hala yollanmamis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Klavyesiz aldığım ürünü iptal etmiştim, benim de para iadesini yapmadı halen. Cidden mh kısmı çok sıkıntılıymış samsungun.
-
Samsung un cihazları iyi, firmanın TR ye özel fiyat yapma yaklaşımı iyi, denklemdeki tek kötü şey Samsung TR. Müşteri hizmetleri kötü, sitesi kötü, İptal sistemi kötü, takip sistemi kötü, mh siz ekranda ne görüyorsanız onu görüyor hiçbir vasfı yok. Böyle bir yer maalesef. Sabır gösterin, cihaz iyi gerçekten.
Geçen gün s8+ s9+ kılıfları hakkında bilgi almak için aradım mh işin içinden çıkamadı daha ayrıntılı bilgi için öğrenip size dönelim dedi. 2-3 gün sonra arayan da inanın konuşmayı bilmiyordu. 8 in 9 a uyar ama tersi olmaz gibi birşey dedi. Neyse kalsın dedim kapattım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
S8 Ultra klavyeli kılıf S9'a uyuyor ancak ilk bağlandığında tüm özellikler çalışmayabilir gibi bir mesaj çıkıyor ekranda.
S8 Ultra kılıfı, S9 Ultra kılıfı kadar manyetik olarak tableti tutmuyor. Çok az güç uygulayarak tabletten ayrılıyor.
S8 Ultra kılıfı S9 Ultra 'da kullanılıyor ama tam performans değil. İleride bir yazılım ile hiç kullanılamaz hale gelebilir.
-
S9 Ultra sarı siteye düşmüş bile, 31249 TL
-
Samsung daha ucuza veriyor kim alirki ordan
Lansman bitince fiyat 34bin olursa rahatça satar.
-
şimdi samsung sitesinde teslim tarihi ile ilgili değişiklik yapmış samsung her sene olduğu gibi ön sipariş olayını eline yüzüne bulaştırıyor
3 iş günü içerisinde kargoya verilmesi planlanmaktadır. Yoğunluk kaynaklı gecikmeler yaşanabilir.
-
Klavyeli kılıf olmadan verdiğim siparişi iptal edip, Klavyeli kılıfla birlikte sipariş vermiştim ve SMS ile bildirilen "hediyeler"in halen geçerli olup olmadığını sormuştum.
Az önce Samsung'tan aradılar ve "hediyeler"in, sipariş ulaştıktan 15 gün sonra gönderileceğini söyledi.
"Hediyeler" tam olarak nedir diye sordum ama detay göremiyorum dedi.
Büyük heyecan içindeyim. Maile gelen lansman katılım formunu doldurmayı unutmuştum. Umarım 65W şarj aletini verirler.
-
Hocam ben de Samsung'un 25w olan şarj adaptörünü alacaktım ama 14-15 gün bekleyelim o zaman. Evdeki adaptörüm 15w ve klasik usb-type c adaptörü ancak elimdeki kabloların type c kısımları yamuldu o yüzden yeni alete de çok kullanmak istemiyordum ancak ögrenci insan bu tür riskleri almak zorunda kalıyor.
Type c kabloların en sevmediğim kısmı hemen uç şarj yuvalarının yamulmaları. L tipi olanlar çok daha iyi bu konuda, uzunlamasına olanlara dikkat edin.
Hediye olarak 65W gelmezse Anker, Spigen, Baseus 45W şarj aleti alabilirsiniz.
Orijinal Samsung şarj aletleri gereksiz pahalı.
Hatta Anker, Samsung için özel 45W şarj aleti çıkardı. Orijinal ile özellikleri birebir aynı.
Tüm şarj aletlerim ve kablolarım Anker.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X