|
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (15. sayfa)
-
-
Farklı bir üyelik açıp onunla sipariş geç. Öğrenci hesabı ile sadece kılıfda avantaj var o da şu şekilde mantıksız. Gerçi ben siparişi geçtim ama avantajix hesabında işlem gözükmüyor, samsunga yazmışlar cevap bekliyorlarmış 1-2 hafta sürer cevap vermeleri diyor, ölme eşeğim ölme.
-
Yani evet öyle yapabilirim ama avantajixten iade gelmezse boşu boşuna kilifa fazla ücret ödemiş olucam. Keşke bir kesinlik verebilse avantajix. Ya da Samsung öğrenciye de tab s9 indirimi yapsın, madem aynı iadeyi avantajixle verecekse direk öğrenciye yapmaması için bir sebep yok
-
gri sipariş vermiştim
-
Valla bende hem öğrenci hem normal hesap var. Bir risk alıp normal hesap ile sipariş geçtim. Avantajix, siparişimi sitesine ekleyemezse iptal eder öğrenci hesabı ile satın alırım acelem yok.
-
Ben de 30 temmuzda verdim siparişi ama hala verilmedi kargoya -
Benim de öyle ama öğrenci hesabı için artık edu gerekmiyormuş. Yani normal hesaba eklesek öğrenciliği belge ile hem avantajix hem de kılıfı indirimli alabiliriz aslında. Ama kendi tcmi kullandığım için yapamıyorum. Arkadaşımın tc'sini kaydetsem olur sanırım
-
bugünde yalan oldu kargo :))
-
İşte diğer arkadaş siyah almıştır mesela vardır, hemen kargolamıştır. Gri yoktur, ondan bekleniyordur falan.. Onu demek istedim
-
-
-
Çok güzel olmuş, kılıfın modeli nedir?
-
S8/s9 ultra sı olup portrait yani dik modda elde tutarken nasıl görünüyor biri resim çekip atabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 7 Ağustos 2023; 18:17:9 > -
Tank kilif mi hocam? Aliexpresste mevcut bakip donerim sana..
Bu arada ekran koruyucuda birebir oluyor bilginiz olsun. -
FONREST Samsung Galaxy-Tab-S8-Ultra-14.6'' 2022(SM-X900/X906) için S-Kalem Tutucu ve Dayanaklı Sağlam Kılıf, 360° Dönebilen kanca ve halka Saplı Ağır Hizmet Darbeye Dayanıklı Kılıf, Omuz Askısı (Siyah) amazonFONREST Samsung Galaxy-Tab-S8-Ultra-14.6'' 2022(SM-X900/X906) için S-Kalem Tutucu ve Dayanaklı Sağlam Kılıf, 360° Dönebilen kanca ve halka Saplı Ağır Hizmet Darbeye Dayanıklı Kılıf, Omuz Askısı (Siyah)https://www.amazon.com.tr/dp/B09XMQPXRS?ref_=cm_sw_r_apan_dp_AV5107J1TPQSJ3VXM30W
Bu kiliftan hocam
-
-
Spigenin S8 Plus için olan kılıfını S9 Plus için alsam uyarmi acaba. Veya normal silikon olanı.
-
Gri renk Ultra modeli gönderilen oldu mu hiç? -
30 temmuz tab s9 ultra 1tb beyaz -
Tab s9 ultra 1tb beyaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X