Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.118
Cevap
213
Favori
302.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cumartesi günü kargoya verildi benim. Yarın veya çarşamba elimde olur diye düşünüyorum.

• Merhaba arkadaşlar. Ben 27 temmuz da gri renk s9 ultra sipariş verdim. Bugün kargo öğleden önce geldi elime ulaştı. Çok güzel ve sağlam paketleme yapmışlar gerçekten.

Yalnız kılıf konusunda şanssızlık yaşadım malesef. tab s8 ultra tabletimde kullandığım rugged armor sınıfında orjinal samsung standing kılıfım vardı. S9 ultra için de uyar diye düşünüp sadece tableti sipariş verdim. Uymadığını son anda öğrendim. S9 ultra için kılıfı da hepsibuarada üzerinden almak zorunda kaldım.

Bir kaç sorum olacak bilen arkadaşlar varsa cevaplayabilirlerse çok sevinirim.

1- öğrenci indirimi diye yazmış birkaç arkadaş. Benim hem aklıma gelmedi hem de satın alırken öyle bir yazı görmedim acaba çok fiyat farkediyormu?

2- forumdan birkac arkadaş tabletin yanında gönderilecek hediyelerle ilgili yazmış. Ultra modeli için de geçerli mi acaba ? Bununla ilgili herhangi bir form doldurmadım ve karşıma da çıkmadı zaten. Herkese geliyor mu bu hediyelerden ?

Umarım herkese bir an önce gelir ve güle güle kullanmaya başlarsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo83 -- 7 Ağustos 2023; 21:38:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S9 gri siparişi kargoya verilen ya d eline ulaşan var mı? Bu kadar gecikmesi normal değil gibi

• Şimdi de 4 aylık youtube premium eklemişler

• Ben sipariş verirken de premium hediyesi görünmüyordu. Ayrıca ek takas desteği sadece telefon olarak görünüyordu ama şimdi tablet olarak görünüyor.
    Ben elimdeki tableti arkadaşıma sattım daha iyi oldu aslında elime samsung'un vereceğinden daha çok para geçti ama dert o değil. Kampanya koşullarıyla bu kadar oynanmaz. Her şeyi baştan belirlersin insanların kafasında soru işareti oluşmaz..

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki daha hazırlanıyor gösteriyor. Mh 3 gün içinde kargoya verilir diyor ama inanırsan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Yok. S9 Gri, 30 Temmuz'da sipariş verdim. Daha kargo mesajı gelmedi.

• UmuT__35 kullanıcısına yanıt

Ben bugün eşime Tab S9 256 Siyah aldım, kargo mesajı geldi aynı gün. Klavyeli kılıfımı gönderdiler yoksa cihazı mı artık orasını tam bilmiyorum.

Demekki satis dusuk. Ben suan almaktan vazgeçtim 6gun oldu hala talebime cevap vermediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Nasıl ya. Ben 1.5 haftadır bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: UmuT__35

Nasıl ya. Ben 1.5 haftadır bekliyorum.
    Benimki siyah renk. Bir de bazen önden klavye gönderiyorlar. O da olabilir. Göreceğiz.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Olabilir ben çünkü klavyeli kılıf yerine akıllı kılıf söyledim. Büyük ihtimal sadece kılıf ama kargo gelince haber ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmuT__35 -- 7 Ağustos 2023; 22:17:46 >
    Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

• Youtube üyeliği için zaman tanımışlar bu güzel birşey. İstersen 5 ay sonra başlatırsın. Amazon proime üyeliği için de böylemi acaba ...

Bu arada amazon kom teere de çok güzel kılıflar var yurt dışından uygun fiyata getirebiliyorsunz arkadaşlar bir bakın derim yedek bir tane alınabilir...

• Erdo83 E kullanıcısına yanıt
    Amazon prime sinirli sure idi sanirim..

Bu arada youtube icin kod vs nereden alinacak bilgin var mi :)

• Ben s9 ultra için güzel sağlam kılıf arayışı içindeyim. Akıllı kapaklı kılıf aldım ama bir tane daha almak istiyorum. Spigen markasının burada satışı var ama kendi sitesinden çok şikayet var. Beklesem bunlarda belki gelir ülkeye ama ben yine de buradan yazayım dedim.

Yurt dışından alışveriş yapabilecek veya getirebilecek arkadaşlar varsa bana haber vermelerini rica ediyorum.

UAG - METROPOLIS SE SERIES GALAXY TAB S9 ULTRA 14.6" FOLIO CASE

SAMSUNG - OUTDOOR COVER TITAN for S9 ULTRA

Umarım herkes bir an önce tabletine kavuşur...

• Yarın hem amazon hem de youtube üyeliği için Müşteri hizmetlerine yazmayı düşündüm. Tableti açmadım bugün yarın samsung account ile girince aktivasyon ile ilgili bilgi gelir belki. Bakalım hayırlısı. Alırken bunları hiç önemsememiştim ama madem veriyoruz diye yazmışlar o zaman kapmak lazım promosyonları ...

• Erdo83 E kullanıcısına yanıt

Bu sağlama benziyor ama stand özelliği yok.

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)
    Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)amazon
    Poetic Kaplumbağa Derisi Kılıf Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (2023 Sürüm) 14,6 inç S Kalem Tutuculu Kılıf, Ağır Hizmet Darbeye Dayanıklı Çocuk Dostu Koruyucu Silikon Kapak, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C89N9LBN
  • Evet hocam çok iyi bir markadır poetic, bu kılıf da çok iyi ama ben çizim için kullanacağım ondan dolayı standlı birşeyler bakıyorum. Samsung orjinal titan kılıfı buraya getirmedi zaten. Biraz sabredip amazon dan falan belki bulunabilir istediğim şeyler..

• Ürünü avantajix ile satın alan var mı? Alan varsa işlemler kısmında gözüküyormu işleminiz?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.