Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: stalker-190e Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.977
Cevap
208
Favori
291.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #53
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O kılıfın kalınlığı ile ilk çıkan kalın çerçeveli televizyonlara benzemiş😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SGNTR kullanıcısına yanıt
    Dogrudur ancak tekmelesen bisey olmaz :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Bende siyah renk klavye ile birlikte s9 siparişi vermiştim ama hala hareket yok.

Bu arada yeniden sipariş vermek istedim klavye ile birlikte 23000 tl ye geliyor. İlk siparişim 22500 tl idi.

Siz s9 ve klavyeli kılıfı kaça aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 8 Ağustos 2023; 8:6:14 >
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt

22.500 e aldım.

• Güne yine kargoya verilmeyen S9 Ultra ile uyandık Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) 

• Bana gelen paketi paylaşmak istiyorum. Geçen sene tab s8 ultra aldım hepsiburada dan. Adamlar utanmasa çıplak bir şekilde göndereceklermiş. Ne bir pat var ne de doğru düzgün bir paketleme. Samsung gerçekten güzelce paketlenmiş havalı plastik sarmış öyle göndermiş.

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

• S8 ultra kılıfının uymayacağını bilseydim ben de kilifla birlikte sipariş verirdim. Ama son anda öğrendim ve paket dağıtıma çıkmıştı uğraşmak istemedim tekrar iptal et falan. Elime gelirken iptal etsem çok beklerim diye düşündüm. Şanssızlık oldu benim için.
    Aldığım renk space grey diye geçen renkten. Bir de bej vardı yanılmıyorsam

• echonia kullanıcısına yanıt

Hocam geç olsa da gelir yeter ki sağlam gelsin inşallah bir an önce kavuşursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo83 -- 8 Ağustos 2023; 9:11:0 >
  • Bende şimdi sipariş verdim s9 ultra+kılıf.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam

• Sabah Samsung arayıp kargo durumu ile ilgili şikayet açtırmıştım şimdi aradılar sözde stoklarda yeterli ürün olmadığından dolayı ürünü gönderemediklerini söylüyorlar e dedim sayfada hala sipariş alıyorsunuz ve 3 iş günü içinde gönderim vaat ediyorsunuz ki ben 30 temmuzda aldım dedim haklısınız beyfendi beklemeye devam edin klasik Samsung beceriksizliği

• quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

Sabah Samsung arayıp kargo durumu ile ilgili şikayet açtırmıştım şimdi aradılar sözde stoklarda yeterli ürün olmadığından dolayı ürünü gönderemediklerini söylüyorlar e dedim sayfada hala sipariş alıyorsunuz ve 3 iş günü içinde gönderim vaat ediyorsunuz ki ben 30 temmuzda aldım dedim haklısınız beyfendi beklemeye devam edin klasik Samsung beceriksizliği

Efendi gibi yaz demi siteye, işte 1tb ultra 1 ay termin, plus siyah stokta var, gri 15 gün bilmemne.. Bunu bile yönetemiyorlar. Ne varsa alalım sipariş, göndeririz gelince.

• apollonx kullanıcısına yanıt

Ben avantajixden aldım ve kısa bir süre sonra işlemlerim kısmında göründü. Ürün teslim edildikten ve yasal iade süresi dolduktan bir süre sonra iade işlemi yapılır. Tab s8 ultra modelinide bu şekilde almıştım. O zaman avantajix para iadesi sorunsuz yapılmıştı.

• oksit O kullanıcısına yanıt

Avantajix ile görüştüm en mantıklı fikir adblock 'un bende aktif olması. Peki sizde adblock yada benzeri reklam engelleyici var mı?

• Yine kargolanmayan S9 Ultra ile günü kapatmaya yaklaşıyoruz.

Paramızla rezil olduk resmen.

Hepsiburada'dan alanlar eskitti bile tabletleri Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) 

• apollonx kullanıcısına yanıt

Hayır böyle bir uygulama kullanmadım. Eğer siz kullandıysanız kesinlikle sistemde görülmemesi normal. Siparişi iptal edip bloklama uygulaması olmayan bir bilgisayardan yine deneyin.

• Bu arada avantajix sistesinde işlemlerim bu şekilde görünüyor. Şu an s9 ultra işlemim onay bekliyor. Geçen sene aldığım tab s8 ultra tabletin ödemesi ise neredeyse 2 ay 10 gün sonra yapılmış. Avantajix işleminde sabırlı olmanız şart. Ama hediyeleri ile birlikte aldığım s8 ultra için 1016 tl geri ödeme almışım. O zaman tablet iadesi şimdi ki gibi %20 değildi ve bir yığın hediyesi de vardı.

• oksit O kullanıcısına yanıt
    Her ay 10tl mi cekiyorlar sonra ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuma günü canlı destekle görüştüğümde en geç salı günü kargo olacak demişlerdi ama yalan çıktı. değişim kampanyasından gönderdiğim ürünün iadesi bile yattı ama asıl ürün yok piyasada hala.

• badcrow B kullanıcısına yanıt

Ben de 29 Temmuz'da siyah stokta yok diye bej almıştım ama sonra 30 Temmuz'da siyahın stoğa girdiğini görünce beji iptal edip gri aldım. Demek ki o stoğa girme olayı hikayeymiş. Aynı durumdayız.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.