Dün akşam saat 22.47'de Samsung Türkiye'nin internet sayfasından verdiğim tab s9 ultra 1 tb siparişi, bugün öğlen saat 15.00 gibi teslim edildi.. Mesai saat 09.00'da başlasa ortalama teslim süresi 6 saat. Kargo Şirketi: Kolay Gelsin, Şehir: İstanbul < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 9 Ağustos 2023; 1:50:42 > |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (19. sayfa)
-
-
Ne güzel hocam şanslı kişilerden birisiniz güle güle kullanın darısı bizim gibi beklemede olan kişilere 😀😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim.
neye göre bekletiyorlar anlamadım? mantıklı bir sebebi vardır illaki ?
*şehre göre mi? (istanbul)
*ödeme türüne göre mi? (online kredi kartı)
*ürün stoğuna göre mi? (1tb tab s9 ultra bej renk)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 9 Ağustos 2023; 2:38:51 > -
Bu değişim ne kadar sürede sonuçlandı? Cuma gönderdim, ctrsi ellerine ulaştı. Henüz bir ses yok.
2 3 günde. tablet öğlen teslim edildi akşama doğru arayıp kesintisiz onayladılar, iade tutarı dahi yattı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung'un ön siparişi iptal etme durumu olmaz di mi ya? Sıfır güven
İptal etmezler korkma dostum
Ogrenci indirimi tablet kiliflarinda mevcut mu suan deneyen var mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 9 Ağustos 2023; 12:12:50 >
256 gb versiyonunu alabiliyorum aslında eğer 512 stoğa girmezse 256 alırım artık
-
Öğrenci indirimi kılıflarda geçerli, eğer avantajix ile alacaksanız öğrenci hesabı ile iade alamıyorsunuz sadece öğrenci indirimi olur kılıfda.
-
Yuzde kac indirim var bilginiz var mi ?
Sadece aklımda olan Ultranın klavyeli kılıfı 2550 TL'ye düşüyordu öğrenci indirimi ile.
-
Suan fiyati 8.5 klavyeli kilif lansman icin yari fiyatina dusuyor ilk 4250 oluyor ogrenci indirimi ile yuzde 40 indirim olursa dediginiz fiyat oluyor ozaman ogrenci indirimi ile lansman kampanyasi birlesiyormus
-
%40 öğrenci indirimi mi olur ya. Nerde görülmüş, saçma sapan oran. Böyle böyle piyasası bozuluyor işte Samsung un.
smart book cover satın aldım hepsiburada dan s9+ için boyasında sorunlu geldi iade ettim , %40 la 1200e geliyor samsung shopda ama s8+ için olan book cover daha iyiydi bu yeni versiyonda tableti hangi açıda duracağını ayarlayamıyorsun bile ayrıca katlanan kısmı kırışıyor hemen ne kadar dayanır orası bilinmez , bir yandan hafif smart book cover alternatifi kılıf da yok ama bırak 2000ü 1200 bile etcek kılıf değil bence neyapsak bilemedim
tek avantajı spen koymak için kapağı olması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 9 Ağustos 2023; 13:23:14 >
Kılıfda %40, tablette %20 olayı avantajixde var, avantajixden faydalanmak içinde öğrenci hesabı olmayacak yani ikisi birleşmiyor. Yoksa diğer türlü avantajix olmadan öğrenci hesabı ile indirimli kılıf alabilirsiniz.
-
Hadi onun fiyatı nispeten iyi. Asıl kazık klavyeli kılıfta. Bir sonraki modelde bile kullanabilme ihtimalin meçhul olan ve başka hiçbir cihazda işine yaramayacak bir klavye için indirimsiz 8500 lira, indirimli 4250-5100 lira istiyorlar. Onu alana kadar, güncel fiyatla al 2500 liraya MX Keys full veya mini klavye, her cihazda kullan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 9 Ağustos 2023; 14:6:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X