Tab s8 den itibaren 4 yıl ana güncelleme + 5 yıl güvenlik güncellemesi telefonlarda olduğu gibi tabletlerde de var artık. Bu arada tablette 2.elde ipad falan dinlemiyor hepsi değer kaybediyor, satışı zor bir üründür tablet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (21. sayfa)
-
-
S9 alan arkadaşlar da pil durumu ne alemde? Dün çocuklara 2. el S7 Plus aldığımı yazmıştım, sabaha karşı 3'de şarjdan cihazı %100 aldım akşam 18'de şarj yattığı yerde %92'ye düşmüş Ipad gibi günlerce kullanılmasa bile %100 'de kalma olayı bunda yok belli. S9 serisinde durum nedir?
-
tablet prime zamanındayken bile güncelleme sıklığı çok az 3-4 ay da bir güncelleme geliyor.. bir üst seri çıktığında Allah bilir bu aralık kaç aya çıkar.. Apple gibi tüm cihazlara aynı anda gelmiyor güncelleme.. bu çok kötü bir şey.. yıllar geçtikçe bu aradaki gecikme artıyor samsung cihazlarda.. yani atıyorum 3 sene sonra s12 ultra çıkmış olsun.. s8 ultra kaç ayda bir güncelle alır Allah bilir..
ipad kesinlikle samsung kadar değer kaybetmiyor ben de her seride bir üst seriye geçiyorum samsung satmak için uğraşsanız da zarar etmeden satamazsınız.. bugüne kadar ipadlerin hiçbirinde zarar etmedim..
benzer dönemde samsung tab s8 ultra'dan nerdeyse sıfırına göre 7-8k zarar ederken..
ipad pro m1'den sıfırından 3k ucuza satabildim.. üstelik ipad pro m1 daha pahalı bir cihaz ve ben nerdeyse yarı fiyatına mal etmiştim.
-
hocam tıp öğrencisiyim ve en azından 4 sene bu tabletle götüreceğim işimi. sonrasında zaten bakarım duruma göre kesin değiştiririm. ama beni bu 4 senede üzmesin istiyorum. androidlerde klasik güncelleme sorunundan dolayı istemiyorum açıkçası ve düzeleceğini de zannetmiyorum bu durumun. ipad air m1 alacağım sanırım. teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tab s7 plus bende de var sabah şarjdan çılarıp kullanmasan akşama en fazla %5-10 arası düşer..
Sizin tabletinizde bir anormallik var
Ee benim de %8 düşmüş, nesi anormal sizin tablete göre?
-
Benim android telde masada dursun saatte %1 şarj düşüyor. İphone neredeyse hiç düşmüyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SD 888 işlemcili Oneplus 9 Pro telim var, sabah kadar %85e düşüyor ama sürekli ekranda saat kısmı aktif.
-
Ben hali hazırda ipad pro da kullanıyorum. Yani aynı anda güncelleme gelmesi evet iyi birşey ama fonksiyonellik kattığı sürece. Apple yani ne yapıyor, güncelliyor ne oluyor ben anlam veremiyorum. Apple tv de var bende, geliyor sürekli güncelleme ama çok gülünç yani o güncellemeler ile verdiği şeyler. Önemli olan ana güncellemeleri alması. Android in doğası gereği bunu Apple gibi aynı anda yapmak çok zor ama Samsung yol kat etti bu konuda. Yinede ana güncelleme konusunda tabletlerinin alma hızı düşük, uzun süre sonra alıyor, bu konu doğru.quote:
Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNGtablet prime zamanındayken bile güncelleme sıklığı çok az 3-4 ay da bir güncelleme geliyor.. bir üst seri çıktığında Allah bilir bu aralık kaç aya çıkar.. Apple gibi tüm cihazlara aynı anda gelmiyor güncelleme.. bu çok kötü bir şey.. yıllar geçtikçe bu aradaki gecikme artıyor samsung cihazlarda.. yani atıyorum 3 sene sonra s12 ultra çıkmış olsun.. s8 ultra kaç ayda bir güncelle alır Allah bilir..
ipad kesinlikle samsung kadar değer kaybetmiyor ben de her seride bir üst seriye geçiyorum samsung satmak için uğraşsanız da zarar etmeden satamazsınız.. bugüne kadar ipadlerin hiçbirinde zarar etmedim..
benzer dönemde samsung tab s8 ultra'dan nerdeyse sıfırına göre 7-8k zarar ederken..
ipad pro m1'den sıfırından 3k ucuza satabildim.. üstelik ipad pro m1 daha pahalı bir cihaz ve ben nerdeyse yarı fiyatına mal etmiştim.
Satışa gelince, bu enflasyonist ortamda bir üründen zarar ederek satmak çok zor. Tab s8 ultra yanında kılıf, klavye ve mouse hediyeleri ile 15k ya çıkmıştı satışa, tab s9 10k idi. Kim zarar etmiş bunları alarak.. Ben 4 ay evel tab s9+ aldım 14.5k ya, samsung geri alırken 13,5k verdi. ipad lerin sunduğu ile istediği arasında uçurum var, 2.eli daha iyi olsa da farketmez, ilk satın alırken o farkı fazla fazla alıyor. Kalemi ayrı para, hafıza arttırmak isteseniz deli para, uygulama mağazası keza çok pahalı.. 27k istiyor 11" çağ dışı lcd ekranlı 128gb tablete. Yani ben kullanıcısı olduğum halde kafamda oturtamıyorum, iş icabı mecbur kullanıyorum yoksa elimi sürmem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tersini anladım ben kusura bakmayın....
Tableti aldıktan 2 gün sonra hediye adaptör mesajı geldi.
Benimki de böyle gözüküyor, tablet için olan sonra yansıyordur belki
-
5 yıllık 32gb ipad 6'ya takas kampanyasıyla 4900 lira indirim yapıyor. Acaba gönderdikten sonra kılcal çizik vs sebeplerle çok fiyat indiriyorlar mı?
21k'ya amazon'dan s8 ultra almıştım daha kutuyu açmadım. Takas kampanyasıyla s9 ultra 22k'ya geliyor. Eğer sonradan takas fiyatını indirmiyorlarsa takasa vereceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten 3k tl si takas destek yani sizin cihaza 1 TL verseler bile 3k garanti. Dolayısıyla her türlü S9 Ultra alınır.
-
Ultra için klavye bitmiş.
Ekleme: Yeniden stok açtılar, şuan stokta var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 10 Ağustos 2023; 9:6:41 > -
S9+ icin ekran koruyucu cam kullanan öneren var mi ?
Ipad tabletim şuan yanımda olmadığından seri numarasını giremedim o yüzden sürecin nasıl ilerlediğini göremiyorum.
Ekran camı kırık Ipad 4 tabletime 600 TL teklif etti Samsung, ben bunu kabul etsem 3000 TL + 600 TL indirim mi yapılacak?
3000 TL'yi anında indirim yapıp ürünü satın aldıracak sonra benim tableti onlara göndermemi bekleyecekler ve 600 TL'yi bana eft mi yapacaklar, süreç nasıl işliyor hocam?
-
Ultra gri stok kalmamış.
Kargolanmayan S9 Ultra ile yeni güne günaydın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X