< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (23. sayfa)
-
-
İptal edildi yazıyor şimdi, kredi kartına iade kaç günde döner bilgisi olan var mı?
-
1,5 gün sürüyor.
-
İptal edilen nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung'dan tekrar aradılar. Net teslim tarihi veremiyorlarmış. Yoğunluk çok fazlaymış falan filan. İşimiz yaş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tableti iptal ettim de hocam tekrar söyleyeceğim aynı karttan. Miktar dönsün diye bekliyorum cumartesiden beri anca iptal oldu :/
-
Urunu samsung 900 euroya satiyor. Diger yerlerde 1400 euro. Stok sorunu sebebi bu bence. En iyisi alip kenara yaslanmak baska birsey yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer o iptal ettiğin hesapla klavyeli kılıfda aldıysan yeni vereceğin siparişte %50 indirim vermiyor. Mecburen yeni hesap açmalısın.
-
Yok hocam avantajix için yaptım zaten. Klavyeye ihtiyacım yok.
-
Spigen rugged armor s9 kılıflarından haber var mı? Ne zaman gönderecekler miş?
Bugün MediaMarkta gördüm S9 Ultra. O ekran ne öyle ya gerçekten muazzam bir görüntü kalitesi var. Film ve dizi izlemek mükemmel bir keyif verir bu alette. Normalde tabletleri gereksiz bulurum hep eğer iş için kullanılmayacak ise. Ama gerçekten bu alette multimedya tüketmek çok zevkli olur gibi. Alan arkadaşlara hayırlı olsun bence on numara bir ürün. Yeni telefon almasaydım kesinlikle düşünürdüm almayı
-
Tableti klavyeli kılıf ile alanların yorumları nasıl arkadaşlar, değer mi o parayı vermeye, kalitesi nasıl? Gördüğüm kadarıyla koruma özelliği yok, tüm kenarlar açıkta.
-
kılıf işinde de geç kaldılar ünlü üreticiler sınıfta kaldı. tab s8de s7ninkiler uyumluydu ne güzel
Bir arkadaş pdf ile ilgili sorun yaşıyorum demişti. Şimdi ipad pro ile baktım yağ gibi büyütüp küçültüyor. Andorid telde büyütürken bulanıklaşıyor sonra netleşiyor. Gerçekten işi pdf olan biri ipadde daha rahat eder
Tablet için klavyeli kılıf mı önerirsiniz yoksa Spigen Fit kılıf mı?
Şahsen ben bunca yıldır hiçbir tabletimde klavye kullanmadım. Eğer illa klavyem olsun derseniz ucuza bir bluetooth klavye alırsın olur biter. Ayrıca klavyeli kılıflar hem ağır hemde kullanımı film izlerken yatakta kullanırken filan kolay değil.
Ön siparişler genelde hangi kargo firmasıyla gönderiliyor acaba? Evde bulunamadığımdan kargo şubesinden almak istiyorum ama eğer şubesi olmayan bir kargoyla gönderilecekse nasıl alabilirim
Hocam firmayı üstte bi arkadaş yazmıştı. Kolay gelsin'di sanırım. Öyle firmalarda genelde kargo saatini seçme ya da komşuya bırakma gibi seçenekler sunulur. Bi göz atarsınız kargoya verilince.
Klavyeli kılıf
Tabletler ne zaman kargolanacak acep?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X