< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (24. sayfa)
-
-
-
Yavaştan stoklara gelmeye başladı o zaman.
-
Merak ettim ve Samsung aradım 14 dakika müşteri hizmetleriyle cebelleşip hala yurtdışından ürün bekledikleri için stok olmadığı için kargo çıkamadıklarını söyledi çözüm ekibine geri arama oluşturması için arkadaşla tam 14 dakika telefonda takla attık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saat konusundaki arkadaşları arayıp 25w şarj cihazı hediye edeceklerini söylemişler telafi olarak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay arkadaş. Bunların elinde yoksa, Media Markt vs. mağazaların elinde nasıl ürün oluyor ?
Dostlar S9 ultrada 12 GB ram ile 16gb ram çok fark olur mu kullanım açısından.
Dün s9 plus gri renk alan arkadaşın tableti bu akşam kargoya vermişler.
Niye ön siparişle alanların tabletlerini göndermiyorlarda yeni alanlarınkini ertesi gün gönderiyorlar?
S9+ alıpta bekleyen var mı? Düz s9 ve s9 ultrada sorun var
S9 Ultra 1TB gri renkte var sorun. Dün akşam saat 21'de alınan Ultra 1TB bej renkli cihaz bugün teslim edildi. 512GB olan modeller ise teknoloji mağazalarının hepsinde rahatça bulunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 11 Ağustos 2023; 21:20:20 > -
Düz s9 gri dede var. Bejini bilmiyorum.
29 temmuzda verdiğim s9 256 gb bej halen kargolabmadı. Canlı destek'e sordum üşenmeden arayıp çıkmaz ayın son perşembesi diye cevap verdiler.
Aynı şekilde bana da arayıp bu şekilde söylediler.
beklememek adına 512gb alınabilir mi teknoloji marketlerden çok fark olur mu ben de merak ediyorum.
-
spigen kendi sitesi 49dolar
amazon.comSpigen Rugged Armor Pro Designed for Samsung Galaxy Tab S9 Plus Case 12.4 Inch 2023 (SM-X81) Premium Shockproof Protective Tri-Fold Cover Case with Auto Sleep/Wake and S Pen Holder - Blackhttps://www.amazon.com/Spigen-Designed-Shockproof-Protective-Tri-Fold/dp/B0C4G7CJ49?ref_=ast_sto_dp&th=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dün söylemiştim. Bugün kargoya vermişler, muhtemelen yarın gelecek. S9+ modeli, koyu renkli olan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayk -- 12 Ağustos 2023; 0:15:23 > -
Arkadaşlar düz tab s9 alan var ise, elimde sıfır spigen cam var. 400 TL den vereceğim. Almak isteyen pm atabilir.
-
Madem elinde ürün yok neden ön sipariş açıp 4 Ağustos teslim dersin Ey Samsung!
Sıkıntı sadece Türkiye'de değil tüm dünyada.
Apple işte bu yüzden dünya lideri. Adam belli sayıda üretim yapmadan tanıtım yapmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X