Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hardalarda Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.148
Cevap
213
Favori
306.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

anında indirim yapmıyor. tam tutarı karttan çekip siz gönderdikten sonra inceleyip tutarı iade ediyolar + 3000 tl ile birlikte.

• Doğru mu anlıyorum, takas ile alsam ve samsung s8 ultra cihazımı takas etsem 11000 tl + 3000 tl destek ile 14000 tl geri ödeme mi yapıyorlar?

• oksit O kullanıcısına yanıt

doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Ipad tabletim şuan yanımda olmadığından seri numarasını giremedim o yüzden sürecin nasıl ilerlediğini göremiyorum.

Ekran camı kırık Ipad 4 tabletime 600 TL teklif etti Samsung, ben bunu kabul etsem 3000 TL + 600 TL indirim mi yapılacak?

3000 TL'yi anında indirim yapıp ürünü satın aldıracak sonra benim tableti onlara göndermemi bekleyecekler ve 600 TL'yi bana eft mi yapacaklar, süreç nasıl işliyor hocam?

Tam tutarı ödüyorsunuz, cihaz geliyor, sizdeki cihazı kargoluyorsunuz. Onlarda teklifte bulunuyor, işte diyelim sistemde 600 TL yazıyor, diyor ki evet 600 TL ödüyoruz yada 500 TL ödüyoruz. Kabul ettiğinizde bu dediği tutarın üzerine de +3.000 TL (s9 ultra takas desteği) eklenip karta geri yatırılıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• @evrim3 Teşekkürler  O ne kadar sürüyor acaba, tablet siparişleri gibi uzun sürüyorsa süründürürler.

S8 Ultra tabletiniz varsa hiç takasa vermeyin daha fazlaya rahatça satabilirsiniz zaten.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Ben o 3000 TL'yi görmüştüm ama ürüne göre verirler sanıyordum, 500 TL'lik tablete 3000 TK ek destek verecekleri hiç aklıma gelmemişti  

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Ben o 3000 TL'yi görmüştüm ama ürüne göre verirler sanıyordum, 500 TL'lik tablete 3000 TK ek destek verecekleri hiç aklıma gelmemişti  

Takas desteği alacağınız modele göre değişir. İşte tab s9 a 2k, ötekine 2.5, ultra 3k ama bunlar sabit. Sizin vereceğiniz cihaza göre değişmez yani bu tutarlar

• Bu arada yukarıda konuşulmuş. Çok eski bir tablet kullanıcısıyım. İpad ve samsungun bir çok modelini kullandım. Tablet denilince akla ipad gelir, dayanıklıdır, uzun ömürlüdür. 2011 de aldığım ipad3 ü küçük kızım halen kullanır çok basit işlemler ve web için. Samsung böyle bir ömür size sunmaz. Ancak şunu net söyleyebilirim. Çocuğuma tablet alsam ipad alırım kendime alsam mutlaka samsung alırım. iphone telefonum olsa ipad alırım samsung telefonum olsa samsung tablet alırım. Şu an samsung telefon samsung tablet ve windows bilgisayar kullanıyorum. Not alma işi mükemmel oluyor. Senkronize olarak çalışabiliyorum. Samsung da multi tasking harika çalışıyor. tab s8 ultrada ekranı ikiye bölüp bir yanda pdf dökümanımı okurken diğer yanda notlarımı alabiliyorum. Kalem kutudan çıkıyor buda bir artı.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

İlk önce Samsung Active 2 Under Armour saatimi takasa girdim ama bunu tek başına kabul etmedi, illa tablet isteyince ipadi de deneyeyim dedim ve Ultra için 3000 + 600 TL verdi, çok iyi bir rakam bence.

• oksit O kullanıcısına yanıt

Benim çocuklarda da 12 yıllık Ipad-4 vardı, ekranını kırdılar ben değiştirdim onu da kırdılar ama halen çalışıyor tekrar ekranı değiştirirdim ama Ios 10'da kaldığı için %90 uygulama yüklenmiyor ve çocuklar isyan ediyordu bende 2. el olarak Samsung S7+ modelini aldım ve gerçekten çok kaliteli bir tablet, çocuklarda bayram etti   Ipad'in bence en güzel özelliği pil olayı, bekleme modunda hiç şarjı bitmiyor ama m1 işlemci modellerde pil konusuda bozulmuş, m2 işlemcide ne durumda bilmiyorum.

• Üstlerde kargo firmasını soran olmuş Kolay Gelsin ile geldi bana.

Tabletin en beğendiğim özelliği ekranı harika ve asla göz ağrıtmıyor. Normalde 6.2 inç (S9 Plus, böylece hem tabletimin hem de telefonumun ismi aynı oldu) telefon ekranında bile gözüm ağrırken 12.4 inç ekranda hiçbir sorun yaşamadım (mavi ışık filtresini bile açmadım telefonumda açıkken). Bu kadar kaliteli bir ekranı sadece monitör olarak bile 20-30k'dan aşaği bulabilir miyiz bilmiyorum.

Kamerası ise beni hayal kırıklığına uğrattı. Ha diğer tüm tabletler de zaten böyledir orasını bilmem de 5 senelik amiral gemisi telefonum çok daha iyi bu konuda. Bu kamera işinde işlemciler de çok pay sahibi olduğu için s23 ultra kamerası koysalar telefonlardan çok daha cazip bir şey haline gelecek, sanırım o yüzden kamera kısmında telefonların gerisinde tutuyorlar. Planlı eskitme, pazarlama stratejileri vesaire. Ha ama ekran ne kadar büyüdükçe o kadar bozulmalar arttığından birazcık da bana illüzyon yaratmış olabilir, muhtemelen çektiğim fotoğrafı telefona atsam daha iyi gözükecektir ama bu işlemciye çok çok daha iyisi koyulabilirdi dediğim gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung Çağrı Merkezi aradı az önce.

S9 Ultra ne zaman teslim edilecek dedim.

Ön sipariş, 5 iş günü vs. vs. zırvaladı...

İlk taksidi ödedim bile ama alet yok. Borsaya soksaydım ilk taksidi daha iyiydi

• echonia kullanıcısına yanıt

8 gün olacak ilk taksiti ödeyeli ikinci taksite kalmaz bu kargo olayı inşallah 😂😂😂

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Ön siparişten ziyade ön ödeme gibi oldu bu durum 😀

• UmuT__35 kullanıcısına yanıt

Keriz silkelemeye doğru gidiyor.

Samsung Türkiye acaba parayı bizden alıp Kore'ye gönderip mal mı çekiyor acaba?

Ya da parayı 5-10 gün borsaya basıp katlıyor mu?

Çip krizi, tedarik sıkıntısı diyip sıfır araba işine dönmesin...

Bunlardan herşeyi beklerim. Dün beni aradıklarında ana depodan mal beklediklerini söylediler. Tahmini geliş zamanını söylemek için de bugün arayacaklardı ama ses yok henüz.

Hocam Samsung borsada halka arz katılıyorsa normal bekletmeleri 😂😂 bu hafta 3 adet var parayı vurdu Samsung 😀😀

• UmuT__35 kullanıcısına yanıt

Ana depo Kore'mi acaba  

Türkiye'nin öbür ucunda olsa bile 1 günde geliyor arkadaş kargo firmasına göre.

tabletin parası çıkardı borsayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay85 -- 10 Ağustos 2023; 15:33:17 >
  • yerli sitelerde tabletin inceleme videosu hiç yok. erdi biraz anlatmış ama o da lansamanda deneyimlemiş sanırım. çok saçma değil mi

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.