< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (26. sayfa)
-
-
Fiyatı makul sonuçta en zirve tableti alacaksınız...
Film video izleme samsung'un işi ona bırak arkana yaslanıp keyfini çıkar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 12 Ağustos 2023; 14:17:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazım çizim not için apple ama bu samsungta not alamayacağınız anlamına gelmiyor...
Bütçeniz sınırlı ise samsung
Bütçe sıkıntınız yok ise apple alın geçin hocam
Tab s9 ultra 1tb ve klavyeli kılıf 29500e geliyor ipad pro 11 inç ve kalemi 27200e geliyor öğrenci indirimiyle klavyeli kılıf avantajı var samsungun. Aslında tab s9 ultrayı sipariş vermiştim ayın 5inde de iptal edip ipad pro 11 mi alsam diye kararsız kaldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ipad ile Samsung tablet arasında karar veremeyenler Ipad alsın, daha sonra genellikle Samsung'dan memnun kalmıyorlar. Çünkü zaten Ipad alacakken, Samsung fiyat olarak onları cezbediyor ama sonra bir şekilde memnun kalmıyorlar. Çünkü zaten akıllarında en baştan Ipad var. Yıllarını Samsung tablet konularında geçirmiş biri olarak gözlemim bu.
İpad daha mı iyi emin değilim
Verdik bakalım S9+ siparişini.. S8+'dan da çok çok memmundum aslında, ama S22 Ultradan - S23 Ultraya geçip de "8Gen2" mucizesini yaşadığım için dayanamadım, tablette de aynı işlemci olsun dedim..
Performans açısından şu an için tamamen gereksiz belki, ama hadi performans geleceğe yatırım olsun, ama bence şu an için en önemlisi iki tablet nesli açısından batarya verimliliği.. S8+ ve S9+ arasında beklentim en az 2-2.5 saat ekran süresi farkı... Bakalım..
Bu arada ilk buradan duyurmuş olayım, sonra malum mecralara ilan yazacağım. Elimde Samsung Galaxy Tab 8 (+) Plus için iki adet orjinal çok çok temiz kılıf mevcut.. Hiç kullanılmamış kadar temiz ve kutuları mevcut..
Linkler aşağıda.. Dileyenler PM'den ulaşsın görüşelim..
Galaxy Tab S8+ Protective Standing Cover Black | Samsung KSA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 12 Ağustos 2023; 16:5:46 >
-
Benim de içime sinmedi açıkcası. Gittim gördüm gerçekten güzel olmuş tablet. Ama hala aklımda ipad mı alsam bu fiyata cıkmısken macbook mu alsam diye var. Ben de çok kararsızım. 😃
Tableti nerede gördünüz hocam
Laptop lazimsa 2. El m1 air alin gecin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zorla ipad önermiyoruz ya da ipad daha iyidir diye de önermiyoruz ama özellikle pdf için sorulunca ipad öneririm. Android tarafında böyle bir şeyin neden çözülemediğinende anlam veremiyorum. Ya da bunu sorun olarak görmüyorlar ama bununla ilgili çok şikayet var.
Doğru bir tespit.
Teslimatı kaç günde yapıyorlar deneyimleyen var mı
Arkadaşlar ben iPad 12.9 M1 modelini PDF üzerine not alma (Apple Kitaplık uygulaması) ve defter şeklinde (notability ile ) kullanıyorum.Apple ürünlerini beğendiğim gibi Samsung ürünleri de severim bu yüzden tab s9 ultrayı görünce özelikle dinamik amoled ekranından dolayı almak istedim.(Aslında çok gerekli değildi bende sevdiğim markaların teknolojik ürünlerine karşı başetmekte zorlandığım bir zaaf var.)Yaşadığım süreci ve deneyimimi anlatayım.
Tab s9 ultra 1 TB modeli ön sipariş verdim ama PDF üzerine not almada sıkıntı yaşayabilirim diye ve elimde iPad pro var diye kargoya verilmeden önce iptal ettim. Samsung üyeliğimde iptal istediğiniz alındı yazıyordu, fakat bu istekten 3 gün sonra kargoya verildi, iptal istediği de iadeye döndü.(cuma sabahı mesai başlamadan önce iptal ettim, pazartesi kargoya verildi) Her neyse ürün geldi, geri gönderme ile kullanma arasında tereddüt yaşadım.
Kutuyu açmaya karar verdim, test için 127 MB boyutundaki PDF dosyasını (MEB LGS Sözel Çalışma Kitabı) cihaza indirip s-note ile açtım, soru üzerine çözümle ilgili aldığım notlara defalarca zoom yapmama rağmen "gecikme, bulanıklaşıp sonra netleme" gibi sorunla karşılaşmadım.Sorun yaşayan diğer arkadaşlarıma da inanıyorum fakat bende bir problem yok.
iPad pro 12.9 M1 ile karşılaştıracak olursam, iPad deki mini led de çok güzel ama Samsung dinamik oled bence daha iyi.S-pen in gecikme süresi daha düşük diye okudum ama Apple pencil 2 de çok iyi.Her ikisinde de kalemi kullanmak bana göre çok keyifli. Bazı arkadaşlarımızın rahatsız olduğu Apple pencilın ekrana yazarken çıkardığı ses beni rahatsız etmiyor. En boy oranında iPad daha şık, elde defter gibi duruyor ama Samsung da filmlerde alt ve üstte şerit yok, film izleme daha güzel.Çoklu ekranda iPad iki ekrana, Samsung ise üç ekrana izin veriyor.Dex modunu da katarsak çoklu ekran görevlerinde Samsung daha iyi.
İşlemcide 15 watt TDP değerine sahip M1 elbette daha iyi ama render, edit gibi işlerle uğraşmadığım için 6,5 watt TDP değerine sahip 8 gen 2 bana fazlasıyla yeterli.Zaten M1, 8 TDP değerine sahip A16 dan da iyi.(M1 ve M2 ler iPad ve Mac lar için çok iyi oldu hakkaten ama anladığım kadarıyla o TDP değeri ile telefonda kullanılamazlar)
Depolama biriminde Samsung UFS 4.0 kullanıyor, iPad lerin ne kullandığını göremedim ama iphone 14 pro max UFS 3.1 kullandığına göre sanırım iPad ler de öyledir. Samsung un en hızlı depolama birimini kullanması çok güzel ayrıca 1 TB lık model depolama olarak da kullanılabilir, iPad 1 TB modeller servet değerinde.
Eğer imkanım olursa ipad pro 12.9 da elimde tutmaya çalışır, kullanım tecrübem artıkça deneyimlerimi buraya yazarım.Youtube da matematik öğretmeni olan bir kullanıcı Tab S7 FE 4 GB ramli modelde s-note ile alınan notlar uzadıkça muhtemelen ram kaynaklı olarak tabletin kasmaya başladığını söylüyordu.Sene içinde aldığım uzun notlarda ve PDF üzerine yazılarda sorun yaşayıp yaşamadığımı yine buradan yazarım İnşallah. Her ikisi de çok güzel tablet, imkanınız varsa teşhirde her ikisi de deneyerek ihtiyacınıza göre kararınızı verirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzan -- 14 Ağustos 2023; 12:29:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
klavyeli kılıf yerine logitech mx keys mini ve mx master 3s aldım prime indirimlerinde.Doğru mu yaptım bilmiyorum ama çok övülen beğenilen çoklu cihaz desteği olan bi klavye mx keys mini.Dandik diye biliyorum kılıf klavyeler ama değildir belki de…
26 temmuzda sipariş verdim ama Amazon üyelik hediyesi falan verilmedi ne yapmam lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung tab s9 ultra tabletim geldi..
Bir sorum olucak kalemi tabletin arkaya takınca şarj ediyor ?
2. Sorum Netflix disney amazon prime video da HDR yi nasıl aktif edebilirim ?
-
vatanda birisi aldı hocam oradan gordum daha koymamışlar teşhire
-
3 Gün içerisinde geldi
-
Cuma akşamı sipariş ettim de mailime amazon veya youtube aktivasyonu için bir mail gelmedi acaba kargoya falan verildikten sonra mı geliyor bilgilendirebilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X