Gri 1tb verdiyonu muydu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (27. sayfa)
-
-
-
Ürünlerin Türkiye'ye gelme konusu hala net değilmiş. En kısa sürede kargolanacaktır diye cevap veriyorlar.
-
1) Evet, kalemi arkadaki boşluğa yapıştırdığınızda kablosuz şarj başlar.
2) Bildiğim kadarıyla ekstra bir ayar yapmanıza gerek yok, içerik HDR destekliyse ve internet hızınız yeterliyse görüntü otomatik HDR oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Avantajix ile alışveriş yaptım. Gece 2 de almıştım. 16 saat oldu. Halen çıkmadı. Alışveriş yapan oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben yaptım s9+ aldım klavyeli kılıfla birlikte kılıfta 1 2 saat içinde 2000 tl gözüktü tablette de destek ekibine yazdım sonra 4000tl gözüktü
-
Ben s9 ultra siparişimi iptal etmeyi düşünüyorum artık.
Edit:İptal ettim siparişi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 13 Ağustos 2023; 20:18:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de S9 siparişimi iptal ettim, Ipad alacağım.
-
Benim anladığım kadarıyla siyah stok yok, gri var hemen gönderiyorlar. Burda birkaç kişiden okudum. Renk olayı sorun değil ise aklınızda olsun.
Sorun o değil, beklenir ama o kadar kayıt oluşturduk. Ne geri dönüş ne bilgi hiç birşey yok. Paramla neden rezil olayım.
Ön sipariş kampanyası olmasa ben de iptal edeceğim ama sırf bu yüzden sabrediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün gidip vatanda baktım, çok büyük zaten. Laptopdan aşağı kalır yanı yok. İkinci el s7 alırım 7-8 e yeter bana. Tablette 11 inç fazlasına gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 13 Ağustos 2023; 20:59:10 >
Amoled ekran ve ram farkından dolayı S7 Plus öneririm ama o da kılıfla falan oldukça ağır oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 13 Ağustos 2023; 21:7:50 > -
12 filan istiyorlar hem de büyük. Elde tutabilmek lazım.
Evet biraz büyük, A4 kağıdı kadar neredeyse. Çocuklar baba bu tablet büyük diyorlar, vereyim geri Ipad Mini alayım diyorum yok yok bu güzel diyorlar
-
Bende yazdım bakalım. İade olursa çok güzel olur olmazsa kader artık.
Samsungdan haybiye cevap bekleme, 2 haftayı buluyormuş cevap vermeleri. Avantajix paneline yansımıyorsa bir kusur vardır.
- Adblock/ Adguard gibi reklam engelleyicileri kaldır.
- Chrome'da önce avantajixe gir oradan samsunga yönlendiren linkle tıkla, samsung sayfasında login ol ürünleri sepetine ekle ve satın al. Önceden sepetine ekliyse olmaz.
- Antivirüs falan varsa geçici süre kapat, belki çerezleri engelliyordur.
-
hayırlısı bakalım inşallah olur.
-
Herşeyi sırayla yaptım. Maalesef Ziraat kullanıyorum. İyzico ile ödeme yaptım. İyzico dan şüpheleniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X