Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Renginer Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.123
Cevap
212
Favori
303.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Avantajix destek kaydı aç, 1 haftaya yansıdı benimki panele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iskender86 kullanıcısına yanıt

En azından S8 almaya bakın. Tab s7 nin ana güncelleme desteği kesildi 2 yıldı. Tab s8 ile birlikte 4 yıla çıkarıldı.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

S9+ bej rengi hakkında fikriniz var mı? Cuma akşamı sipariş ettim araya haftasonu girdi henüz kargoya verilmedi haliyle yarın kargolanır mı acaba stok durumu hakkında falan bir bilginiz varsa?

• Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

Daha yeni bir İşlemciye geçmek için s8 ultradan S9 ultraya değişim düşünenlere fikir vermesi adına paylaşıyorum.

• recooz R kullanıcısına yanıt

Bu sitenin puanlandırma sistemi çok saçma.

8gen 2 exynos 2200den nerdeyse 2kat güçlü olmasına rağmen exynos 2200 100 puan 8gen 2 92 puan almış.

Siz takas desteğinden faydalanmış mıydınız? Takas ile avantajix birleşiyor mu acaba?

Avantajixde gözükmediği için iptal ettiğim Tab S9 Ultra siparişim avantajixde gözüküyor şuan. Problem var diye avantajixe çağrı açmıştım. Orada yazan rakamı yani 5208 TL'yi mi verecekdi avantajix yoksa daha sonra mı vergiler kesilecek.

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 14 Ağustos 2023; 0:7:18 >
  • chevlee C kullanıcısına yanıt

Tablette 0 gözüküyor bende de. Destek ekibinin hangisine yazdınız? İşlemlerle ilgili sorular - Tutar hasarı sorgusu mu?

• Violet Dawn kullanıcısına yanıt

iletişim formu kısmından konuyu diğer olarak seçtim ve durumu izah etttim

Karşılaştırma sitelerinin neredeyse TAMAMI internet botları ile topladıkları verileri otomatize bir yazılımla eşleştirip güya karşılaştırma üretiyor..

Bunlara asla itibar etmeyin.. Aynen youtube'da güya inceleme kanalı diye türeyen binlerce saçmasapan katalog görüntülerin üstüne seslendirme yapan kanallar da böyle. Tamamen tık tuzağı.. Girersin, lansman görüntüleri üzerinde konuşan bir seslendirme botu.. Ortada gerçek hiçbirşey yok..

Gerçek bir karşılaştırma isterseniz link;

Snapdragon 8 Gen 2 vs Snapdragon 8 Gen 1: Year-on-year improvements amplified by better efficiency (xda-developers.com)

• chevlee C kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ben de bir yazayım

• Violet Dawn kullanıcısına yanıt

https://avantajix.com/destek-islemlerle-ilgili-sorular

Bu sayfadan "Alışverişim panelimde görünmüyor." sekmesine tıklayın altta açılan ekranda Samsung u seçin "Para İadesi Sorgu forumu" na tıklayın ve çıkan ekranda hangi saatte yönlendirildiyseniz onu seçin ve size form çıkacak onu güzelce doldurun gönderin.

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Siz takas desteğinden faydalanmış mıydınız? Takas ile avantajix birleşiyor mu acaba?

Avantajixde gözükmediği için iptal ettiğim Tab S9 Ultra siparişim avantajixde gözüküyor şuan. Problem var diye avantajixe çağrı açmıştım. Orada yazan rakamı yani 5208 TL'yi mi verecekdi avantajix yoksa daha sonra mı vergiler kesilecek.

Merhaba, takas ile birleşmiyor. Ben bir alışveriş daha yapmıştım. Orda gördüğünüz kazanç yazan kısım evet size yatacak net tutar. En azından vaat bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İşlemciyi falan bir kenara bırakalım da
    S8 ultrası olan neden s9 ultra alır ki

• Klavye kılıf konusunda sadece bir cümle

Malzeme kalitesini bir kenara bırakırsak Samsung (s9 ultra) klavyeli kılıfı işlevsellik ve tepki konusunda ipad proyu ezer geçer....

Laptopumdan bile daha hızlı tepki veriyor sanki şüpheye düşüyorum....

• Sadece klavyeli kılıf olsun diye tasarlanmamış belli ki her ince detay düşünülmüş fareye ihtiyaç yok dokunmatik yüzeyi de aynı şekilde işlevsel

Birleşmediğini sorarak mı öğrendiniz hocam yoksa tahmin mi? Avantajixde yazana göre eskiden kampanyalar birleştirilmiyormuş ama 16.11.2022 tarihinde kaldırılmış yazıyor. Tabii samsung tarafını da irdelemek lazım.

• apollonx kullanıcısına yanıt

Başka kampanya ile birleştirlemez şartı kaldırılmış demek, mesela şu an uygulanan ücretsiz hafıza artırımı yapıldığı halde de iade alabilirsiniz demek. Veya cihazların yanında bir hediye verilse de yararlanabilirsiniz demek. Ama değişimi hariç tutmuş. Her satır ayrı ayrı anlam ifade ediyor orada.

• 15 günden fazla oldu Tab S9 Ultra'dan halen ses yok.

İyice canımı sıkmaya başladı Samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echonia -- 14 Ağustos 2023; 9:12:12 >
  • Destek ekibi ile görüştüm stok sorunu olmadığını söylediler

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Evet enteresan bir anlaşmaları var, bir maddede olmaz diyor diğer maddede olur diyor. Bu şekilde bence 3000 TL takas için ürün takasa göndermek yerine avantajix ile almak daha karlı. Vaad edilene göre avantajix zaten 4-5 bin iadeden bahsediyor, takas ise 3000 TL ve tabletinin fiyatını öldürüyor.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.