< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (30. sayfa)
-
-
Öğrenci indirimleri 5. Sınıf oğlum için kullandık ilgilenenlere duyurulur Samsung shop.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tabletlerde öğrenci indirimi mevcut mu?
-
Bende aldım ama öğrenci adına mı sipariş verdiniz 18 yaş altı ise sigorta geçerli olmuyormuşta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
s9 ultra alacağım avantajix mi yoksa öğrenci hesabı mı hangisi daha avantajlı?
Ben de bugün S9+ 512 GB Grafit alarak aranıza katıldım. Umarım burada gönderim sorunu yaşayan herkesin tableti en kısa sürede ulaşır. Ben 25'inde yurt dışına çıkacağım için gelecek hafta elime geçmesi çok önem arz ediyor. Gönderim konusunda güncel bilgisi olan var mıdır?
Bir de S7 FE, S8+ modelleriyle 0,4 mm farkı varmış sanırım S9+ modelinin. Sensörler de aynı yerlerde mi?
Burada bir arkadaşımız yazmış ekran koruyucu filmler bire bir uyuyor diye; sizce Spigen'den kalıplı film mi alayım ya da önerebileceğiniz bir marka/model var mı?
-
Üniversitede not almak için kalemli bir tablet bakıyorum da Ipad air 5.nesil 64gb + pencil 2 mi mantıklı tercih olur yoksa yeni çıkan Samsung tab S9 256 gb mı? Tab S9'un 120 Hz Amoled ekran ve 256 gb hafızası cezbediyor fakat kalem ve not alma performansını bilmiyorum. Ipad air 5. Nesil 64 gb yeterli olur mu sizce? Hangisini önerirsiniz
S9 serisinde öğrenci indirimi uygulanabiliyor mu
ben de cuma akşamı s9+ bej sipariş vermiştim haftasonu girdi araya bugün kargoya verilir diye düşünüyordum ama hala hazırlanıyor gözüküyor.
-
Hocam telefonunuz iphone ise ipad mantıklı ama ekosistem kurmayacaksanız ibre tamamen samsungdan yana. Ekran, hafıza, kalem deneyimi(bence), fiyat... ipad+kalem fiyatına tab s9 ve klavyeli kılıf çözersiniz.
Hazırlanıyor şeklinde nerede gözüküyor ben de hala onaylandı şeklinde yazmakta, onaylandı yazısının olduğu yerde mi hazırlanıyor yazıyor sizde?
Öğrenciye tablette indirim yok, sadece kılıfda indirim var onunda dezavantajı avantajix iptal oluyor. Sadece tablet alınacaksa avantajix mantıklı.
-
S9 yok hocam S9 ultra kilif 5 bin TL dusuyor benim gordugum
Klavyeli kılıfta stok sorunu varmış. Bugün stoklara klavye gelmiş güya. 11 inde bej tab s9 ultra almıştım. Tablet gelmiş kılıf bekleniyormuş onlarda bugün stoğa girmiş yarın ikisi birlikte kargoya verilebilir dedi temsilci.
Ben hiç inanmıyorum da hadi hayırlısı.
Ayrı ayrı gönderin abi o kadar mı cimrisiniz, saçma sapan mağdur ediyorlar
Yazdıklarıma cevap gelmiyor ama yine sorayım s9 ultra kılıfı tabletle beraber sipariş edenler ne kadara aldılar? Ben mx keys mini ve mx master 3s aldım niyetim bunlarla kullanmaktı ama kılıf çok iyi diyenler olmuş.Ayrı olarak alamıyorum sanırım şimdi değil mi? Öğrenci indirimi kullanırsam 5099 yapıyor sanırım tabletle alsaydım 4250 tl mi olacaktı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabletle alsaydınız 2550 tl olurdu
Ben de çıkışta tek sipariş ettim,kardeşimin öğrenci indirimiyle alsaydım klavyeli kılıf 2250 ye gelecekti şaka gibi 😭 daha önce s8 ultra almıştım açmadan iade ettim onu aldığımda mx keys mini(2049 tl) ve mx master 3s(2236,90 tl) bunları almıştım gerçek bi klavye çok daha kaliteli ve redditte çok önerilmişti klavyeli kılıftan daha iyi seçenek diye.Ama 8.5 dan 2.5 a indirip alamamak koydu şu an
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X