Güle güle kullanın. Birebir aynı siparişi 31 temmuzda verdim hala ses yok. |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (32. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim.
Yer ve renk ve kılf olup almadığını bu yüzden yazdım.
belki bunlar etkendir.
inşallah sizinkide enkısa sürede gelir.
-
Kılıf aldıysanız ondan gelmiyor olabilir. Kılıf stoğunda sorun vardı. Cihazı önce kılıfı sonra göndermeyi yada bunu müşteriye sormayı akıl edemiyorlar diye düşünüyorum en kibar hali ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır yazdığım gibi birebir aynı siparişim arkadaşla, gri 1 tb kılıf vs. yok sadece tablet.
-
Rezillik gerçekten, tam delirmelik.quote:
Orijinalden alıntı: evrim3hayır yazdığım gibi birebir aynı siparişim arkadaşla, gri 1 tb kılıf vs. yok sadece tablet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
16 GB/1TB OLED (olursa tabii) M3 kalemli Ipad Pro'ya yaz oradan 80 bin lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 15 Ağustos 2023; 12:40:12 > -
Samsung s*çtı ve sıvadı ve yetmedi 2. kat sıva çekti
-
Dostlar selam, ben de tab s9 ve kılıf alacağım. Dikkat etmem gereken bir şey var mıdır, şarj aleti falan alabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 15 Ağustos 2023; 13:39:15 > -
Stok yok, tab s9 ve ultra kargolanmıyor çoğu kişiye. Acil ihtiyacınız yok ve beklerim diyorsanız sorun yok, mutlaka gönderilir. Onun harici avantajix üzerinden üyelik oluşturup, ordan link ile girip alım yapın (lütfen, nedir diye sormayın, aynı şeyleri konuşmuş olmayalım bunun detayları önceki sayfalarda var birkaç sayfa geriye gide gide göreceksiniz) 2-3 ay sonra 4-5 bin TL civarı bir geri ödeme alırsınız (tabi kesin değil ama vaat bu). Onun harici lansman öncesi kayıt olduysanız hangi mail ile kayıt olduysanız o mail ile alım yapın, 65w şarj aleti hediye ediyorlar böyle alanlara.quote:
Orijinalden alıntı: girizgahDostlar selam, ben de tab s9 ve kılıf alacağım. Dikkat etmem gereken bir şey var mıdır, şarj aleti falan alabilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
S9+ da pek gönderilmiyor. Garip olan, Mediamarkt, Teknosa, Vatan Bilgisayar gibi sitelerde hem tablet hem de klavyeli/dokunmatik yüzeyli kılıf stokları var. Samsung gerçekten neden Apple olmadığını ve olamayacağını bu süreçte maalesef gösteriyor.
-
Tamamdır valla bilmiyordum şu avantajix olayını akşam halledeyim, bekleyebilirim sorun değil gibi. Bej alayım diyorum hızlı gelsin diye:) Genelde bej tutmaz
-
15 gündür bekleyen var bej rengi :)quote:
Orijinalden alıntı: girizgahTamamdır valla bilmiyordum şu avantajix olayını akşam halledeyim, bekleyebilirim sorun değil gibi. Bej alayım diyorum hızlı gelsin diye:) Genelde bej tutmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haha peki tamamdır grafit o zaman:)
-
Bana 3 günde geldi :)
-
Yahu 26999 TL ye yurtdışının yarı fiyatına tablet alıyorsun.. 1 TB modeli.. Millet ipad pro demiş yahu ipadin 1tb modeli 64bin tl + 3800 tl de kalem.. etti sana düz 68bin tl.. arada dünya fark var hadi apple klavyesini ekledinmi birde 9 bin küsür o,sen samsungtan yüzde 50 indirimle alıyorsun..
Birde peşin fiyatına 6 taksit imkanı ile :)
-
Amerika'da yaşasam tüm ürünlerim Apple olurdu
ama bura Türkiye ve Apple ürünleri gereksiz pahalı ülkemizde
-
Ürünü hangi gün aldınız, hangi gün gönderildi?
-
5 gün oldu hala ses seda yok samsungtan bizden sonra sipariş edenlere bizden önce teslim ediliyor veya benden önce sipariş edenlere benden sonra teslim edilecek çok garip bir sistem bu müşteriyi parasıyla rezil ediyor samsung
-
8 Ağustos da aldım 10 ağustosta gönderildi.
-
16 gün oldu S9 ultra gri ve klavyeli kılıf. Ses yok halen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X