Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.113
Cevap
213
Favori
301.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güle güle kullanın. Birebir aynı siparişi 31 temmuzda verdim hala ses yok.

• Teşekkür ederim.

Yer ve renk ve kılf olup almadığını bu yüzden yazdım.

belki bunlar etkendir.

inşallah sizinkide enkısa sürede gelir.

• evrim3 E kullanıcısına yanıt

Kılıf aldıysanız ondan gelmiyor olabilir. Kılıf stoğunda sorun vardı. Cihazı önce kılıfı sonra göndermeyi yada bunu müşteriye sormayı akıl edemiyorlar diye düşünüyorum en kibar hali ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır yazdığım gibi birebir aynı siparişim arkadaşla, gri 1 tb kılıf vs. yok sadece tablet.

• quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

hayır yazdığım gibi birebir aynı siparişim arkadaşla, gri 1 tb kılıf vs. yok sadece tablet.

Rezillik gerçekten, tam delirmelik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

16 GB/1TB OLED (olursa tabii) M3 kalemli Ipad Pro'ya yaz oradan 80 bin lira Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 15 Ağustos 2023; 12:40:12 >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Samsung s*çtı ve sıvadı ve yetmedi 2. kat sıva çekti Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) 

• Dostlar selam, ben de tab s9 ve kılıf alacağım. Dikkat etmem gereken bir şey var mıdır, şarj aleti falan alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 15 Ağustos 2023; 13:39:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: girizgah

Dostlar selam, ben de tab s9 ve kılıf alacağım. Dikkat etmem gereken bir şey var mıdır, şarj aleti falan alabilir miyim?

Stok yok, tab s9 ve ultra kargolanmıyor çoğu kişiye. Acil ihtiyacınız yok ve beklerim diyorsanız sorun yok, mutlaka gönderilir. Onun harici avantajix üzerinden üyelik oluşturup, ordan link ile girip alım yapın (lütfen, nedir diye sormayın, aynı şeyleri konuşmuş olmayalım bunun detayları önceki sayfalarda var birkaç sayfa geriye gide gide göreceksiniz) 2-3 ay sonra 4-5 bin TL civarı bir geri ödeme alırsınız (tabi kesin değil ama vaat bu). Onun harici lansman öncesi kayıt olduysanız hangi mail ile kayıt olduysanız o mail ile alım yapın, 65w şarj aleti hediye ediyorlar böyle alanlara.

S9+ da pek gönderilmiyor. Garip olan, Mediamarkt, Teknosa, Vatan Bilgisayar gibi sitelerde hem tablet hem de klavyeli/dokunmatik yüzeyli kılıf stokları var. Samsung gerçekten neden Apple olmadığını ve olamayacağını bu süreçte maalesef gösteriyor.

Tamamdır valla bilmiyordum şu avantajix olayını akşam halledeyim, bekleyebilirim sorun değil gibi. Bej alayım diyorum hızlı gelsin diye:) Genelde bej tutmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: girizgah

Tamamdır valla bilmiyordum şu avantajix olayını akşam halledeyim, bekleyebilirim sorun değil gibi. Bej alayım diyorum hızlı gelsin diye:) Genelde bej tutmaz

15 gündür bekleyen var bej rengi :)

Haha peki tamamdır grafit o zaman:)

Bana 3 günde geldi :)

• Yahu 26999 TL ye yurtdışının yarı fiyatına tablet alıyorsun.. 1 TB modeli.. Millet ipad pro demiş yahu ipadin 1tb modeli 64bin tl + 3800 tl de kalem.. etti sana düz 68bin tl.. arada dünya fark var hadi apple klavyesini ekledinmi birde 9 bin küsür o,sen samsungtan yüzde 50 indirimle alıyorsun..

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

Birde peşin fiyatına 6 taksit imkanı ile :)

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt

Amerika'da yaşasam tüm ürünlerim Apple olurdu

ama bura Türkiye ve Apple ürünleri gereksiz pahalı ülkemizde

Ürünü hangi gün aldınız, hangi gün gönderildi?

• 5 gün oldu hala ses seda yok samsungtan bizden sonra sipariş edenlere bizden önce teslim ediliyor veya benden önce sipariş edenlere benden sonra teslim edilecek çok garip bir sistem bu müşteriyi parasıyla rezil ediyor samsung

• Degisken D kullanıcısına yanıt

8 Ağustos da aldım 10 ağustosta gönderildi.

16 gün oldu S9 ultra gri ve klavyeli kılıf. Ses yok halen.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.