Selamlar, Malum türkiyede nedense S9 serisi ucuz.. Yurtdışına çıkarken arkadaşıma 1 tane götüreceğim sıfır kapalı kutu. Getirirken sıkıntı olabiliyor bazen ama yurtdışına çıkarırken sıkıntı oluyormu ? Sıfır kapalı kutu, bavulda duracak. |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (34. sayfa)
-
-
Sıkıntı çıkmaz.
Herşeyde olduğu gibi sıkıntı "girerken", "çıkarken" sıkıntı yok
-
Gittigin ulkenin gumrugune bagli..
Mesela Almanya, eger farkederlerse ve sifir acilmamis olursa vergisini alir.. Donuste cihazi gosterirsen de parani iade alirsin..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorun olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siparişlerim bölümünde detaya girmeden olan kısımda önceden onaylandı yazıyordu, bugün hazırlanıyor yazıyor. Başka tableti gönderilmeyen varsa kontrol edebilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmuT__35 -- 16 Ağustos 2023; 11:49:43 > -
Arkadaş yanlış yazmış fiyatı :D Yurtdışında 1849 Euro : 54.683,64 Türk Lirası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 16 Ağustos 2023; 11:55:44 > -
Dostum yok öyle birşey ben 2 gündür kullanıyorum miss gibi laptop klavyesi ile aynı birebir
-
Bende de hazırlanıyor yazıyor ama 3-5 gün önceden de öyleydi ilk resim pzts ekran görüntüsü ikincisi bugün ekran görüntüsü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sipariş takip sayfası geriden geliyor. Kargo SMS'i geliyor, teslim alıyorsun ama sayfada hala ilk aşama görünüyor. Orayı dikkate almayın.
Bu arada beyaz smart cover tableti müthiş şık gösterdi. Ama fena kir gösterir bu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 16 Ağustos 2023; 12:18:24 >
-
Smart Cover çok şıkmış güle güle kullanın hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam. Malum sebeplerden dolayı griyi iptal edip bej renge döndüm ama iyi ki de öyle yapmışım. 3 yıldır kullandığım S7+'ın füme rengi ve siyah kılıfından sonra açtı bu renk :)
-
Hala onaylandı yazıyor bende
Ben bugün sabah aradım şimdi gömderilmiş.Aramadan yollamıyolar demekki
Hangi numaradan aradınız? Ben müşteri hizmetlerini arıyorum ama açmıyorlar
Hangi model hocam
444 7 711 hemen açtılar bende
Ultra 1tb gri ve klavyeli kılıf 5ağustosta sipariş etmiştim
-
özel mesajla sipariş no paylaşabilir misiz?
Ben de s9 Ultra 1 TB Gri ve klavyeli kılıf siparişi verdim.
Kaç kere aradım, canlı chat yaptım ama halen gönderilmedi tablet ve kılıf.
Samsung'u tekrar arayıp "bakın bu siparişi gönderdiniz, benim siparişim nerede" diyeceğim
edit: sizden önce sipariş vermiştim üstelik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echonia -- 16 Ağustos 2023; 15:59:32 > -
Samsung dan mesaj geldi kargoya iletilmiş bekleyen arkadaşlara duyurulur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X