Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Nehalem Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5.073
Cevap
211
Favori
295.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 hafta sonra telefonla aradılar beni, fiyatı ok ledim, 3-4 gün geçti üzerinden daha yok. 2 hafta diye düşünün.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Ürünü takasa eklerken verdikleri fiyatamı aldılar yoksa kırpma oldu mu?

• Arkadaşlar s9 ultra için kırılmaz cam nereden alabiliriz tavsiye ediceginiz bir site varmı yada s8 ultranın oluyormu uyumlumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apollonx kullanıcısına yanıt

Yok, ne tahhüt edildi ise o rakam ödendi.

• badcrow B kullanıcısına yanıt

Tab S7 ve S7+ camları uyumlu. Bendeki Tab S9+ ta S7+/S8+ spigen camı var. S9 Ultra da uyumludur Tab S8 Ultra ile.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Önerdiğin bir marka varmı hocam kırılmaz için

• Sanırım ön sipariş bitti. S9 ultra Kod neydi acaba hatırlayan var mı Sepette indirim yapmıyor

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kaydolduğum email adresi ile sipariş verdim 3 gün önce, bugün kargoya verilmiş. Fakat SMS gelmedi. Size SMS ne zaman geldi? Kargoyu teslim aldığınızda mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LaCase66 L kullanıcısına yanıt
    Ben öğlen 13:30 gibi sipariş geçtim, an itibarı ile yansımadı. Esas sürpriz Garanti bankası yaptı 6 taksit seçtim, provizyondan çıktı 9 taksit oldu. Elektronik veya beyaz eşya +taksit kampanyası da bayağıdır yok.

• Şimdi Samsung Shop da tabletle beraber galaxy buds 2 Pro 900 tl veriyorlar 😂😂

• Marowitski M kullanıcısına yanıt
    ürün tanıtımı öncesi reklamını yaptılar form doldurduk ne tür hediyeler istersinz tarzında.
    meğerse 65lik şarjmış, tableti 27sinde sipariş geçtim 28i ve 1inde 65lik şarj mesajı geldi 4 ağustosta tablet teslim edildi

• quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

Önerdiğin bir marka varmı hocam kırılmaz için

Pahalı ama kaliteli birşey istiyorsanız Spigen

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    Ben formu doldurdum, daha sonrasında mail de geldi 65W şarj cihazı hediyesiyle sipariş edebilirsiniz falan diye. Ama SMS gelmedi, şaşkınım. Neyse yarın sorarım müşteri hizmetlerine.

• @badcrow

Uygun bişey istersende de Jetech'in yorumları fena değil. Paketten 2 adet çıkıyormuş.

amazon
    JETech Ekran Koruyucu için Samsung Galaxy Tab S8 Ultra (14.6 Inç, Model 2022, SM-X900/SM-X906) Kolay Kurulum Çerçevesi ile, Temperli Cam Folyo, HD Şeffaf, 2 Adet
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BVQT1LFW/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AB4RD1JXHRRE1&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 17 Ağustos 2023; 0:32:36 >
  • tablette apple'dan şaşılmaz. şu anki fiyatlar nasıl bilmiyorum ama m1 işlemcili ipad pro'yu 2022 şubatta 10 bin tl'ye aldım. klavyeli logitech kılıf ve apple pencil ile on numara oldu. Yanımda laptop taşımıyorum.

• Troll detected.

• 17 günün sonunda dün akşam 20:00'de kargo maili geldi ama Yurtiçi kargoda kaydı yok henüz. Sanırım bugün yola çıkar.

Tab S9 Ultra Gri ve klavyeli kılıf.

Hediyeler kim bilir ne zaman gelir.

• Bana da fatura kesildi maili geldi ultra için

• Arkadaşlar selamlar s9+ ile aranıza katılmış bulunmaktayım bu tablete önerebileceğiniz kılıf türünde; stand kılıf ya da tank gibi koruyan kılıf önerileriniz var mı?

Ekran koruyucusu olarak @apollonx arkaşımızın attığı ekran koruyucu f/p gibi duruyor. Hocam kalemle kullanımda sorun olmaz değil mi bu tür temperli camlar?

• teknoalem T kullanıcısına yanıt

Kullanmadım ama sorun çıkaracağını sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.