nihayet s9 ultra ve klavye telsim edildi. bir tanede spigen armour ben sipariş verdim. tek eksik ekran koruyucu kaldı. < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (38. sayfa)
-
-
Tab S8 Ultra Orijinal Kapaklı Kılıf - Siyah EF-BX900PBEGWW
S9 Ultra'da deneyen veya deneme şansı olan var mı?
-
Denemedim ama Youtube da video görmüştüm bununla ilgili. Fiziksel olarak uygun gözüküyor fakat kendi uyumlu kılıfı kadar sağlam durmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düz Tab S9 harici herhalde gönderilmeyen kalmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
daha güzel bir kampanya bence bu :p baya iyi kulaklık
Calisiyor deniyor youtubeda gordum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 14 Ağustos’ta Grafit S9+ ve klavyeli touchpad’li kılıf aldım. Hâlâ gönderilmedi. Samsung Shop’la konuşuyorum ve tedarik sıkıntısı var deniyor. Tarih vermiyorlar.
Klavyeli kılıf videolarını ben de gördüm evet çalışıyor ama dediğiniz gibi sağlam durmuyor ve mıknatıslar çok iyi tutmuyor.
Benim sorduğum kılıf klavyesiz olan
Tab S8 Ultra Orijinal Kapaklı Kılıf - Siyah EF-BX900PBEGWW
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echonia -- 17 Ağustos 2023; 15:33:48 > -
Merhaba s7+ sonrası kullanımda ne gibi farklar gördünüz. Speaker ve ekranda fark ne durumda. Kıyaslama şansınız var mı...
-
Öyle gözüküyor hocam. bizimde s9 gönderilmedi.
-
TAB S9+ için
uygun fiyata ekran koruyucu cam film arayanlara
yeni kılıflar çıkana kadar idare etmelik kılıf arayanlara
-
Bende de aynı sıkıntı var tab s9 ultra. Bazen mouse ta da tepki vermiyor hareket etmiyor.
29 temmuz da sipariş vermiştim, benimde hala kargolanmadı.
Olmuyor. Kamera delikleri çok büyük olmuş sığmıyor. Bir
inceleme videosunda denemişlerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-655C93BED -- 17 Ağustos 2023; 17:54:22 >
Teşekkürler.
Bahsettiğim kılıf 550 liraya düştü. Orijinal Samsung.
Sanırım sipariş verip deneme yapacağım. Kamera deliği genişletme gibi birşey olursa kullanırım. Baktım hiç olmuyor, geri gönderirim.
-
Videoyu buldum buradan bakabilirsiniz.
youtubeMagnetic stands and the Samsung Keyboard Cover are tested. Universal tablet standhttps://www.lululook.com/products/tablet-stand-holder?rfsn=6999625.5cb85fTab...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=zk1RyOC5CJI
Rengine kadar aynı siparişi (klavye dahil) 14 Ağustos'ta verdim, 16'sında kargoya verildi, bugün teslim edildi. Tuhaf durumlar dönüyor ama hayırlısı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Klavyeli alanlara öncelik tanınmış diyorlar ama doğru mu bilmiyorum.
klavyesiz lansmanda aldım 4ünde teslim eldildi tab s9+
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X