Vallahi hocam sizinki hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben Samsung’u da her gün arayıp darlıyorum ama nafile. Dün de HB’den 256’lık sipariş verdim, klavye-touchpad yarı fiyatına ve sözde bugün gönderilecekti. O da gönderilmedi. Haftaya cuma yurt dışına çıkıyorum ve bir daha ne zaman dönerim bilmiyorum. 7-8 seneden sonra ilk kez Android cihaz alayım, lansman indirimi bulmuşken hem de OLED, Dex vs derken gerçekten işime yarayacaktı ama bundan sonra sanırım Apple’dan başka bir marka düşünmeyeceğim bile. Birinde paranla vezir diğerinde paranla rezil olma durumunu yıllardır düzeltmemişler maalesef. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (39. sayfa)
-
-
trendyol.comSamsung Galaxy Tab S8 Ultra Orijinal Kapaklı Kılıf - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/samsung/galaxy-tab-s8-ultra-orijinal-kapakli-kilif-siyah-p-276225372
S9 ultra uyar mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Uymuyor bir önceki sayfada video atmıştım. Samsung un eski tab s8 kılıflarının hiçbirinin uyumu yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamera deliği uymaz. Onu da Dremel gibi bir aletle güzelce genişletme imkanı olabilir, S8 Ultra protective kılıfa yapmışlar. Bu paraya satılınca ben aldım, şansımı deneyeceğim.
https://www.reddit.com/r/GalaxyTab/comments/15se3sv/tab_s8_ultra_protective_standing_cover_modified
Ekleme: Birisi S8 Ultra klavyeli kılıfta bu kesme işlemini yapmış ama o açılan kalem kapağının manyetikleri S9U manyetikleri ile eşleşmediği için hafif açık duruyor. Bir ihtimalle aynı durum book cover kılıfta da yaşanabilir. Benim için önemli bir sorun değil ama kılıfı alacak olanlar bu ihtimali göz önüne alsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 17 Ağustos 2023; 20:51:20 >
-
S9 Ultra 1TB modeli neden Samsung Shop haricinde satılmıyor. Bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-655C93BED -- 17 Ağustos 2023; 20:1:18 >
Redditteki cok iyi duruyor. Bunu yapmak icin alet lazim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, kesici alet ile yapınca kötü olabilir. Imgur videosundaki öyle yapmış gibi duruyor. Bende Dremel el motoru var, onunla düzgün şekilde yaparım diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 17 Ağustos 2023; 21:6:24 > -
Sağ olun hocam. Samsung yıllardır şu olayını çözemedi, her lansmanda aynı kaos aynı problemler. İnsan stok hazırlar, tedarikli olur bir zahmet. Lansman kampanyası yapıyorsan hazırlığını da yapacaksın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaparsaniz eger bana soyler misiniz kilif alirsam size yollayayim urunu veya direk size gelir urun kesersiniz sonra bana yollarsiniz.
S8 plus için bende spigenden 31 temmuz da istedim, hala ses seda yok. 25 is günü dediler sanırım bir ayı geçer gelmesi
Zamanında telefonum için kap almıştım ordan 3 ay yollamamışlardı, iptal ettigimde de paranın yatması çok uzun sürmüştü. O gün bu gün güvenmiyorum artık oraya
Olur, bi gelsin deneyip bakayım nasıl oluyor, ona göre artık.
-
Siparişi verdikten sonra sizin de bahsettiğiniz şekilde şikayetler olduğunu gördüm ama iş işten geçmişti. 30 gün dolduktan sonra yok eğer yollamazlarsa her yerden şikayet ederim ki yapabileceğim başka da birşey yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok bende uyku moduna girince klavye ışığı da sönüyor döngüye girmedi
S9+ alanlar ekranınız biraz sarımsı gibi mi? Reddit'te de bahsetmisler bundan. Benim cihazimda öyle mi yoksa psikolojik olarak mi öyle hissediyorum bilmiyorum. Doğal ekran modunda kullanınca kesinlikle sarımsı. Canlı yapıp en soguk yapıyorum o zaman geçiyor gibi ama yine beyaz sayfalara bakınca hafif sarı gibi geliyorlar. Tab s9 'da ve s9 ultra' da buna rastlamamış kimse, eğer plusta böyle bir şey yaptilarsa ayıp etmişler yani
Redditeki kilifi bulamadim. Nerde satiliyor. Rugged diye geciyor ama link vs yok
https://shop.samsung.com/tr/galaxy-tab-s8-ultra-ayakli-koruyucu-kilif/?integration_color=Siyah
Teşekkürler
-
Klavyeli kılıf kullananlar, klavyenin hissiyatı nasıl ve arka taraftaki destek istediğimiz açıda kullanılabiliyor mu?
Klavyeyi çok beğendim.Arkadaki desteğin açısı da değişebiliyor. Ben klavyeli kılıfı çok beğendim. Alet bir anda bilgisayara dönüşüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X