S9 için önereceğiniz kılıf ve ekran koruyucu var mıdır? Bir de istanbul içi yurtiçi kargo ile mi yolluyorlar? |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (37. sayfa)
-
-
@apollonx Hocam şöyle bir kılıf var s8+ kılıfı bunlar uyumlu oluyor mu s9+ ile?
https://www.hepsiburada.com/mobaxaksesuar-samsung-galaxy-tab-s7-fe-lte-s7-plus-s8-plus-t730-t735-t737-kilif-kalem-bolmeli-trifolding-case-mor-p-HBCV00000ZU69U
-
Hiç bir fikrim yok çünkü şuan S9 serisi tabletim yok. Kamera boşlukları yeterli gibi ama emin olmak için satıcıya sorman gerek.
-
Tabletle birlikte Almanya dan ekran koruyucu sipariş etmiştim, Almanya dan ürün geçen hafta geldi, ben hala tabletin kargoya verilmesini bekliyorum. Rezillik bu çektiğimiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klavyeli kılıfın arka tarafındaki menteşeler sizde de çok mu sert
Klavye modelini de belirtki mevcut olan arkadaş varsa cevaplasın, malum klavyenin 3 modeli var.
-
Tab s9 ultra
Ben de Tab S9 11" için ekran koruyucu ve kılıf arıyorum. Bulabilen varsa yazarsa memnun olurum. Şarj cihazı olarak ne kullanacaksınız
Buraya yazmamı bekliyorlarmış galiba, yazdıktan 5 dakika sonra kargo mesajı geldi. Yarın teslim görünüyor.
Benim gri renkli tab s9 ultra tabletide kargoya vermişler. Yarın teslim olur. Lakin spigen den aldığımız kılıflardan ses seda yok sanırım uzun bir sürede gelmeyecek. Kılıfsız kaldık ...
-
S9 ultra icin ince kilif ve ucuz ekran koruyucu tavsiyesi var mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Touchpadli klavye mi ? Eğer touchpadli klavye ise arka aydınlatma açık şekilde bıraktığınız da uyku moduna girdiğinde uyku modunda otamatik çıkıo sonsuz döngüye giriyor mu kontrol eder misiniz?
s9+ tableti 25 w orjinal samsung şarj cihazıyla şarj edebilir miyiz? zararı olur mu?
-
Spigen'den hangi kılıfı aldınız? Ben Thin Fit Pro alacaktım, stok durumu:var yazıyor ama şimdi siz böyle yazınca sipariş vermedim.
-
Sorun olmaz. 15W-25W-45W-65W, hepsiyle şarj edebilirsiniz.
-
ben tough armor aldım, thin fit proda ekran koruma kısmı olmayabilir dikkat edin. stokta var görünsede ön siparişli ürün 25 güne teslim edilir diyorlar
-
Evet,şu an evde değilim gidince bakarım.Peki sizin menteşelerde sert mi baya güç uygulamam gerekiyor açmak için arka desteği
Evet sert dediğiniz gibi.
Evet onda ekranı kapatan bir kısım yok. Maalesef ayarlı standı olup önde de düz kapağı olan ve/veya ayrılabilen bir kılıf yok, benim kullanımım için en mantıklı model Thin Fit Pro görünüyor. Samsung smart cover almıştım ama iade ettim, sabit açılı kullanım bana uygun değilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 17 Ağustos 2023; 15:7:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X