Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.073
Cevap
211
Favori
295.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S9 için önereceğiniz kılıf ve ekran koruyucu var mıdır?

Bir de istanbul içi yurtiçi kargo ile mi yolluyorlar?

• @apollonx Hocam şöyle bir kılıf var s8+ kılıfı bunlar uyumlu oluyor mu s9+ ile?

https://www.hepsiburada.com/mobaxaksesuar-samsung-galaxy-tab-s7-fe-lte-s7-plus-s8-plus-t730-t735-t737-kilif-kalem-bolmeli-trifolding-case-mor-p-HBCV00000ZU69U

• teknoalem T kullanıcısına yanıt

Hiç bir fikrim yok çünkü şuan S9 serisi tabletim yok. Kamera boşlukları yeterli gibi ama emin olmak için satıcıya sorman gerek.

• Tabletle birlikte Almanya dan ekran koruyucu sipariş etmiştim, Almanya dan ürün geçen hafta geldi, ben hala tabletin kargoya verilmesini bekliyorum. Rezillik bu çektiğimiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyeli kılıfın arka tarafındaki menteşeler sizde de çok mu sert

• Boomerang070 B kullanıcısına yanıt

Klavye modelini de belirtki mevcut olan arkadaş varsa cevaplasın, malum klavyenin 3 modeli var.

• apollonx kullanıcısına yanıt

Tab s9 ultra

• mjxlabx kullanıcısına yanıt

Ben de Tab S9 11" için ekran koruyucu ve kılıf arıyorum. Bulabilen varsa yazarsa memnun olurum. Şarj cihazı olarak ne kullanacaksınız

• g esittir on G kullanıcısına yanıt

Buraya yazmamı bekliyorlarmış galiba, yazdıktan 5 dakika sonra kargo mesajı geldi. Yarın teslim görünüyor.

• Benim gri renkli tab s9 ultra tabletide kargoya vermişler. Yarın teslim olur. Lakin spigen den aldığımız kılıflardan ses seda yok sanırım uzun bir sürede gelmeyecek. Kılıfsız kaldık ...

• S9 ultra icin ince kilif ve ucuz ekran koruyucu tavsiyesi var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Touchpadli klavye mi ? Eğer touchpadli klavye ise arka aydınlatma açık şekilde bıraktığınız da uyku moduna girdiğinde uyku modunda otamatik çıkıo sonsuz döngüye giriyor mu kontrol eder misiniz?

• s9+ tableti 25 w orjinal samsung şarj cihazıyla şarj edebilir miyiz? zararı olur mu?

• oksit O kullanıcısına yanıt

Spigen'den hangi kılıfı aldınız? Ben Thin Fit Pro alacaktım, stok durumu:var yazıyor ama şimdi siz böyle yazınca sipariş vermedim.

• teknoalem T kullanıcısına yanıt

Sorun olmaz. 15W-25W-45W-65W, hepsiyle şarj edebilirsiniz.

• civcivx C kullanıcısına yanıt

ben tough armor aldım, thin fit proda ekran koruma kısmı olmayabilir dikkat edin. stokta var görünsede ön siparişli ürün 25 güne teslim edilir diyorlar

• h065 H kullanıcısına yanıt

Evet,şu an evde değilim gidince bakarım.Peki sizin menteşelerde sert mi baya güç uygulamam gerekiyor açmak için arka desteği

Evet sert dediğiniz gibi.

• Evet onda ekranı kapatan bir kısım yok. Maalesef ayarlı standı olup önde de düz kapağı olan ve/veya ayrılabilen bir kılıf yok, benim kullanımım için en mantıklı model Thin Fit Pro görünüyor. Samsung smart cover almıştım ama iade ettim, sabit açılı kullanım bana uygun değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 17 Ağustos 2023; 15:7:16 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.