Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.073
Cevap
211
Favori
295.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

renkten ve kılıftan dolayı stok yoktur diye yeniden sipariş vermiştim. kartın içinden geçtik bu ay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 16 Ağustos 2023; 17:59:20 >

• Bej renk tablet alınca, kılıfı da bej renk mi gönderiyorlar? Bej tab s9 düz siparişim duruyor, ben klavyeyi siyah isterdim. Bu arada bugün müşteri hizmetleri ile konuştum, düz tab s9 da stok olmadığını, stok beklediklerini söyledi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düz S9 alanlarda gönderilen var mı ?

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Abi anlamıyorum. Niye bütün seriyi getirtmezsin ki ??

• UmuT__35 kullanıcısına yanıt
    Düz s9 talebi beklenenden fazla olmuş olabilir, fiyat olarak avantajından dolayı

• Bende bugün s9 için yazıştım ama hiç bilgileri yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    Normal hesaptan
    Cihaz+klavye AVANTAJİX ile birlikte 31.2 bine alındığında ne kadar ediliyor?
    Sadece cihaz alındığında ne kadar iade ediliyor?
    Bu sorunun cevabını tam bulamamdım.

• apollonx kullanıcısına yanıt

Bu sorun kesınlıkle var. arka aydınlatma kapalıysa en ufak sıkıntı yok fakat arka aydınlatma acıksa cıhaz uyku modunda loopa giriyor. bazen saçma sapan klavye takıldı çıkarıldı döngüsüne giriyor. forumdan kimseden dönüş alamadım maalesef. samsunga kayıt oluşturdum oradan da geri dönüş olmadı.

Yok mu ultra ve touchpad klavye alan bir arkadaş daha forumdan ? en azından herkesin klavyesinde mi sıkıntı var yazılımsal bir sıkıntı mı yoksa cihaz bazlı mı şunu anlayabilseydik iyi olurdu.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Hangi renk kılıf alındıysa onu gönderirler.

• 31 temmuz ultra gri siparişim için şimdi yurtiçikargoya verilmiş olarak takip kodu girildi.

• Şimdi babada mail geldi kargoya vermişler asıl merak konusu bu şarj aletlerini ne zaman gönderecekler hediye olan

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Sizinki de ultra miydi ?

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Değerli müşterimiz, Yeni Galaxy Tab S9'unuzu iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Kaydolup ön sipariş verdiğiniz için size özel hediyemiz 65W Üçlü Güç Adaptörünüz, satın alınan ürünlerin iade süresi (15 gün) bitiminde iade edilmemiş olması halinde adresinize kargolanacaktır. Ürün kargoya teslim edildiğinde ayrıca bilgi verilecektir. İyi günler dileriz B002

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt

65w Şarj adaptör hediyesi için önceden kayıt mı olmak gerekiyordu :( Adaptör gelmezse hangi adaptörü kullanmalıyız?

• UmuT__35 kullanıcısına yanıt

Evet hocam

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt

O msj banada geldi ama ön siparişi eline yüzüne bulaştıran Samsung bu şarj aletini göndermesi kim bilir ne zaman

• Arkadaşlar merhaba,

Değişim kampanyasından gönderdiğiniz ürünler, karşı tarafa teslim edildikten sonra kaç gün içerisinde neticelendi ve para hesabınıza yattı? Ben teslim edeli 3 iş günü oldu ancak hala ses soluk yok da. Teşekkürler.

• volkansito V kullanıcısına yanıt

Şu değişim kampanyası olayıda tamamen samsung çakallığından ibaret. Değişim kampanyasından faydalanınca klavye indirimi iptal, avantajix iptal. Hadi avantajixi anlarımda klavye indirimini neden iptal edersin, takasla aldığın ürünlerin fiyatını zaten öldürüyorsun.

• Avantajix üzerinden satın alanlar ne kadar süre içinde sisteme yansıdı?

• LaCase66 L kullanıcısına yanıt

Kafasına göre yansıyor ama genel olarak yansımıyor ve çağrı açıyorsun ve manuel ekliyorlar.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.