Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.072
Cevap
211
Favori
295.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç üzülmeyin. Klavyeyi kılıf 2550 lira olacaktı ama büyük ihtimalle onu gelecekte başka hiçbir cihazda kullanma şansınız da olmayacaktı. Bende S7+ ile hediye edilen klavyeli kılıfın klavyesi öylece kenarda duruyor. S9 Ultra ile çalıştıramadım, oysa konnektörleri aynı. Ama MX Keys'i yıllar boyu her tür cihazda kullanırsınız. 8500 TL de göz boyama, hiçbir şekilde 8500 TL falan etmez o klavyeli kılıf. Öğrenci indirimi ile gerçek fiyatına satıyorlar işte.

• briareus B kullanıcısına yanıt

İçine sinmediyse iptal et yeniden al, 1 günde iade oluyor para.

• Bi saat önce Samsung'dan gelen mail

Değerli Müşterimiz,

Siparişleriniz en kısa sürede özenle hazırlanarak kargoya teslim edilmektedir. Siparişler oluşturulma tarih sırasına göre sevk edilmektedir. Tedarik sürecinde olduğu için net bir tarih bilgisi paylaşamıyoruz. Siparişiniz kargoya verildiğinde hem mail hem de SMS ile sizlere bilgilendirme yapılmaktadır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

----

Aldığım model s9, bej rengi, alalı 14 gün oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Kurulum yaptım hocam açtım sonradan haberim oldu.Aldığım klavye çok daha iyidir ama klavyeli kılıftan 6 bin civarı indirim çok iyi.Siz ne yaptınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, mx keys mini her türlü daha iyi biliyorum.Sadece işte indirim de bize yetiyor kaçırdık falan diye ah etmeye,her şeyde uyguna fırsat arar olduk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • briareus B kullanıcısına yanıt

Ben şimdilik iptal, S7 Plus ile devam.

• Arkadaşlar iyi akşamlar. Vatan bilgisayar internet mağazasında gece indirimi var. Tab s9 ultra 512 gb modeli 24840 liraya geliyor. Mantıklı mı sizce hemen teslim için yoksa samsung mağazasından alıp beklemek mi ? Klavyeli kılıf düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avantajixden Tab S9 alımında faydalanabilir miyiz? Klavyeli kılıf eklediğimizde de veya taksitli satın aldığımızda geçerli oluyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaCase66 -- 14 Ağustos 2023; 22:59:47 >
  • bandaleros kullanıcısına yanıt
    Ben beklemeyi seçtim ama biraz sancılı olacak gibi teslim süresi, az bir farkla 1 tb alabilmek var son karar sizin

• bandaleros kullanıcısına yanıt

Klavye ile beraber 29 bin tl geliyor iyi fiyat iptal edip etmemekle karasız kaldım siparişi

• Benim bilgisayar daha çok işimi görecek diye geldiğinden m2 air base modelini aldım. Ama aktif iş görür bilgisayarım olsaydı tab s9 ultrayı da düşünebilirdim.

• 1 gün sonra ön siparişe özel kampanya bitiyor arkadaşlar. Bilginiz.olsun

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Samsung trade'de guzel fiyata saymiyor. Simdi bunu 27k ya aldin diyelim. Seneye 15k teklif ediyor. Samsung uk 350 pound veriyor s8 ultra 512gb'a. Samsung irlanfa 400 euro. Ama tableti 170p euroya satiyor. Cok cok degersizlesiyor. Bu kafamı karistirdi acikcasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s10 ultra modeli çıkmadan siparişimiz elimize ulaşacak mı bakalım...

• Günlerdir samsung tarafından aranmayınca sabah ben aramaya karar verdim. Tam 29 dakika müzik dinledikten sonra kimseye bağlanamadım ve kapattım.

• Simdi bu tablet 1tb olani 1400 1700 euro yurtdisinda. Trde 1100 euro saf fiyati. Tr fiyati ucuz ama m3 ipad pro cikinca 1500 euroya vs bu fiyata yurtdisinda satamaz. Indirime gider samsung. Trde ise zam gelir dolar oynarsa. Havale ile siparis etmistim ama iptal ettim suan. M3 ipad pro cok guclu gelicek gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

Fiyatı da çok güçlü gelir. 70.000'den aşağı olmaz 1 TB.

S9 Ultra da 40.000 olunca oturur hayıflanırsınız.

• echonia kullanıcısına yanıt

Şuanki şekliyle bile Ipad pro 12.9 1tb kalem ve klavye ile 79 bin TL. M3 işlemci OLED ile gelirse fiyat biraz daha açılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 15 Ağustos 2023; 12:14:22 >
  • 14 08 2023 sabah 10 civarında verdiğim S9 ultra 1Tb Gri tablet 15 08 de kolay gelsine verilmiş 16 08 de teslim diye mesaj geldi.

Ye istanbul Klıfsız sipariş

• Kafayı yiyeceğim ya milletin tableti 2 günde geliyor, bizimki 2 haftadır gelemedi.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.