Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ****GhOsT**** , fatihLq Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5.030
Cevap
210
Favori
294.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İpad pro m2 ile tab s9 ultra arasında kararsız kaldım siz hangisini önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boomerang070 B kullanıcısına yanıt
    Bana tableti neden alacağınızı söylersenzi fikrimi söylerim hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emocan21 kullanıcısına yanıt

Genel olarak pdf üzerine not almak için kullanacam. Dizi film izlerim arada ekstra olarak.üniversite öğrencisiyim 4 sene en azından götürmesini istiyorum.

Apple ile ultrayi ust uste koyup fotosunu yukaridan cekebilir misiniz. Ornegin sol alt kenarlari birbirine degsin. Aradaki ekran alani farkini goreyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 12 Ağustos 2023; 10:51:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Pdf e not almak için bir arkadaş ipad in daha akıcı olduğunu, samsung da zoom yapınca görüntünün 1-2 sn gecikmeli geldiğini söyledi. Video-dizi konusunda net Samsung önde. Hem ekranı daha iyi (oled dynamic 2x) hemde çerçeve oranı daha iyi (aspect ratio)

Bununla birlikte fiyat olarak aynı klasman değiller. Tab s9+ 512 alınacak fiyatın üzerine 5-6 bin eklenip ancak 11" 128gb ipad pro alınabiliyor, işlemcisi iyi, yazılımı iyi ama lcd ekran kullanıyor. 12.9 olanda mini led var ama 128 lik için fiyat bu sefer 36k ya çıkıyor.

Ben Samsung alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 12 Ağustos 2023; 11:5:17 >
  • Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

Haksız rekabeti önlemek adına ipade de klavye taktım :)))

Parlaklıklar son seviye bu arada

• Yalnız bir sır vereyim
    Samsung tab s9 ultra ekranı gezegenin en iyisi

O zaman s9 da en iyisidir ama tablet gelirse işte 😁

Pdf ile uğraşacaksan android tarafında anlamsız bir zoom sıkıntısı var. Sizi rahatsız edebilir

• Amazon dan denk gelirse nasıl daha uyguna alacağınızı anlatayım cihazı.

Tab s9+ 512 aldım. Klavyeli kılıfı da ultra nın klavyeli kılıfını da ekleyince ona da indirim yapıyor. Fiyatı daha yüksek olduğu için de iade edince daha cazip. Cihaz gelince klavyeli kılıfı iade ettim, yaklaşık 7.500 TL indirim yaptı, böylelikle cihaz 19.980 TL ye geldi. Stok yok şu an ama olursa takip edin.

• Şu zoom konusunda hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? Goodnotes gerçekten şu an çok kötü, akıcı değil ve zoom konusunda ciddi sıkıntıları var ama uygulama ile alakası var. Bir nevi emülatör ile çalışıyor şu anda, daha nihai olarak geliştirmemişler. Bilmiyorum ileride ne kadar geliştirirler.

Lakin Samsung Notes çok başarılı. Aşırı akıcı ve arayüzü de bence çok hoş. Zoom problemi falan da yok ne zoom problemiymiş arkadaş! Spen deneyimi de aşırı iyi. Özellikle tüm yabancı kaynaklar yazma deneyimi için Samsung, ekosistem için Apple alın derken sizin aksine yazmak için Apple demeniz absürt kaçmış. Samsung yıllardır note telefonlar çıkardığı için yazma deneyimini üst seviyeye getirmiş, Apple'da ise deneyenler cam sesini ve hissiyatını biliyordur. Mukayese bile edilemez.

Grafiker eldiveni ile kullanmanızı öneririm çünkü camda eliniz kaymayınca rahatsız ediyor.

• Rewas R kullanıcısına yanıt

Çok haklısınız. Samsung kalemi gibi bir olgu varken pdf.ler anında zoomlanmıyor diye pdf için Ipad öneriliyor. Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) 

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Ben de içerik tüketmek adına arıyorum bu ultra fiyatlarına çıkınca acaba apple a mı kaysam diye düşümüyorum. 14pro ve s23ultra kullanıcıyım, fanboyluk yok yani, özellik olarak s9 daha önde, uzun sürede apple ın zarar ettirmeyeceğini bildiğim için %51 apple önde şu an. Bu fiyatlara çıkınca macbook da devreye gidiyor. Az sonra bakmaya gideceğim vatana

• quote:

Orijinalden alıntı: saltukc

Ben de içerik tüketmek adına arıyorum bu ultra fiyatlarına çıkınca acaba apple a mı kaysam diye düşümüyorum. 14pro ve s23ultra kullanıcıyım, fanboyluk yok yani, özellik olarak s9 daha önde, uzun sürede apple ın zarar ettirmeyeceğini bildiğim için %51 apple önde şu an. Bu fiyatlara çıkınca macbook da devreye gidiyor. Az sonra bakmaya gideceğim vatana

Ben şu 1tb ultra versiyondan zarar edileceğini pek sanmıyorum. Herhalde dünyada en ucuz bizde satılıyor. Klavyeli kılıf ile 31k gibi yapıyordu sanırım. Bu fiyata 12.9 ipad 128 bile alınmıyor, klavyesi, kalemini geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emocan21

Bu mesaj silindi.
    Hocam yorumlar, fikirler herşey güzel, hiçbir lafım yok ama ne iş yaptığınızı kimse merak etmedi, cihazları hangi para ile aldığınızı da kimse merak etmedi, yatırım tavsiyesi de sormadı, merak eden varsa da özelden yazar. Bu tip böyle ego okşamak için mesaj yazmayın, çok rahatsız edici ve irrite edici gözüküyor karşıdan.

Hocam bence one ui ile bi tık idare ediyor. Windows çok yorucu olurdu tablette. İşlemci vs verimlilik sorunları yaşamaktansa android tablet daha mantıklı geliyor bana. Zaten bu fiyatlara çıkıyorsak orta üst bi laptop çözülebilir gibi.

• saltukc kullanıcısına yanıt

Hocam not almak için filan kullanmacaksanız MacBook'da alabilirsiniz. Macbook'un bataryası büyük olduğu için şarjı bayağı uzun gidiyor.

• 31 bin liraya tablet almak içime bir türlü sinmedi fiyatı iyi mi dostlar özelliklerine göre herkes hem fikir mi biraz destek bulayım kendime :D

Not: Mailler, Film izleme vb. amaçlı kullanım olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAGRNT -- 12 Ağustos 2023; 14:5:42 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.