Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.972
Cevap
208
Favori
291.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 25 w şarj aleti isimizi gormez mi , orijinal Samsung 25 w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 7 Ağustos 2023; 13:1:45 >
  • volnes V kullanıcısına yanıt

Orijinal 25W Samsung işinizi görür. Sadece Süper Hızlı Şarj ve Süper Hızlı Şarj 2.0 çalışmaz. Daha uzun sürer şarj olması.

Orijinal 25W almayı düşünüyorsanız eğer, bir de Anker, Spigen, Baseus 45W fiyatlarına bakın derim.

25W Samsung orijinal bulmak zor. 150-200 lira olanlar nedense orijinal değil gibi geliyor.

• Mesaj geldi kargoya verildi
  • emocan21 kullanıcısına yanıt

sipariş tarihiniz neydi?

• apollonx kullanıcısına yanıt

Samsungdan avantajixe cevap gelmiş ;

Alıntı

metni:
    Mesajınız için teşekkür ederiz.
    Ön sipariş ile alımlar ile ilgili sorumuza Samsung tarafından dönüş aldık.Kampanyanın diğer koşullarına dikkat etmek kaydıyla ön siparişle alımlar için de komisyon vereceklerini söylemekteler.Yani belirttiğiniz ürün için alışverişinizi yapıp para iadesi kazanabilirsiniz.
    Bilgilerinize sunar, keyifli bir gün dileriz.
    SaygılarımızlaAvantajix Destek Ekibi
  • Vatan, Teknosa ve Samsung üzerinden alınmayan şarj adaptörlerinin alayı sahte arkadaşlar. Özellikle fiyatları absürt ucuzsa. Teknosa sitesi üzerinde de site Teknosa olsa da satıcı Teknosa değilse almayın.

Benim orijinal Samsung şarj aleti kullanma isteğim dengeli akım vermesi. Kağıt üstünde her ikisi de 25w olsalar da internette bulacağınız birçok testte de görüceğiniz: kalitesiz olanların çok daha geniş aralıklarla daha dengesiz akım verdiği, orijinal olanın ise çok daha dar aralıkla stabil akım verdiği olacaktır.

İcerisinde kullandıkları çipler farklı çünkü.

Markası başka ama kaliteli de olabilir o müşteriye kalmış ama almışken ben Samsung alırım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rewas -- 7 Ağustos 2023; 14:14:26 >
  • echonia kullanıcısına yanıt
    Elimde var 25w sarj aleti telefon aldigimda a101 den almistim s23 konusunda a101 de satilanlarin orjinal oldugu soyleniyordu umarim oyledir
  • volnes V kullanıcısına yanıt

Bu tür 81 ilde binlerce şube açmış büyük kurumsal şirketler yamuk yapmaz. İtibarından kaybedeceği çakma sattığı kazancın çok daha fazlasını götürür çünkü. Tavsiye ettiğim kalibre Migros, Carrefoursa, a-101, Bim, Vatan, Teknosa gibi yerler.

Hangi model ve ne zaman sipariş verdiniz hocam

bizim s9 dan hala haber yok

• Arkadaşlar bu orjinal kılıflar tableti dik konumda da tutabiliyor mu?

• Benimde Tab S9 Bugün kargoya verilmiş. Kılıf olarak piyasada daha tek bir şeffaf silikon case bile yok. Kendi Akıllı kapakli kılıfıda fena değil ama yan kenarları açık kaldığı için koruma yönünden zayıf geldi. Oyüzden en mantıklı kılıf olan Spigen.com.tr den ,Rugged armoru alacağım.

• gokg kullanıcısına yanıt
    Samsungun tutuyor

• Skyfall44 S kullanıcısına yanıt
    Ne zaman sipariş vermiştiniz ?
  • Ultra modelde içinden şarj aleti geleceği konuşuluyordu ama unboxing videolarında ben göremedim böyle birşey. Eline ulaşan var mı?

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Kutuda yok
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Kutuya dahil değil.

Lansman için mailde gelen formu dolduranlara 65W 3'lü şarj aleti verilecek

• UmuT__35 kullanıcısına yanıt

3 Ağustos da sipariş vermiştim bro.

• Skyfall44 S kullanıcısına yanıt

Hocam ben 27 temmuzda sipariş verdim ama hala gönderilmedi. klavyeli kılıfta almıştık. acaba o yüzden mi gönderilmiyor

• apollonx kullanıcısına yanıt

Öğrenci maili şeyini de kaldırsalar keske, zaten ekstra bir indirim almıyorum ama öğrenci maili diye avantajix iptal oluyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.