Hocam bu analiz sanırım update öncesi analiz. "Hareketsiz" diye tanımladığı alanlar hareket sensörü kullanılarak kayıt ediliyor muhtemelen. Tizen 5.5 sürümünde "deep sleep" denilen kısım ise "heart rate monitor" sensörü ile takip ediliyor. Bu arada %89 gibi bir puan görünüyor. İnceleme yayımlayan biri update sonrası %30'lara düşen uyku puanlamasından şikayetçi mesela. %80-90 seviyesinden buraya geldim diyor bir update sonrası. Güvenilirlik kalmadı diyor. Sizin saat için update oluyor mu bilmiyorum. Bir kontrol edin. |
Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı (13. sayfa)
-
-
Şu aşamada en uygun nerede bulabiliriz, dün akşamki hb indirimini kaçırdım. 2250 altı zor gibi ama? Gümüş + 45mm bakıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraqoniquE -- 5 Ekim 2020; 23:28:2 > -
Be de siyah var. Aklım gümüşte kaldı ama.
Fiyat olarak anlık indirimler oluyor. Denk getirmek lazım. Orta vadede aşırı bir indirim beklemiyorum. Bir sene sonunda en fazla 2000 tl falan olur. Zaten şu anda dünyada en ucuz Türkiye de satılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 6 Ekim 2020; 2:23:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saatten ss aldım sadece
quote:
Orijinalden alıntı: DraqoniquEŞu aşamada en uygun nerede bulabiliriz, dün akşamki hb indirimini kaçırdım. 2250 altı zor gibi ama? Gümüş + 45mm bakıyorum.
Hepsiburada'da uygulamaya özel indirim oluyor genelde hafta sonları.
Ben HB üzerinden Samsung Türkiye'den 2.184'e aldım. 2 hafta sonudur denk geliyorum bu indirime. Bu hafta sonu da olur bence tekrar ama 2000 alti oldukca zor bana gore de. Urun Amerika'da 399-429 dolar bandinda satiliyor.
-
Bu cihazın yeşil ışık veren sensörü kalp atışını mı ölçüyor?
Sürekli ölçümü açtığınızda bu ışık sürekli olarak yanıyor mu? Bende yanmıyor sürekli olarak. Buna karşılık yanmadığı zamanlarda da kalp atışı ölçümü devam ediyor görünüyor. Bu sebeple ilk soruyu sordum.
Tam çözemedim bu aletin sensörlerini.
-
06.10.2020 tarihinde HB üzerinden ben de 45mm Gümüş versiyonu satın almış bulunuyorum, dayanamadım haftasonunu bekleyemedim :)) 300 lira üzerine 25 lira indirim vardı, 2266'ya geldi ekran koruyucu ile birlikte. Başka aksesuar tavsiyeniz var mıdır?
-
Arkadaşlar bu yedek şarj kablosunu nerden temin edebilirim ? Birde kabloyu hangi şarj adaptörüne takmamiz gerekir ? Elimde Samsung j7nin orijinal 1.55 amperlik şarj adaptörü var acaba buna mi taksam
quote:
Orijinalden alıntı: keremalpVideoda anlatıyor. Alttaki açıklamalar kısmında, iki tane indirilmesi gereken uygulama var. Drive linki içinde. Onları indir. Sonra videodaki gibi kurulum yap. Çok basiit. Telefona kurulunca saate de kuruluyor.
samsung health uygulamasını yükledim açıyorum
samsung health connection is not avaible hatası veriyor ne yapmam gerekiyor. Bu ilk açtığım da uyumlu Samsung cihazı bulunamadı diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissMacHoOo -- 7 Ekim 2020; 11:7:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: keremalpVideoda anlatıyor. Alttaki açıklamalar kısmında, iki tane indirilmesi gereken uygulama var. Drive linki içinde. Onları indir. Sonra videodaki gibi kurulum yap. Çok basiit. Telefona kurulunca saate de kuruluyor.
Hocam bu hatayı alıyorum ya çözümü nedir acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: justify34selam arkadaşlar tansiyon ve ekg artık samsung olmayan telefonlarlada çalışıyor
Bu linkten https://forum.xda-developers.com/t/enable-ecg-bp-featur-on-non-samsung-phones-for-galaxy-watch-3-active-2-step-by-step.4168567/ uyulayarak kolayca yapabilirsiniz yaklaşık 30 dk ya herşey halloluyor
Hocam bu yöntemi yaptınız mi acaba ? Çok karışık geldi ya bu daha basit hali yokmu
-
Arkadaşlar saati bu hafta içerisinde alacağım pil konusunda sknti yok dış görünüş ve kullanışlılık açısından sknti yasarmiyim direkt internete isteyeceğim hiç canlı görmedim saati videolardan felan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şarjı haricinde en iyi akıllı saat. Bende apple hariç hepsi var....
Telefonunuz samsung değil mi
İki uygulamayı da yüklediniz mi?
Healt monitor çalıştırırken, aynı anda galaxy wearable da bağlı olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: keremalpTelefonunuz samsung değil mi
İki uygulamayı da yüklediniz mi?
Healt monitor çalıştırırken, aynı anda galaxy wearable da bağlı olmalı
Telefonum Meizu 16 TH. Acaba kullanamazmıyım
Arkadaşlar bunu kaç amperlik şarj aleti ile şarj etmeliyiz ? Şarj kablosunun altında 1.0 a yazıyor da 1.0a lık orijinal olan şarj cihazım yok. Varda çakma. Orijinal olarak Samsung j7nin 1.55 amperlik şarj aleti var acaba sağlıklı olurmu bunla yapsam
Sadece samsung telefonlarda çalışıyor
Orjinal olduktan sonra problem olmaz. Çok merdiven altı malzemeler kullanmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 10 Ekim 2020; 17:39:2 >
Arkadaşlar merhaba, ben de galaxy watch 3 ile aranıza katıldım. Whatsapp için bir uygulama bulunuyor mu? Gelen whatsapp mesajlarını bildirimden cevaplayabiliyoruz ancak direkt kendimiz birine Whatsapp'tan mesaj atamıyoruz. bu konuda kullandığınız 3. parti bir yazılım bulunuyor mu ben store'da bulamadım. şimdiden teşekkürler..
-
Sadece cevaplama var. Whatsapp uygulaması yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X