Ben birkaç silikon denedim. Ama kendi deri kordonu kadar hiçbirşey karizmatik durmadı. Siyah metal de güzel durabilir belki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı (15. sayfa)
-
-
Siyah metal kordon olarak şunu önerebilirim;
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07H7X1187/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1
Kendim de kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huawei watch gt2 pro, düz gt2 ve honor magic watch2 arasında işletim sistemi, ram ve rom farkı var mı?
Bizim telefonlarda active 2deki veya eski galaxy watch modelindeki gibi barometre ve yükseklik ölçer var mı. Varsa da ben uygulamalar kısmında göremedim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Kasa farkı haricinde çok büyük fark yok. Pro diğerlerine göre biraz daha seri olmuş.
Ama şunu söylemeden edemeyecğim. Apple hariç piyasadaki bütün akıllı saatleri incelemişliğim var. Bu güne kadar gördüğüm en güzel, şık, gösterişli saat gt2 pro olmuş.
Peki galaxy watch 3 mü huawei watch gt pro mu?
Pil süresini kafaya takmam. Varsın iki günde bir şarja takayım, ama tam anlamıyla akıllı saat olsun, herşeyi yapsın premium hissi versin diyorrsan kesinlikle watch3..... Benim tercihim de herzaman böyle olmuştur.
Bide saat şarjıyla uğraşmayayım, en az bir hafta gitsin. Muazzam güzel görünüşlü olsun, varsın herşeyide yapmayı versin. Olduğu kadarıyla yetinirim diyorsan kesinlikle gt2 pro....
Aslında gt2 pro, watch3,huawei fit, oppo watch, xiaomi mi watch color, kospet prime ayrıntılı karşılaşrırma yapacaktım
Ancak izmir de yaşıyorum. Her an tedirgin bir şekilde bekliyorum. Biraz şoktan kurtulursam yapacağım karşılaşrırmayı. Tam bişeyler yapayım derken bir sallanıyoruz kafa gidiyor moral bozuluyor.
Hocam Oppo Watch kullandınız mı?
-
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Kalbimiz sizinle.
Evet kullanıyorum
Oppo watch görüntü olarak çok güzel bir saat. Ama biraz aceleye gelmiş sanki yazılım açısından.
Wear os kullanması avantaj dedim ama mesela yüklenecek çok bir uygulama yok google play de..... yani mesela zaten telefonda yüklü olan telegram, spotify v.s gibi uygulamaları saate yüklesem bana ne faydası olacakki.... Öyle olunca insan samsungdaki gibi tansiyon, ecg gibi zaten telefonda lolmayan farklı uygulamaları arıyor. . Google asistan düzgün çalışmıyor. Söylediklerimin yüzde 70 ini anlamıyor. Sadece 4 tane evet yanlış okumadınız 4 tane egzersiz modu var başka yok.
Yani baya bir güncelleme ve iyileştirmeye ihtiyacı var
Ama en büyük sorun pil ömrü ve saat arayüzü problemi. Standart fazla özellikleri kısmadan kullanayım deyince akşama şarjı bitijor...
Ekran yapısı köşeli ve çözünürlük frklı olduğu için kendi içindekiler hariç arayüz neredeyse yok. Olanlar da yuvarlak ekranlı kadranlardan uyarlama olduğu için atın kulağına kelebek konmuş gibi duruyor. Hiç yakışmıyor saate bunlar.
Hadi biraz daha çeşit olsun diye 160 tl verip facer uygulamasınını premium satın aldım. Ama aynı sebepten dolayı çok iyi durmuyor arayüzler.
Allahtan facer uygulaması samsung watch3 lede uyumlu. Binlerce arayüz var watch 3 e göre.... Param boşuna gitmedi en azından.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Allah razı olsun. Aklında varsa bir saat artılarını eksilerini ayrıntılı anlatabilirm. Hangisine niyetlisin?
Hocam merhaba. Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben Gt2 Pro ve Galaxy Watch 3 arasındayım acayip kararsızım sizin yorumlarınız rica ediyorum. Gt2 pronun tasarımını daha fazla beğendim çok premium duruyor şarjın en az 1 hafta gitmesi de mükemmel benim için. Ama diğer taraftan hiç bi akıllı saat özelliği olmaması beni saatten soğutuyor. Watch 3te bulunan mesaj cevap verme olayı bir sürü uygulama gerçekten işimize yarıyor mu yoksa bi kaç günlük heves ve sonra geçiyor mu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam selamlar. Detaylı analizleriniz için teşekkür ederim. Şimdi bazı sorularım olacak, rica etsem yanıtlayabilir misiniz?
1) Siz bir sürü akıllı saat kullanan birisiniz. Nabız ve adım sayma ölçümleri hakkında ne diyorsunuz? Mesela Samsung saatlerde manuel olarak antrenman başlatmayınca "aktif dakika" ölçümü yapmıyor. bu saat manuel olarak antrenman başlatmadan aktif dakika ölçümü yapıyor mu? Yapıyorsa sizce bu ölçüm güvenilir mi?
2) 4 tane antrenman var demişsiniz. Google Fit üzerinden yüzlerce antrenman profili olduğunu duydum, teyit edebilir misiniz?
3) OK! Google çalışmıyor sanırım. Hiçbir WearOS saatte çalışmıyor galiba bu özellik ancak mesela whatsapp üzerinden mesaj geldiğinde yanıtlamak mümkün oluyor mu?
4) Spor yaparken müzik dinlemek mümkün mü? Hiç denediniz mi?
5) Telefondan müzik çalarken saat üzerinden müziği değiştirmeniz, müziği beğenmeniz, müzik sesini açıp kapatmanız mümkün mü?
6) Saat üzerindeki adım, nabız verileri google fit'e sync oluyor mu? Senkronizasyon anlık mı yoksa gecikmeli mi?
7) Saatin en beğenmediğiniz tarafı sanırım arayüz eksikliği. Bu konuda haklısınız çünkü wearOS saatlerin hepsi yuvarlak. Ürünle alakalı EN SEVMEDİĞİNİZ ikinci ve üçüncü özellik nedir?
8) HeyTapHealth'den memnun musunuz? Sizce detaylı sonuçlar/istatistikler sunuyor mu?
teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fox in the Box
Hocam merhaba. Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben Gt2 Pro ve Galaxy Watch 3 arasındayım acayip kararsızım sizin yorumlarınız rica ediyorum. Gt2 pronun tasarımını daha fazla beğendim çok premium duruyor şarjın en az 1 hafta gitmesi de mükemmel benim için. Ama diğer taraftan hiç bi akıllı saat özelliği olmaması beni saatten soğutuyor. Watch 3te bulunan mesaj cevap verme olayı bir sürü uygulama gerçekten işimize yarıyor mu yoksa bi kaç günlük heves ve sonra geçiyor mu.Mesajınızdaki son sorunuza kullanıcı olarak ben cevap vereyim hocam. Koronadan önce otelde çalışıyordum, Samsung Note 9 telefonum S3 Frontier saatim vardı. Sadece mesaide iken whatsapp gruplarından gelen mesajlara telefonu cebimden çıkarmadan saat üzerinden verdiğim "tamam, evet, hayır" cevaplarıyla bile telefonun ömrünü uzatarak saate verdiğim parayı amorti ettiğimi düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sypr -- 3 Kasım 2020; 20:38:4 >
-
Valla açıkçası hayatımda gördüğüm en güzel akıllı saat gt2 pro. Resmen karizma akıyor heryerinden. Bir haftadan aşağıya bataryanın bittiğini görmedim. Daha bile gider yani. Saatten konuşma, spotify dahil müzik kontrolu iyi çalışıyor. Ana özellikler mesela egzersiz, uyku takibi, nabız iyi çalışıyor. Adımsayar biraz fazla sayıyor. Saat arayüzü seçeneği çok kısıtlı. Ama illegal yüklerim dersen taichi yöntemiyle custom watchface yüklenebiliyor.
Ben sana watch3 ün üstünlüklerini de anlatayım, artık sen kendin karar ver senin için önemli mi değil mi.....
Gt2 pro kadar olmasada watch 3 de çok şık bir saat. Kolda çok güzel duruyor. Döner bezel çok pratik ve hoş bir özellik. Gelen tüm mesaj ve bildirimlerin içindeki resim, video gibi multimedia öğelerini görebiliyorsun. Bu mesajlara yazılı hatta sözlü cevap verebiliyorsun. Sonsuz saat arayüzü seçeneği var ve özelleşebiliyorlar. Her saat arayüzü aod olabiliyor. Diğerinde sabit aod ler var. Otomatik antraman algılama güzel çalışıyor. İstediğin uygulamayı saatin ana ekranında widget olarak ayarlayabiliyorsun. Ben tansiyon hastası olduğum için tansiyon ve ekg özelliklerinide sık sık kullanıyorum. Ama bu kadar çok şey yapınca batarya en fazla 2 gün gidiyor.
-
Valla hocam hiç bu kadar kararsız kalmamıştım herhalde ciddi bi miktar para vereceğiz ve uzun bir süre kullanmak istiyorum saati yanlış tercihte bulunmak istemiyorum. İkisinin de kendince ağır basan tarafları var çıkamadım işin içinden
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dostum açıkçası saatte hayal kırıklığı yaşayınca, samsung watch3 ve gt2 pro kadar detaylı incelemedim saati. Attım bir kenara duruyor şu an. Ama senin için sorduğun sorulara yönelik detaylı inceleme kısa sürede yapmayı düşünüyorum.
Şu an kesin emin oldukladıma cevap vereyim.
3)...... .ok google çalışmıyor. Asistanda sadece hava nasıl, saat kaç deyince doğru cevap veriyor. Başka hiçbir soruma doğru cevap vermedi. Büyük hayal kırıklığı....... Ama gelen mesajlara cevap verilebiliyor. Yazılı olarak.
5)....... Saat üzerinden müzik kontrolu problemsiz çalışıyor. Spotfy ve telefonun müzik uyg. Denedim
7)ve8)..... Arayüz sıkıntısı dışında pil performansı çok kötü. Ertesi gün yarı yolda kalmamak için her gece şsrjj etmek şart. Bide saate hakim olmak için 3 tane uygulama yüklüyorsun. Wear Os, Hey Tab healt, google fit. Buna rağmen hala bişeyler eksik gibi. Kafa karışıklığıda cabası. Hala bişeyleri eksik yapıyormuşsun gibi geliyor insana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 3 Kasım 2020; 21:33:6 >
-
Benim de sizin akıllı saat merakım var. Daha önce ticwatch e, gear s2 classic, gear s3 classic, finow, lemfo, galaxy watch, fossil gen 5, watch active 2 kullandım. Şimdi de watch 3 ü aldım.
Merhaba, 45mm için 22mm kayış oluyor sanırım. Alışveriş yapmış olduğunuz yerler var mı? Paylaşabilirseniz en azından denenmiş yerden almış oluruz. Teşekkürler
-
Arkadaşlar mediamarkt an Samsung Galaxy watch 3 Alan varmi aramızda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X