Sizinle active 2 sayfasından da yazışıyorduk. Hatta o zaman fossil de vardı sizde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı (16. sayfa)
-
-
Valla ben denedim silikonlar falan hiç yakışmadı.kendi deri kayışı kadar karizmatik durmuyor hiçbiri 3 sene önce ali den aldığım siyah metal vardı. O biraz iyi durdu.
Birkaç deri süet görünmlü, değişik renklerde yine aliden sipariş verdim. Bakalım ne olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selamlar.
Galaxy Watch 3'ün kapsamlı bir güncelleme aldığı söyleniyor. Türkiye'ye geldi mi bu güncelleme?
https://www.sammobile.com/news/galaxy-watch-3-update-promises-longer-battery-life-better-tracking//
-
Hayır gelmedi maalesef.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Samsunglar pil isini bir yapamadilar. Xiaomi GTR2 muthis duruyor, Pilide 2 hafta gidiyor. Çinli urunleri tercih etmiyorum yoksa ciktigi gibi alirim. Keske Samsungda pili iki hafta giden saat yapsa.
Olay öyle değil işte. Şarjı 10 gün giden saatler cancanlı bir akıllı bileklik aslında. Sadece şarja odaklanmışlar. Premium özelliklerin hiçbirisi yok. Herşeyi yarım yamalak yapıyorlar. Onlarda herşeyi premium yapsalardı onlarında şarjı 2 gün giderdi.
Premium özellik dedigin nedir? Zaten bu saatleri hareket uyku antrenman bilgileri tutsun zamani göstersin kalp vs ölcsün diye kullaniyoruz. Xiaomi GTR2 de tum hepsini yapiyor ve 2 hafta pil suresi var. Uygulamalar saatlerde pek ise yaramaz kucucuk ekranda youtube izlemenin bir anlami bana göre yok. Samsung bu isi duzeltmesi lazim yillardir kullandigim Gear S3 Classici bu yuzden degismiyorum, yenisinin pek bir getirisi yok.
-
Premium demek sadece uygulama yüklemek değil. Herkesin peynir ekmek gibi satln aldığı huawei gt2 kullanıcı yorumlarını okursan milletin şikayetlerinden premium özellikleri anlarsın. Kimi arayüz yükleye memekten şikayetci.. Millet üç beş arayüz yükleyebilmek için yok beta yönyemi yok taichi yöntemi diye birtaraflarını yırtıyor. Kimi mesaja cevap olsa bari diyor. Kimi aod istiyor. Aod var ama göstermelik. Kimi 1000 adım fazla saymış diyor. Kimi otomatik antreman algılama çalışmıyor diyor.uygulama yükleme gereksiz demişsiniz onu saymıyorum ama işi veya yaptığı spor gereği ihtiyaç duyanlarda var onu belirteyim.
Xiaomi gtr1 ve gts1 modellerinide yaklaşık bir sene kullandım. Asla kötü saatler değil. Ama onlardada mevcut peoblemler vardı. Xiaomi Gtr leri gps sinyali görmüyor diye herkes elden çıkarmaya çalışıyordu. Kısaca huawei xiaomi, oppo gibi markaların samsuna yaklaşması için daha kırk fırın ekmek yemeleri lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 5 Kasım 2020; 13:39:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arayüz yüklemekte gereksiz, Samsungda zibilyon tane yukledim ilk hevesle ama genelde yuklu gelenleri kullaniyorum. Mesaja cevap verme isi yada telefona cevap verme isini bir iki kez denemek icin kullandim, kucuk saatte kullanilacak özellik degil. Yanlis adim olaylari yazilimsal hatalardan kaynaklaniyor, Samsungda ilk basta cok hataliydi zamanla oturttular. Profesyonel spor icin kullanmak isteyen Suunto veya Garminlerin profesyonel sporcular icin olan modellerine yönelmeli. Genel olarak Huawei, Samsung, Apple ve digerleri normal kullanici icin olan saatlerdir, kesin veri dogruluklari yoktur. GPS sarji cok cabuk bitirdigi icin olmasina ragmen kullanmadigim acmadigim bir özellik. Samsung yazilim isinde cok yol katetti hala daha seviyorum saatimi. Isterdimki Samsung pili uzun giden elegant bir saat cikarsin, eger Active Watch 2lerin pili 2 hafta gidecek olsa alirdim. ben daha cok aksesuar olarak kullaniyorum. Telefona haftada bir bagliyorum Bluetooth ANT olmadigi icin cok pil yiyor. Wlani yazilim guncelleme aramak icin acarim. Pil biraz iyi olsa surekli telefona bagli tutardim.
-
Zaten elinin altında tüm özellikler olduğu için yokluğunu bilmiyorsun. Oda gereksiz buda gereksiz diyorsun. Ulaşamayınca anlarsız kıymetini. Millet bu yüzden diğer markalara saydırıyor oda olsaydı buda olsaydı diye....
Kenarda duruyor huawei gt2 pro, oppo watch, kospet prıme, huawei fit, ziaomi mi watch color, miband 5...... watch 3 varken elim hiçbirine gitmiyor......
Kaldıki watchface maker programıyla kendi arayüzlerimi yapıp, taichi ile gt2 pro ya atıyorum.aynı şekilde watch designer programıyla da yine kendi yaptığım arayüzleri kospet prıme saate yüklüyorum. Hiçbirisi samsung kadar zevk vermiyor.
Kullanmadiktan sonra ozellik olsa neye yarar. Ben Samsungu kendi ozel isletim sistemi oldugu icin tercih ettim. Google servislerinden ve sisteminden nefret ediyorum. Benim Samsung kullandigim donemler pek oyle uygulama yoktu zaten. Watchmaker bende satin aldim ilk zamanlar
kullandim . Pil 4 gunde bitince sarj etmeye useniyorum. Eskiden Garmin vardi pili 3 hafta giderdi 3 haftada bir sarj etmek sorun olmuyordu. Ama 2 veya 4 gunde bir sarj etmeye useniyorum haftalarca sarj etmedigim oluyor.
Neyse umarim Samsung pili uzun giden uygulama yuklenemeyen bir fitness smartwatch cikarir soyle klasik tarzda. Akkim Xiaominin yeni tanittigi Gtr2 ye gidiyor ama Çin mali oldugundan uzak duruyorum, Çine alerjim var
2099 tl su an hb de
Saticisi Samsung Türkiye black 45 mm 2069 hatta bilginize.
Galaxy Watch 3'ten çok şey beklemiştim. Sadece SPO2 sensörü geldi. Benim için hayal kırıklığı oldu. ÇOOOOOK daha iyi olabilirdi.
-
Bigun Huawein Saatini gorup denedim berbat bir arayuzu var kasim kasim kasiliyor. Hesapta amoled
Ekran var Samsung kalitesine yanasamaz bile, solgun bir ekrani var. Hiawein ilk cikardigi bir saat vardi yillar once o bile daha guzeldi. Yillardir Gear S3 Classic kullaniyorum hala saati degistirmeme sebep olacak yenilikte bir model cikmadi piyasaya. Neyse Samsungla yola devam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 7 Kasım 2020; 1:16:49 >
Fiyatlar 2699 seviyesine cikmaya basladi
Dün hepsiburada üzerinden bir tane spariş verdim. Satıcı samsung türkiye
iyi mi yaptık kötümü bilmiyorum. Hızlıca alternatiflerine baktım daha doğrusu huawei baktım. bir de galaxy watch . galaxy watch baya uygundu. 1500 lira civarı ama ben bunu tercih ettim.
Ekran koruyucu, kasa koruyucu ve silikon kordon alıyorum çinden ayrıca.
Hemen herkes şarj süresinden muzdarip. ama alternatif yok. yıllardır almadım iyileştirsinler diye. ama bi şey yaptıkları yok. note 10 plus'la kullanacak olunca samsung tercih ettim saati de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 9 Kasım 2020; 12:3:8 >
-
Bu saati yürüyüş esnasında adım sayar olarak kullanacağım. Kimi diyor doğru ölçmüyor. Yürürken kocaman note 10 plus ı yanımda taşımaktansa, elimde bunu takarım diye düşündüm. Acaba doğru ölçüm yapmıyor mu denildiği gibi. Not: Profesyonel bir yürüyücü değilim:) Maksat spor, kardiyo günlük 12 bin adım yürüyorum.
-
Xiaomi, huawei dibi markaları akıllı saatlerinden ve band larından daha iyi ölçtüğü kesin. Özellikle xiaomilerde gü lük 1500 fazla satdığı çok şikayet edilenbir konu.
Huaweilr de gece uyurken bile adım saydığı şikayetleri var.
Hiçbir akıllı saat telefon kadar hassas adım saymıyor. Gerçeğe en yakın gördüğüm samsung.
Merhabalar, Galaxy Watch 3 (41 mm) Gümüş rengi hediye olarak gelecek en geç haftaya kadar. İlk akıllı saatim olacak. iPhone 11 ve Airpods Pro kullanıyorum diğer cihazlarımda. Bütün sayfaları okudum saatle ilgili hiçbir bilgim olmadığım için. Bilgi paylaşan herkese teşekkür ederim.
Bu saatin iPhone ve Airpods ile uyumu nasıl? Bilgisi, deneyimi olan var mı? Telefonum iPhone olduğu için, uyumsuzluk illaki olacaktır ama bu saatin hangi özelliklerini kullanabilirim? Ve hangi özellikleri kullanamam? Yüklemem gereken ekstra bir uygulama vs olacak mı telefona? Saate uygulama indirmek istediğimde nasıl indireceğim?
Örneğin; saatten Spotify yönetmek, gün içinde dışardayken adımlarımı doğru sayması vb. Bunlarda bir sıkıntı yaşar mıyım?
Yardımcı olacaklara teşekkür ederim şimdiden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X