aynı şekilde bende öyle, resmen havlu atıp meydanı apple whatch a bıraktı. |
Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı (18. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cumuraynı şekilde bende öyle, resmen havlu atıp meydanı apple whatch a bıraktı.
O linkten 11.11 de bende aldim, 230 bonus puan ile 1770 e denk geldi. Bana ürün ayin 20 sinde geldi. 3 gündür kullaniyorum.
Suan ilk saatim ve bazi eksikleri olsada, klasik bir saate benzemesi hoşuma gitti. Yazilim ile ilgili malesef eksiklikleri var. Kapatmak icin parali uygulamalar ile adam edecegiz anlasilan.
Daha tansiyon ve spor takibi gibi ozelliklerini tam test edemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün galaxy watch 3 ü note 10 plus ile eşleştirdim ilk kez. Genel olarak beğendim.
Bluetooth kulaklığı saat ile eşleştirdim. Saatten kulaklık aracılığıyla müzik dinleyebiliyorum. Ancak saate arama geldiğinde ya da arama yaptığımda kulaklıktan görüşemiyorum. Bu mümkündür değil mi? Nasıl yapacağız?
Kullandığım kulaklık:
-
quote:
Orijinalden alıntı: cumuraynı şekilde bende öyle, resmen havlu atıp meydanı apple whatch a bıraktı.
Apple Watch git gide bir sağlık takip cihazı oluyor.
-
Samsung galaxy watch3 şimdiye kadar ki en iyi samsung akıllı saat olmuş
Geçen yıl aktive 2 almıştım mağazası kötü hocam saatin.Adam akıllı uygulama olarak gkeyboard Pro dışında uygulama yok.
-
Saatin ekranında fabrika çıkışı ekran filmi yok sanırım
Hayır yok. Gerek te yok. Çerçeve şeklindeki bezel koruyor baya camı. Daha önce galaxy 1ve 2 kullanırken cam en ufak hasar görmedi. Ama bezelde sürtme çarpma neticesinde ufak çizikler oluştu. Şimdi bakıyorum, watch 3 de korunaklı görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 29 Kasım 2020; 13:33:56 >
Bence piyasadaki en iyi akıllı saat. Warch 3 varken diğerlerine elim gitmiyor. En azından gerçekten AKILLI.... Diğerleri gibi şarjı uzun gitsin diye herşey ya eksik yada yarım yamalak çalışmıyor.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 29 Kasım 2020; 13:39:4 >
quote:
Orijinalden alıntı: onboardxGeçen yıl aktive 2 almıştım mağazası kötü hocam saatin.Adam akıllı uygulama olarak gkeyboard Pro dışında uygulama yok.
Olaya şöyle bakmak lazım, en azından uygulama yükleniyor olması, yüklenmeyen diğer saatlere göre extra bir avantaj. Çünkü kimin neye ihtiyacı olacağı, kişiye göre değişen bir şey. Bazen işe yarayan tek bir uygulama yüklemek hayatı kolaylaştırmaya yetiyor. Tüm uygulamaları yüklemeye gerek yok
Mesela g keybord sizde işe yaramıştır ama ben satın almama rağmem hiç kullanmadım. Ama taksi şöförü cep telefonu ile uğraşmadan mesajlarına kısa cevaplar veriyor
motorlu kuryelik yapan birisi, saate navihgasyon yüklemiş. motorsiklet kullanıyorken cep teliyle uğraşmadan saatin navigasyonundan faydalanıyor.
Ağır ceza hakimi olan kardeşim, stres programı yüklemiş, duruşmada sinirlenince saatin kendisini uyardığını söylüyor.
Ben tansiyon hastası olduğum için sık sık tansiyon ve ekg özelliğini kullanıyorum.
Yine ben wearable widget isminde bir uygulama yükledim.telefondaki uygulamaları saat ekranında widget halinde gösteriyor. İş esnasında elime telefon alamıyorum. Ama bu uygulama ile önceden telefona kaydettiğim küçük notları, borsa, doviz piyasa takibini, namaz vakitlerini vb bilgileri saatten görebiliyorum.
Yani diyeceğim şudur;uygulama yüklemek büyük bir avantaj. Bazen sadece tek bir uygulama yükleyebilmek,oluşturduğu fayda sayesinde saate verdiğiniz parayı amorti edebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba Arkadaşlar,
İlk akıllı saatim watch 3 ile aranızdayım. 3 gündür İphone ile kullanıyorum. Saati almadan önce huawei pro 2 ile karşılaştırdım. Uzun araştırmalardan sonra buna karar verdim. İyi ki de vermişim. İphone kullanmamdan kaynaklı bir kaç özelliği kullanamamış olmam hiç dert olmadı. Şarj olayı ile ilgili kafama takılan bazı hususlar var. Hızlı biteceğini bilerek aldım. Ancak şöyle bir şey gözlemledim. Saati kapalı bir şekilde gece şarj edip doldurdum ve açmadım. Sabah uyanıp açtıktan kısa bir süre sonra şarjı 99 a ardından 2 3 dakka sonra 98 e düştü. (ilk akıllı saatim olunca fazla kurcalamamdan ötürü bu şarj döngüsünü iki defa yaptım :) ) Gün içinde saati resetledim. Başka bir yöntem denemek için bu akşam ise saatin şarjı 65 iken açık bir şekilde şarj ettim. Bu sefer % 100 den 99 a düşmesi bir saati geçti.
Özellikle @keremalp abi sana sormak istiyorum. Acaba saat kapalı olduğundan açılınca bağlantılar ve veri akışlarından dolayımı şarjı hemen düşürüyor. Yoksa böyle olması normal mi. Alışkanlık kazanınca pil süresi 2 güne çıkar diye umuyorum.
-
Aynen öyle. Pilin ortalama performansını 10-15 defa şarj deşarj olmasından sonda görebilirsin. Bu arada kullanım alışkanlıklarında stabil olur. İlk anda hızlı düşmesi normal aslında. Mesela 100 den 90 a düşmesi 2 saat sürüyorsa, 60 dan 50 ye düşmesi daha fazla zaman alıyor.
Benim gibi herşeyi full açarsan ikinci gün akşamına şarj gerekir. Ama biraz daha ekonomik kullanımla 2,5 günü görebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: keremalpAynen öyle. Pilin ortalama performansını 10-15 defa şarj deşarj olmasından sonda görebilirsin. Bu arada kullanım alışkanlıklarında stabil olur. İlk anda hızlı düşmesi normal aslında. Mesela 100 den 90 a düşmesi 2 saat sürüyorsa, 60 dan 50 ye düşmesi daha fazla zaman alıyor.
Benim gibi herşeyi full açarsan ikinci gün akşamına şarj gerekir. Ama biraz daha ekonomik kullanımla 2,5 günü görebilirsin
Çok sağol abi. Pilin çabuk bitmesini bekliyordum da ama acaba benim saatte mi sıkıntı var diye düşünüyordum.
-
-
Yeni yazılım bana da gelmiş henüz yüklemedim. Yükleyen var mı?
-
Anlaşılan egzersiz ağırlıklı bir güncelleme olmuş. Bazı egzersizlere sesli asistan gelmiş ne bunun sesi bağlı kulaklıktan alınabilecekmiş. Kandaki oksijen ölçümünün hassasiyeti artırılmış
EKG ve Tansiyon?
-
Güncelleme sonrası tansiyon ölçme programı ile ilgili bir sıkıntı oluyor mu acaba ?
Hayır ben güde 5 kez ölçüm yapıyorum. Güncelleme sonrası da ölçtüm.
Anlaşılmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X