Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
11
Favori
21.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellemeden sonra tansiyon ölçme programının çalışıp çalışmadığını sormuştum, malum resmiyet kazanmadan yüklemiştik ya o sebepten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1uzaklar1 1 kullanıcısına yanıt

Ha evet... Sıkıntı yok şu an

• Az önce saatin kendisine 70 mb güncelleme geldi. Değişen, iyileşen bir şeyler var mı?
  • Arkadaşlar merhaba. Saati iphone ile kullandığımı söylemiştim. Bir kaç gündür telefona bildirim msj vs geldiğinde saate hemen düşmüyor. Saatin ekranını uyandırınca bildirim olarak geliyor. Bazen de aynı anda düşüyor. Bu tarz bir sorunla karşılaşan oldu mu. Saati kapatıp açtığımda düzelir gibi oluyor ve tekrar kafasına göre takılıyor. Kullandığım telefondan kaynaklanıyor olabilir mi.

• ekineren kullanıcısına yanıt

İphone ile böyle ufak tefek uyumsuzluklar olabiliyor. En iyisi saatle telefonun eşleşrirmesini iptal edip yeniden eşleştirmek. Ondan sonra, wearable uugulamasına tüm izinleri verip, bildirimleri teke tek yeni baştan aktif etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 6 Aralık 2020; 13:0:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

İphone ile böyle ufak tefek uyumsuzluklar olabiliyor. En iyisi saatle telefonun eşleşrirmesini iptal edip yeniden eşleştirmek. Ondan sonra, wearable uugulamasına tüm izinleri verip, bildirimleri teke tek yeni baştan aktif etmek

Söylediğini deneyeceğim abi.

Sonucu yazarsan swvinirim. En azından işe yarayıp yaramadığını anlamış oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

Sonucu yazarsan swvinirim. En azından işe yarayıp yaramadığını anlamış oluruz

Kusura bakmayın kaç gündür giremiyorum. Söylediklerini yaptıktan sonra düzelme oldu gibi ama tekrar ekranı uyandırınca düşme bazen aynı anda bildirim gelmesi gibi takılıyoruz şuan. Galiba bu şekilde kullanmaya alıştım :) sorun etmiyorum artık. Pil konusuna gelince sanırım kullanım alışkanlığı ile alakalı 2 günü çok rahat çıkarıyor artık. 2 gün tam kullanımdan sonra %38 bazen %26 gibi bir şarjı kalıyor. Saat memnun ben memnun takılıyoruz :)

Telefon büyük ihtimalle, wearable uygulamasını belli bir süre sonra uyku moduna alıyor. Veya arka planda çalışmasını sınırlıyor. Ayarlardan bunu önlemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 13 Aralık 2020; 23:32:56 >
  • Tüm ayarlara baktım. Arka planda kapatmıyorum da. Başka bir ayarı varmıdır bilemiyorum ki. İnternetten biraz araştırayım .

• Hocalarım bu saate bir şekilde samsung pay kurup kullanma ihtimalimiz yok mudur?

• Merhaba,

@keremalp abi sana bir şey daha sormak istiyorum. Saate, samsung bir telefonla ekg özelliğini yükledim ve çalıştı. Ancak tekrar kendi telefonuma bağlanmak için saatin sıfırlanmasını istiyor. Bu seferde ekg uygulaması da gidiyor. Bunu nasıl halledebiliriz.

Kardeşim ekg ve tansiyon sadece samsung telefonlar da çalışıyor. Belki ilerde güncelleme ile diğerlerimde de çalışır

• keremalp kullanıcısına yanıt

sağol abi. napalım bekleyeceğiz.

Hack leyip uydururlar yakın zamanda. Haberleri takip et youtub da falan...

• Merhaba. S20 plus telefonumu Android 11 e güncelledikten sonra watch 3 saatim telefona otomatik bağlanmamaya başladı. Ne yaptıysam olmadı. Hem telefonu hem saati sıfırladım olmadı. Bu sorunu yaşayan var mı?

• Serdar0644 S kullanıcısına yanıt

Benim android 10 var. Bazen bende de otomatik bağlanmıyor. Galaxy wearable ile, watch3,saat, gearfit2 pro, galaxyfit, samsung buds toplam 4 cihaz tanımlı. Onlardan birini kullandıktan sonra watch3 e otomatik bağlanmıyor. Mutlaka kendim bağla demem gerekiyor.

Ama mesela gear fit banta anında bağlanıyor.

Sanırım samsung un wearble uygulamasına hata güncelleme yapması lazım. Sende mail at bende atayım mail, samsung a....

• Aldım Amazondan, Note 8 ile kullanıcam. bu tür ürünlerde ekosystem mantığı var. Telefon iphone , saat samsung olmaz.

herseyi samsung alıyorum, çamaşır makinesini değişsem gene samsung alırım.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.