< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı (17. sayfa)
-
-
Arkadaşlar kız arkadaşıma hediye olarak galaxy watch hediye almayı düşünüyorum.. Ben Apple kullanıcısı olduğum icin modelleri pek bilmiyorum.... Bu kasım ayı indirimlerinde almak istiyorum..
1. Seri ile 3. Seri arasında çok fark var mi
1. Seri 1350 TL Trendyol da
3.seri 1899 TL Hepsiburada da
aralarında 500 TL fark var.. Hangisini tercih etmek lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zts
Arkadaşlar kız arkadaşıma hediye olarak galaxy watch hediye almayı düşünüyorum.. Ben Apple kullanıcısı olduğum icin modelleri pek bilmiyorum.... Bu kasım ayı indirimlerinde almak istiyorum..
1. Seri ile 3. Seri arasında çok fark var mi
1. Seri 1350 TL Trendyol da
3.seri 1899 TL Hepsiburada da
aralarında 500 TL fark var.. Hangisini tercih etmek lazımÇok fark yok. Hatta Watch 1'in şarjı daha iyi. EKG özelliği ülkemizde yasal olarak aktif değil, program apk'larını yükleyip uğraşırım derseniz olabilir. Kandaki oksijeni ölçme bir diğer fark.
-
EKG çok önemli değil zaten.. ama şarjı uzun gitmesi daha önemli bence.. bilgi icin teşekkür ederim
Şarj önemliyse GT2 Pro.
-
Anladım. Teşekkürler.
-
N11 de 45 mm gümüş renklisi 1999 TL.
inat ettiler siyah olana indirim yapmadılar
-
Merhaba arkadaslar WhatsApp tan gelen resimler gozukmuyor saatte. Sizler gorebiliyormusunuz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
internette hangi siteden alınır acaba bilen var mı
-
N11 den al 1999 TL acele et.
Samsung Galaxy Watch3 - 45mm Mystic Silver 2.699,00 TL yerine 1.999,00 TL
https://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/giyilebilir-teknoloji/akilli-saat
Görünüyor bende. Problem yok
Şu aletten kullanan var mı galaxy watch 3 ile?
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07MKTFXKR/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Kablosuz olarak kaç defa ne kadar sürede şarj ediyor galaxy watch 3'ü?
Kendisi ne kadar sürede şarj oluyor?
Tavsiye eder misiniz? (Bu arada henüz açmadım ama almıştım)
-
Bende var. 1 senedir kullanıyorum. Geçen sene watch active 2 alırken samsung hediye etmişti. Ben çok memnun kaldım. Bir tane de benim oğlana aldım.
Gelelim sorularına
Kendisi samsung orjinal şarj aletiyle 5-6 saatte tam şarj oluyor. Cep yelefonunu 4 kere tam şarj ediyor. Watch3 ü sayamayacak kadar şaej ediyor wireles olarak. Yine samsung buds kulaklık var onuda çok defa şarj ediyor
Şarj süresine gelirsen, kendi şarjı 2 saatte şawj ederse buda wireles olarak 3 satte şarj eder. Biraz daha yavaş oluyor normal olarak wireles.
Yanıt için teşekkürler.
Aslında öncelikle note 10 plus la kullanmak için aldım. Aynı zamanda watch 3 de spariş vermiştim.
Power bank hakkında amazon.com da olumsuz yorumlar çok gördüğüm için sordum (çok geç şarj etmesi telefonu 4-5 saat gibi, ısınması, sadece aslında 6 bin mah civarında olması, telefonu 1 defa şarj edebilmesi, kısa sürede bozulması gibi).
Neyse ki amazon.com.tr den satın aldım. Denerim olmazsa kolayca iade ederim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu saatte yükseklik ve basınç ölçen altimetre barometre var mı? İlk seri saatte vardı bu seriye neden konmamış anlayamadım.
galaxy store de bedava uygulamalar var.
Ben normal yoldan şarj ediyorum telefonu. Wireles şarj çok mecbur kalırsam kullanıyorum. Wireles in normal tepkisi yavaş şarj ve ısınma. Yani şöyle diyeyim wireles şarj olupta yavaş olmayan ve ısınmayan bir cihaz daha üretilmedi.pekçok bilindik bilinmedik marka cihaz denedim. Sonuç hep aynı. Wireles kısmını daha az akım çeken watch3 saatte ve buds kulaklıkta kullanıyorum.
Bzozulmasına gelirsek, oğlum a70 telefonda bende note 10 lite ve başka telefonlarda 13 aydır kullanıyorum. İkisininde maşallahı var henüz performans düşüklüğü olmadı 13 aydır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 13 Kasım 2020; 12:53:39 >
quote:
Orijinalden alıntı: Serdar0644N11 den al 1999 TL acele et.
Samsung Galaxy Watch3 - 45mm Mystic Silver 2.699,00 TL yerine 1.999,00 TL
https://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/giyilebilir-teknoloji/akilli-saat
teşekkür ederim çok yardımcı oolldun :)
-
Hocam siz aldınız mı? Ben aynı linkten aldım, hala kargoya vermediler...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X