hepsiburada da samsung türkiye satıcılı garantili 2899tl kaçmaz https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-watch-4-akilli-saat-classic-black-46mm-sm-r890nzkatur-p-HBCV00000LG8NL?magaza=Samsung%20T%C3%BCrkiye |
samsung galaxy watch 4 classic 46mm 2899tl HB
-
-
seppette 700tl indirim uyguluyor ve 2899tl ye düşüyor
-
Çok iyi fiyat. 42mm'yi bu fiyata almıştım.
-
Ben de sepette düşmedi 3199 diyor -
Satıcı Samsung Türkiye olmalı.
-
pili 2 gün gidiyor bilmeyenler için hatırlatayım.
sırf bu muhabbetten huawei gt3 pro aldım. 15-20 gün pili gidiyor o bile bana az geliyor.
-
Ekranı mi 46mm oluyor bunun. 44mm olandan büyük mü ekranı acaba? -
Alınır mı xiaomi telefonun yanına ne diyorsunuz -
Alınır hocam. -
ekranı birebir aynı boyut. bezel ile 46mm oluyor.
-
Eyvallah hocam. Gerek yok o zaman. Bezel de çok elzem değil sanırım.
-
yani tabi tercih meselesi o biraz. malzeme kalitesi olarak farkı var diyebilirim sadece. Watch 4 alüminyum iken Classic olan paslanmaz çelik.
-
fenix7x solar öneririm hocam size özellikle bir aydan uzun süren batarya ömrü var batarya tasarruf modunda bu değer bir yıldan fazla oluyor
-
Kesinlikle saatte Huawei'den şaşmamalı. Ayrıca Türkiye teknik servisi de çok iyi. Saatte sorun olduğunda genellikle değişim yapıp sıfırını veriyorlar.
-
Onu alacak para kalmadı artık, yeni ekran kartına gömdüm parayı 7900xtx aldım.
-
gt 3 pro da sms,whatsapp mesajlarina istedigin sekilde cevap verebilme,sesli yazdirma gibi ozellikler var mi hocam
-
Rivayet o dur ki , HarmonyOs 3.0 da klavye geleceği yönünde, şuan GT3 lere geldi eli kulağında bize de yekında gelir.
Suan için belirli cevapları verebiliyorsun yada sen ön tanımlı cevaplar yaratıp telefondan onları ekleyebiliyorsun.
video 5:26 da gösteriyor.
Techview PodcastyoutubeThe new HarmonyOS 3 Upgrade arrived for my Huawei Watch 3 and I check out whats new. What do you think about HarmonyOS 3 on the Watch 3? Do you own a smartwatch? Is it a Huawei one?https://www.youtube.com/watch?t=326&v=0jccxcBYRTg&feature=youtu.beBenim Gt3 pro da en hoşuma giden özelik kasa titanyum. Benim yürürken elim kolum sabit durmaz özellikle saatler bir yerden sonra sağa sola çarpmaktan hurdaya ayrılıyorlar. Bunda o kadar vurmama düşürmeme rağmen ne cam ne kasada cizik oluşmadı.
Titantum kayışlı modeli pahalı, deri kayışlı modeli çekinerek almıştım ama beklediğimden iyi duruyor deri kayış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 22 Şubat 2023; 15:18:52 >
-
2 gün gidiyorsa yine iyi. Samsung'un kendi satış sitesinde yorumlarda çoğu 1 gün diye yazmış. Bende bu sebeple uzak duruyorum.
-
Akilli ozelliklere ihtiyaciniz yoksa huawei ama is tam alilli olsun kullanayim dendiginde işler degisiyor.
Burda tercih kullanim ile alakali olmasi gerekiyor. Satti saat olarak kullanip sadece bildirim goreyim vs vs derseniz huawei pili de uzun gideceginden yeterli.
Ama is diger ayrintilara girince, kullanirim derseniz iki secenek kaliyor adam gibi. Garmin vs diger markalari saymiyorum genel satisi olan, apple watch ve samsung. -
Huawei saat alınmaz sonradan güncelleme bile vermiyor, sensörleri de bozuldu. Gittim apple watch aldım mis gibi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
pili 2 gün gidiyor bilmeyenler için hatırlatayım. sırf bu muhabbetten huawei gt3 pro aldım. 15-20 gün pili gidiyor o bile bana az geliyor. |
Benzer içerikler
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- vodafone 60 gb
- vodafone 10 gb hediye tobi
- egm referans olma nasıl yapılır
- turkcell 25+25 gb 50 tl
- siber pazartesi
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X