Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Phoenix_Yi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
145
Favori
217.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben sorunu anlayamadım. Sorun nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hkubilayk H kullanıcısına yanıt

Bende çıkıyor.

• yavuz42 kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]

Son güncellemeyi yükledikten sonra saatten google playe giediğimde bu ekran çıkıyor. Sizde de öyle mi? Saati açtım kapattım yine aynı. Fabrika ayarlarına dönsemmi acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turklucky kullanıcısına yanıt
    Bendede ayni ama bazilarinda eskisi gibi. Sorun bilinemiyor

Bende sıkıntı yok eskisi gibi.

• farba kullanıcısına yanıt
    Yani bu vaziyette google playe giremiyoruz. Güncelleme alması lazım. Yazılımsal bir hata var gibi görünüyor.

Sıfırlama sakın para etmiyor. Yukarıda anlattım geçici çözümü.

• farba kullanıcısına yanıt
    Yukarıda anlattım çözümü günlerdir uğraşıp deneye deneye buldum. Bu iş google ile alakalı güncelleme ile değil anladığım kadarıyla.

Bi sekilde giriliyor ama sikintili tabi eksiklik var. Aramaya tiklayinca uygulama grublarina tiklayarak yuklenmis yuklenmemis yada güncelleme olan uygulamari gorebiliyoruz simdilik öyle idare edicez.

• recepix kullanıcısına yanıt
    Şu sorunlar yüzünden yıllardır kullandığım android eko sisteminden vazgeçesim geliyor. Hakikaten gına geldi artık. Bu kadar da basit hata yapılmaz ki.

Aynen öyle rezalet. Kendi hesabımda hata var başka hesapla girince yok.

• 5 PRO Dan apple watch ultra 2 ye geçtim Apple'da bir kaç eksikliği yazayım.

Samsung da menü açmak ne kolay çek üste gelsin Apple da tuşa basmak lazım yada ekranı Altan çekip tekrar menü gelene kadar kaydiracan

Geri gitmek Samsung da çok kolay yana çek gitsin. Apple tam ölüm illa tuşa basmak lazım oda pratik değil çünkü tek parmak kullanırken ekranı el şeklini değiştirmek gerekiyor yor tuş da sert zahmet veriyor.

En önemlisi Samsung da wp aramaları yapılabiliyor Apple da wp aramaları yapmayı geçtim aramalarda saate bildirim bile düşmüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Saate aralık güncellemesi geldi 570mb

• Watch 6 kullanıyorum. Google Play sorunu bende de var.

• google play bende sorunsuz az önce test ettim. wipe cache falan yapın belki düzelebilir.

Güncelleme iyi olmuş bu arada. spor modlarına hedef gelmiş ısınma falan gelmiş. Ama sanırım hala arka arkaya antrenman ekleme yok. Mesela bench falan algılıyor çok güzel ama göğüs günü sadece bench press yapmıyoruz ki. Her seferinde biirni bitir diğerini aç diye seçim mi yapmak lazm, saçmalık. Bench arkasına Fly hareketi ekleyebilmeliyim mesela. Hareketi algıladığı antrenmanlar otomatik geçer, algılanmadıklarını biz geçeriz ama en azından spor programı olmuş olur.

Spor modları çok yetersiz huawei falan gördükten sonra. Bunun dışında güncelleme ile saat daha akıcı olmuş.

• Ben saatimde Play Store'un ek menülerine de erişemiyorum. Güncellenecek uygulamalar ya da ayarlar vs. Bunlara erişmenin yolu var mı acaba? Girişte uygulama bulunamadı yazısı ve arama çubuğuna var sadece.

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle. Son güncellemeden sonra böyle oldu. Bir çözümü daha bulunamadı galiba. İyice androidden soğuttular. Sırf bu yüzden hiç sevemediğim apple eko sistemine geçmek geliyor içimden. Sonra vazgeçiyorum. Ama ios ta bu gibi şeyler çok nadir oluyor. Olsa bile hemen güncellemeyle düzelebiliyor. Üzgünüm ama android üreticileri zor durumda bırakıyorum yazılım olarak.

Farklı hesapla saatte oturum açınca düzeliyor arkadaşlar. Ben şimdilik bu şekilde çözdüm.

• Arkadaşlar Samsung'un eski telefonların da rutin diye bir uygulama vardı belli saatte wi-fi aç wi-fi'yi kapat uçak modunu aç uçak modunu kapat gibi ayarlar yapılabiliyorduk bu saat için de uçak modu için böyle bir uygulama veya ayarı var mı ben gece otomatik uçak modunun açılmasını sabah da otomatik kapanmasını istiyorum

• muhsin_cepelli M kullanıcısına yanıt

Telefon modeliniz ne. Samsung da modlar rutinler olarak çıkıyor ayarlarda.

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.