Evet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (153. sayfa)
-
-
hocam ne yapıyorsun saatte. Sürekli güç tassarufunda mı yoksa hiç bir özelliği kullanmıyor musun. 4 gün nasıl gidiyor vallahi müthiş ya.
-
Duş alırken bile çıkarmam genelde :)
Hocam her şey kapalı, sadece BT. açık.
Saatten çok beklentim de yok zaten. Bildirimleri göreyim bir de uyku takibi. İlgilendiğim özellikleri bunlar.
Huawei nin uyku takibi konusunda daha başarılı olduğunu söylemeden de geçmeyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba son tam şarjdan bu yana kullanım bilgisi bende hiç sıfırlanmıyor. nedendir acaba?
-
Saati kapalı şarj ettiniz muhtemelen. Yüzde 100 şarj olunca saat açıkken birkaç kez şarjı tak çıkar yapınca kendine geliyor.
Birkaç ay önceki büyük güncelleme sonrası böyle oldu. Telefon tarafında da One UI 6 sonrası aynı şey oldu maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 7 Ocak 2024; 11:21:34 >
O özeliğin çalışması için saati açıkken şarj edeceğiz diye anladım.
O 4 gün rakamı sistemin öngörüsü. Olmuş yaşanmış gibi düşünmemek lazım, normal kullanımda tutmuyor genellikle o öngörü. Ancak genellikle uçak modunda, günde bir iki uyku verisini eşitlemek için telefona bağladığım kullanımda 6-7 gün gidiyor şarj bu yeni güncellemede, öngörü değil gerçek olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 5 Ocak 2024; 18:2:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Veya kapalı şarj bittikten sonra saati açıp o ekran resetlenene kadar şarjı tak çıkar yapacaksınız dediğim gibi.
tenk yu veri maç!
Demek ki genellikle uçak modunda olan detay kısmınızını kaçımışız biz. Özür dileriz. Siz anlatmaya devam edin.
-
Çok doğru. Huawei alışkanlığı olanlar kıç üstü sırt üstü hangi pozisyon olursa yatarken koşarken ne olursa olsun bilek hareketi yaptığı zaman ekran açılıyor.
Ama Bu Android eksenli cihazlar tam bir yerçekimi merkezine ait ters bir hareket istiyor. O ise saati gökyüzüne çevirmemize ait davranış, yüzümüze değil. O konuda size katılıyorum.
Ben de aynı sıkınıtıyı yaşıyorum.
-
Wearable ye güncelleme gelmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaptım bir farklılık göremedim hata düzeltmeleri diyordu zaten
5 pro su geçirme durumu nasıl. Watch3 kullanırken sudan uzak duruyordum su geçirme şikayetlerinden geçilmiyordu.
Haftada 3 4 havuza giriyorum. Sorun yaşamadım 5 pro
silikon kayış varken sürekli duşa girerdim. Kumaş kordona geçtiğimden beri duşta kullanmıyorum :D kumaşlar güzel de ıslanma sıkıntısı var işte.
-
Valla son güncelleme sonrası her şey hep açık olarak 3 güne yaklaştı pil ömrü. Çok memnunum.
Bende tam tamına aynı gidiyor saati saatine ama belki 1 - 2 saat daha fazla aktif olabilirim
Watch 5 pro mu kullanıyorsunuz?
Bende bir ara gear Sport varken 3 4 gün gidiyordu, güncelleme geldi 1.5 - 2 güne düştü, gelen her güncelleme sonrası saatin pil ömrünü bozacaklar zorla yenisini aldıracaklar diye güncellemek istemiyorum
Benimki 5 pro ve su anda wifi kapalı kalp atış 10 dakikada 1 uyku takibi oksijen takibi gece 10.30- 06.30 arası uyku modunda olmak üzere 3.5 - 4 gün gidiyor. Günde 2 saate yakın spor sayılacak yürüyüş ve masa tenisi var
WearOS için Wowmouse diye bir uygulama çıkmış, saatleri bluetooth mouse olarak kullanabiliyoruz. Macbookta ve saat sol kolumdayken denedim eh işte iade eder, fakat sunum vs konularında ek kumandaya ihtiyaç duymadan bilgisayarı yönetmeki tvyi yönetmek veya tabletten yansıtmalı ekranlarda ufak yönlendirmeler için hoş bir özellik olarak gördüm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X