Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.446
Cevap
146
Favori
217.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonum maalesef oneplus peki o rutin veya modlar da saati de uçak moduna alabiliyor muyuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muhsin_cepelli M kullanıcısına yanıt

Telefon Samsung ise aynı şekilde senkronize oluyor başka cihazları bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncelleme sonrası batarya süresinde ciddi artış var, deneyimleyen oldu mu? 2.5 gün ortalamadan 3 gün üzerine çıkacak gibi gözüküyor.
    Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 2 Ocak 2024; 11:2:53 >
  • zopheal kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]

Benim yaklaşık aynı hep 4 gun civarı gidiyor.

• Google play sorunu yaşayan arkadaşlar çözümü paylaşıyorum. Google hesabınızda oturum açıp Web ve uygulama etkinliği kısmını aktif edin. Daha sonra saatten google hesabınızı silip saati yeniden başlatın ve hesabı tekrar ekleyin. Bu kadar!! Yani sorun google kaynaklı güncelleme ile alakası yok. Bazılarında sorunun yaşanmaması da bu yüzdenmis meğer. Günlerdir deli etti şerefsiz :) kaç kere format attım para etmemişti. Boş yere uğraşmışım. Bi hayır duası edersiniz artık :)))

Ben de artışı hissettim, yaklaşık yarım gün artmış.

• recepix kullanıcısına yanıt
    İşe yaradı. Süper. Teşekkür ederim.

• recepix kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler eline sağlık

• Ben telefon dan wear uygulamasına giremiyorum aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

• yavuz42 kullanıcısına yanıt
    Evet aynısı oldu durduk yere her şeyi denedim olmadı saati sıfırlamak zorunda kaldım şu an çalışıyor.

Bende bir sorun yok, google play'e de giriyor...

• Aliexpress'den aldığım kordon 2 haftada geldi. Gayet güzel, 140 TL'ye geldi. Dış kısmı kauçuk kordonlar gibi, mat bir hissiyatı var. Mıknatısları kuvvetli.

https://tr.aliexpress.com/item/1005006163557444.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.3.39a01261s6HAnY&gatewayAdapt=glo2tur

Aşırı bir artış gözlemliyorum kendi saatimde. 4 gün 9 saat önce şarjdan çekmişim, halen yüzde 40 şarjım var. Genellikle uçak modunda saat ancak eskiden yine de bu kadar süre alamıyordum.

Maşşşşşşalllahhh nazar değmesin. Ben bu saati bir daha güncellemeye korkarım açıkçası, o derece.

• Telefondan wearable uygulamasına giremiyorum. Uygulamadan atıyor direkt. Saat de bağlanmıyor bu sebeple. Girebilen var mı?

• grytndgnn kullanıcısına yanıt

Bende de aynı sorun vardı maalesef uygulamayı kaldırıp saati sıfırladım şimdi sıkıntı yok .

Yeniden kurulum yaptım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz42 -- 3 Ocak 2024; 11:1:36 >
    Maalesef ben de aynı şekilde çözdün dün sorunu.

• Galaxy watch 5 ile takaslık huawei gt 3 var sıfır gibi, ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.

• Sıfırlayınca benim de düzeldi. Durduk yere uğraştırıyor olması sinir bozucu.

• Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]
    Güncelleme öncesi 4 gün giden şarj, güncellemeden sonra 5 günü geçecek gibi duruyor.

• Microsoft Edge kullanıcısına yanıt
    5 pro mu

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.