Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.766
Cevap
299
Favori
466.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba Samsung'un mağazalarında da değişim kampanyası var mı?

• ..Knight.. kullanıcısına yanıt
    Bugün sorduğumda evet var dediler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ..Knight.. kullanıcısına yanıt

Şubat ayında mağazadan değişim kampanyası ile bir telefon alışverişim oldu internet sitesinde verilen ile aynı ücreti eksi bakiye olarak düşüp öyle satın aldırttılar, büyük ihtimal saatte de bir problem çıkacağını sanmıyorum.

• Saati alıp beğenmesek ve iade etsek saatin ana parası mı yatıyor yoksa takas desteği düşülüp mü yatıyor. Yada eski saatim geri veriliyor mu? Çünkü watch 4 yerine takas desteksiz sadece 1500'ü geri verseler zarara girerim. Saatimi geri iade etmeleri lazım.

• Kutuyu açmadan iade ederseniz doğal olarak ödediğiniz para geri yatıyor ve eski saatiniz geri gönderiliyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online ile fiziksel mağazalar farkı yoksa herkes erkenden alabilir hatta değişim ile almak daha güvenli ve kısa sürecektir.

Bakalım nasıl işliyor süreçler.

Nedense online hep rezaletleriyle her yıl kendini yineliyor defalarca.

Umarım yanılan ben olurum.

• Shop Samsung cidden berbat bir site. W6 siparişi verirken birkaç defa hata vermişti 3-4 denemede sipariş oluşturdu ancak ben 6 taksit seçmeme rağmen tek çekim yapılmış. Şimdi ekstre kesilince fark ettim.

• wholelottared W kullanıcısına yanıt

Mantıklıymış hocam teşekkürler ben de bugün göndereceğim.

0dan 100e şarj tamamlama süresi hakkında bilgimiz var mı? Max 2 gün gideceği kesin, en azından duş alırken fullense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 29 Temmuz 2023; 8:54:30 >
  • Ön siparişi verdim watch 6 classic 47 mm. Watch 5 pro ile değiştireceğim. Kargoya ne zaman vermek gerekiyor bilen var mı?

• echonia kullanıcısına yanıt
    ister en kısa zamanda isterseniz de yeni saat size ulaştıktan 7 gün içinde. beyan formunu doldurmayı unutmayın

• tahice T kullanıcısına yanıt

canlı sohbet 3 gün dedi az önce. kampanya sayfasında da öyle gördüm.

• 47mm Gri renk kalmamış hevesim kaçtı

• arkadaşlar kapıda ödeme ile değişim en güzeli, istanbul içindi en son bu yıl ankara izmir vs de gelmiş olabilir, bir bakın derim, daha önce telefon için bu hizmetten yararlandım randevu sistemiyle ve çok temiz gerçekleşti, bu yıl fold4 üzerine 35 bin lira vermek kanıma dokunacağı için ve o kadar param olmadığı için saat için bu programdan yararlanacağım sonuçları yazarım, 5 den 6 ya geçiyorum bu arada, aradaki fiyat farkı geçmek için makul geldi yoksa ahım şahım fark olduğunu düşünmüyorum

• Hızlı şarj var, 8 dakikalık şarj 8 saatlik kullanım süresi veriyor ve 30 dakikada %45 doluyor diyorlar inceleme yazılarında

Fakat belirli bir yüzdeden sonra hızlı şarj kapandığından 100'e kadar şarj edilecekse toplam 2 saat falan sürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 29 Temmuz 2023; 11:15:52 >
  • Int sitesinde akilli saat verince dusulen 1500 ek takas kaldirilmis. Magazadan alip int siparisini iptal etsem mi dedim de sanirim magazada da ek takas yoktur

• Machine Wizard kullanıcısına yanıt

Bende gözüküyor hâlâ 1.500TL destek

• turklucky kullanıcısına yanıt

Sadece bataryasi daha yuksek yani sarj olma suresi daha uzun ve bileginizde bataryadan kaynakli cikinti yukseklik var ... Saat sanki tencere gibi bileginizde duruyor cikintili yuksekligi ile . Asiri kalin ... Sebebi batarya ...

Watch 6 Classic de kisa sureli tam sarja ulasilacaktir. Artik pilleri SIK SIK veya tam dolmadan sarj etmek zarar verir olayi yillar once bitmisti . Batarya hafizasi ile misal 2 defa yarimda sarj etme ile olusan yipranma payi tek seferde sifirdan sarj etme ile ayni yipranmadadir...

Maddi sebepler elbette kendi gercekliginizdir. Hayirlisi ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Aşırı kalın mı? Watch 4 Classic ve Watch 5 Pro'ya göre inceltilmiş gövde ve bezel'la geliyor videoları izlediyseniz

• Uygulamadan bakmistim uygulamada telefon verince 1500 destek gorunuyor sitede saat verince.

• wholelottared W kullanıcısına yanıt

W5 pro tencere gibi duruyor demis sanirim

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.