< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 28 Temmuz 2023; 18:14:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
Exynos olur ise bende değiştirmem.
Ama yine de lansman kaydı yaptırırım ama tabi ☺️☺️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Onlar sadece s/m'nin renkleri, l/m'de ekstra şu renkler de var: https://shop.samsung.com/tr/galaxy-watch6-tokali-hibrit-deri-kordon-m-l/?integration_color=Camel
7 farklı renk ihtimali var yani gelebilecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah bu defa istediğim renk siyah gelir de kullanırım. Yoksa direk satış.
Ben mecburiyetten siyah s/l vermiştim hediye kampanyasında. Bu ek hediyeyi umarım beğenirim bakalım
Ya da burada forumda siyah gelen ama başka renk isteyen birisi ile takas da yapılabilir. Bakalım hayırlısı.
Aynen teslim edilince burda paylaşalım yine ona göre takas yapılabilir
Mesaj bana da geldi. Görünüşe göre ekstra bir kayış daha gelecek. Helal Samsung.
-
Çoğul kullanmış "hediyelerimiz" diyor. :)
2 saat aldiydim o zaman o.. bilseydim o hesaptan tab s9 ultrayi iptal etmezdim. Hangi hesaptan kayit oldugumu sasirdim :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halk Kütüphanecisi -- 28 Temmuz 2023; 18:24:23 >
ben de mavi kordon hediyelerde vermeyince kardeşime hepsiden almıştım. Acaba onu iptal edip samsungtan yeni sipariş versem ek hediye verir mi diye düşünüyorum.
-
Galiba ek hediye olayı ön siparişten de önce yani cihaz tanıtılmadan önce siteden etkinliğe kayıt olanlara veriliyor o yüzden olmayabilir
etkinliğe kayıt olayını ben hatırlamıyorum ama muhtemellen onunla ilgilidir. neyse sağlık olsun uğraşmayayım.
-
Ben Hepsiburadadan kayıt olmuştum ama Samsung'un sitesinden kayıt olmak hiç aklıma gelmemişti.. 🥹
Bende tamamen tesadüfen kaydolmuştum hatta onu etkinlik yaklaşınca e-posta gönderilmesi için sanıyodum
Ben kayıt olduğumu bile unutmuşum. Çok iyi oldu bu. Umarım M/L gönderirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shades99 -- 28 Temmuz 2023; 19:2:39 > -
İkinci hediye kordon olayından dolayı ben saatin rengini griye değiştirme işinden vazgeçtim, saati iade edersem o gelmeyecek heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 28 Temmuz 2023; 18:48:30 >
47 mm aldıysanız zaten komple kaldırdılar gri rengi Samsung sitesinden.:(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X