Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.788
Cevap
296
Favori
469.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

(01:28:13) Visitor 85282549
    Merhabalar, 500 TL hediye çeki kampanyası devam etmekte mi?
    (01:28:16) *** Telefon Marka Uzmanı Süphan joined the chat ***
    (01:28:22) Telefon Marka Uzmanı Süphan
    Merhaba, ben Telefon Marka Uzmanı Süphan. 🙂
    (01:29:08) Telefon Marka Uzmanı Süphan
    Şu an için Samsung Galaxy Watch6 Classic modelimizde kordon hediyesi kampanyamız mevcuttur. 500 tl hediye çeki sizin üyeliğinize özel olarak mı Sms gönderildi öğrenebilir miyim?
    (01:30:16) Visitor 85282549
    https://www.hepsiburada.com/staticpage/457119758263229? bu şekilde bir kampanya sayfası mevcut
    (01:31:24) Telefon Marka Uzmanı Süphan
    Bu kampanyamız devam etmektedir 16 Ağustos 2023 tarihine kadar faydalanabiliyorsunuz sadece Hepsiburada satıcılı modellerde geçerlidir.
    (01:32:20) Visitor 85282549
    Ürünün satış sayfasında kampanyalar kısmında hediye çeki gözükmemekte, yinede faydalanabiliyor muyum?
    (01:33:14) Telefon Marka Uzmanı Süphan
    Hediye çeki satış sayfasında mevcut değildir sipariş verdikten 15 gün sonra üyelik hesabınıza aktarılmaktadır.
    (01:34:03) Visitor 85282549
    Bilgilendirme için teşekkürler

Umarım farklı bir durum yoktur canlı destek kampanyayı benden öğrendi . Samsung dan almıştım iptal edip hb den aldım. Markayı samsung satıcıyı hb fitlreleyince çıkan ürünler de çok uygun gelmedi bakalım nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dağınık -- 28 Temmuz 2023; 11:58:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• arkadaşlar bu takas işinde gönderdiğimiz saati beğenmeyip almama durumu oluyor mu yoksa fiyat kırıp teklif yapıyorlarmı yinede

• Arkadaşlar dün watch 5 pro karşılığında siyah watch 6 klasik modelini sipariş vermiştim. An itibariyle iptal ettim. Watch 5 pro daha iyi benim için diye düşündüm. Bir de üzerine para vereceğim. Bu ekonomik koşullarda benim açımdan hiç gerek yok.

• Arkadaşlar bataryada Watch 5 Pro dan daha mı kötü 6 klasik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rester kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerinde daha kötü.

• turklucky kullanıcısına yanıt
    Belki yazılıma bağlı olarak daha iyide olabilir kullanici deneyimi önemli.

• f0rester kullanıcısına yanıt
    Evet belkide yazılım veya işlemci fark yaratabilir. Ama dedeğim gibi 2.600 TL. Fark verilecek bir saat gibi gelmedi bana açıkcası. Tabi bu kişiye göre değişebilir.

• turklucky kullanıcısına yanıt

iddiaya göre seneye Watch 7 Pro çıkacak (bir sene Classic bir sene Pro şeklinde gidiyor) ona geçebilirsiniz belki, ben Watch 3'den geçtiğim için bekleyemedim artık  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 28 Temmuz 2023; 13:29:27 >
  • wholelottared W kullanıcısına yanıt
    Bak watch 7 pro olur. Bunu duyduğuma sevindim. Benim için geçerli bir sebep olur. Ama sizin için Watch 3 den geçmek çok mantıklı. Güle güle kullanın.

• Classic 43 gri renk sipariş verdim bende, active 2 saatim le takas kampanyasından faydalandım,saat geldikten sonra mı eski saati göndereceğiz.

• siyasiyabend S kullanıcısına yanıt

Beklemenize gerek yok direkt gönderebiliyorsunuz

Ben dün gönderdim bu sabah teslim almışlar bile. ☺️

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Şimdi baktım benim de bu sabah teslim alınmış hocam   Bakalım ilk hangimize dönecekler, dönüş yapılınca paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 28 Temmuz 2023; 14:22:39 >
    Tabi ki paylaşırım.

• LGatakan kullanıcısına yanıt

Daha büyük ekran ve dönen bezel başta olmak üzere yeni işlemci ve ram güncellemesi beni cezbetti doğrusu. Watch 5 pro'yu takas ile aldım bakalım süreç nasıl işleyecek.

• Bugüne kadar yaklaşık 10 farklı marka ve model akıllı saat kullandım. En son Garmin saatim vardı ve son zamanlarda 15 günde 1 şarj ediyordum, sporu bıraktığım için sıkılıp sattım. Galaxy Watch 6 Classic 47mm Siyah renk olanı az önce ön sipariş verdim. Umarım batarya kullanım süresi konusunda beni üzmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 28 Temmuz 2023; 15:54:46 >
  • Watch 5 den watch 6ya geçmeye değer mi 2300 tl farkla. Aslında incelediğimde çok bi fark yok. Fakat bendeki watch 5 rengi mavi ve gri almayı düşünüyorum.

• Bu modelde gönül rahatlığıyla havuza girebilecek miyiz. Önceki modellerde yüzme modunun olduğunu fakat şu geçirirse garanti dahilinde olmadığın para istediklerini birçok yerde okudum. Bu modelde de aynısı mı olucak. Dünya markası bir firma yüzme modu koyup nasıl sızıntıyı garanti kapsamında saymaz. Havuza girip 10 dk mi kalıyoruz sanki.

• Yazık 3250 ye falan satmayın , 3.5-4 vereyim bana satın madem eskisini :)

• Herkese merhaba , hali hazırda apple watch kullanıyordum ama yuvarlak modellere yönelmeye karar verdim.

F/p olarak Huawei gt3 almayı düşünüyordum ama watch 6 classic modeli çok hoşuma gitti.

Lakin telefonum ios :)

Uyumluluk ile ilgili 2-3 gündür net bir bilgi ve videoya ulaşamadım.

Watch 6 classic modelini alsam apple telefon ile kullanabilir miyim ? Aranızda kullanan var mı ?

En azından Huawei watch gt3 kadar bile kullanabilirsem almayı düşünüyorum , ne dersiniz :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.