Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.766
Cevap
299
Favori
466.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Watch 5 ve Watch 5 Pro gibi Wear OS kullanan Samsung saatleri Apple cihazları ile birlikte kullanılamıyor. Watch 6'nın da Apple ürünleri ile kullanılmayacağını düşünmek geçersiz bir görüş olmayabilir.

Wear OS saatlerden Apple ile eşleşenler de var tabi ama onlar fiyatları çok yüksek olan Mont Blanc saatleri.

Samsung'un Google destekli saatleri Iphone ile eşleşmiyor.

• wholelottared W kullanıcısına yanıt
    Beni şimdi aradılar. Watch 5 44 cm Cihazımda bir sorun tespit edilmemiş. Maksimum teklif miktarı olarak 2700 + 1500 TL = 4200 TL olarak onaylandı.

En kısa süre içinde kartınıza iade yapılacak dedi.

Çok hızlılar bravo 👏👏

Not : 0212 952 91 01 diye bir numaradan arandım. Böyle bir arama gelirse mutlaka açın. Açılmayınca bazen tekrar aramayıp ulaşamadık diye işlemi iptal edip geri gönderebilirler. Bu durumu S23 değişim kampanyasında yaşayanlar oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 28 Temmuz 2023; 17:31:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

Hocam beni de şimdi aradılar tam onu yazmaya gelmiştim hatta, Watch 3'e 2.900 veriliyordu maksimum ve vermişler, üstelik saat tamamen deri olduğundan kordonun bazı kısımlarında renk atması falan vardı çok hafif ama takmamışlar. Samsung yine sevindirdi Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gözümüz aydın o zaman. Şimdi yeni saatimizi beklemesi kaldı 🥰🥰

Pazartesi ilk işim saatleri göndermek olacak :) hayirli olsun abi gule gule kullan simdiden

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    Ben yarın yolluyorum :)

• Arkadaşlar şimdi bu mesaj geldi bana, ama herkesin bildiği üzere hediyenin tokalı deri kordon değil kumaş kordon olması gerekiyordu, bu ekstra ayrı bir hediye mi yoksa yine bir hata mı var bilen var mı? Ona göre arayacağım

Başka bu sms'i alan var mı?

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 28 Temmuz 2023; 18:3:39 >

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, senin de işin rast gider inşallah.

Şimdi de şöyle bir mesaj geldi. Bu hediye aynı S23 teki kablosuz ikili şarj hediyemiz gibi daha sonra yollanacak demek ki.

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

Aynı anda 😄😄

Ben de tam bunu paylaşmıştım hocam, hediyenin kumaş kordon olması gerekmiyor muydu yoksa bir hediye kordon daha mı var ben anlamadım?

• Değerli müşterimiz, Yeni Galaxy Watch6'nızı iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Kaydolup ön sipariş verdiğiniz için size özel hediyemiz Tokalı Hibrit Deri Kordonunuz, satın alınan ürünlerin iade süresi (15 gün) bitiminde iade edilmemiş olması halinde adresinize kargolanacaktır. Ürün kargoya teslim edildiğinde ayrıca bilgi verilecektir. İyi günler dileriz burada ne demek istemişler hediye kordon mu verecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinuyar -- 28 Temmuz 2023; 18:6:6 >
  • Aynı mesaj bana da geldi evet demek ki saati iade etmediğimiz takdirde bir kordon daha gelecek diye yorumladım. Tokalı hibrit kordon 1999 TL

Abi diger siparisleri de iptal ettirecekler diger hesaptan anlasilan..

Sanırım bir hediye daha var. Bunu lansmana kayıt yaptırıp ön sipariş verenlere yollayacaklar sanırım. Benim kaydım vardı lansmandan üç hafta önce yapmıştım.

• ademis kullanıcısına yanıt
    Aynen

• Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

Çokkkk sevindim kumaşa ekstraysa, Samsung'dan hediyeler yağıyor bu sıra Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

Ben de kaydolmuştum demek ondan, aslında bilmeden kaydolmuştum hediye falan diye yazmamışlardı sürpriz oldu

Hocam ben her lansmanda kayıt yaptırırım. İlla bir hediyesi oluyor sipariş verince.

ben S22 Ultra'yı da değişim yapıp S23 Ultra almıştım ama kayıt yapmamıştım, bilsem yapardım. Bu sefer S24 Ultra'ya geçmeyi düşünmüyorum ama Exynos iddiaları doğruysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 28 Temmuz 2023; 18:12:2 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.