Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hako7445 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.766
Cevap
299
Favori
466.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 de 1000tl kuponum var isteyene yardımcı olurum Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lansmana kayıt nasıl yapılıyor? Ben 2 gün önce sipariş verdim hediyeyi alamayacak mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lansman kaydi icin verdikleri hediye kordon kutu icerigindekine cok benziyor. Umarim guzel renk yollarlar

• Takas sattığımız saati ne kadar geç yollayabiliriz? Saatsiz kalmak istemiyorum. Siparişi 2 gün önce verdim hala kargoya vermedim

• _Marvel_ _ kullanıcısına yanıt
    Sana aldığın saatin teslim edilmesinden sonra 7 gün içinde göndermen lazım.

• Galaxy Watch 6 serisine ait Avrupa ve Amerika fiyatlarına baktım da, Samsung Türkiye mevcut döviz kurlarına göre Türkiye fiyatlandırmasını çok çok iyi belirlemiş.

Classic 47 mm'nin 449 euro Almanya fiyatı var. Genel fiyatlandırma 320-450 euro aralığında.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Saatin 4 ağustostan önce gelmeyeceğini bildiğimiz halde niye herkes erkenden teslim etti ki saatini anlamadım

Erkenden ucreti geri ödensin diye bence..

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

Aynen, ben sadece fiyatı iyi olduğu için ihtiyacım olmadığı halde yatırım olsun diye aldım bu saati. Huawei gt 2 ile mutluydum aslında.

Bir kaç gün saatsiz kalmak sorun değil. Hadi cep telefonunda gelmeden yapmıyoruz, telefonsuz kalmak, telefon gelince aktarma yapmak ciddi konular. Ama saatte beklemek gereksiz. Bi transfer de söz konusu değil.

• Bu saatin LTE versyonu sanırım gelmicek ülkemize ?

• f0rester kullanıcısına yanıt
    gelirse de fiyatı 3e katlar ötv den dolayı

Watch 3 verdiğim için ne teklif edeceklerini kesin bilmiyordum + yeni saatler dağıtıldıktan sonra herkes eskisini göndereceğinden bu kadar hızlı geri dönmezlerdi büyük ihtimalle. Teklifi kabul etmeme durumum olursa vs diye iadeyle uğraşmamak için önce yeni saatin gelmesini beklemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 28 Temmuz 2023; 22:33:57 >
  • Arkadaşlar şarj süreleri hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Bu süre tabi ki kullanıma bağlı olacaktır, sizce 2 günde 1 kez şarj etmek zorunda kalacağımız bir durumun içerisinde miyiz? Apple Watch 5 kullanırken neredeyse her gün saati şarj etmek zorunda kalıyordum. Açıkçası Samsung tarafında ki ilk saatim olacağı için, pil süreleri beni düşündürüyor!

Üzecek hacu :)

Watch 5 pro kullanıcısıyım, geceleri çıkarırım kullanmam. 4 gün ancak gidiyor. 7/24 kullanılsa 2 gün. Watch 6 1-2 gün maks diye düşünüyorum.

• PHI kullanıcısına yanıt

Üzdü reiz :/

Hiç sevmediğim bir şey bu. Son kullandığım Garmin'i 15 gün de 1 kez şarj etmeye alışmışken, siparişimi bana iptal ettirebilirsin. Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

• 40 yılın başı gümüş saat alalım dedik stokta yok.

Huawei Watch GT 3 pro kullanırken ben de 10-15 günde 1 şarj ediyordum, yoğun kullanım 10 gündü. Ama kategoriler farklı işte. Huawei çok gelişmiş bir akıllı bileklik diyebiliriz. Samsung Watch ise tam bir akıllı saat. Garmin nasıldı bilmiyorum ama bence huawei ile samsung farklı kategorilerde saat konusunda.

• Erwin kullanıcısına yanıt
    Tekrar stoğa girecektir, takipte kalın yakalarsınız.

• Bugün Antalya'da bir Samsung Mağazasına uğrayıp acaba saat var mı yok mu diye bir kontrol edeyim dedim. Bilgi aldığım kişi bir aksilik olmazsa Classic 47mm ve Watch 6 44mm yarın öğleden sonra elimizde olacak dedi. Kordon hediyesi de geçerliymiş mağazada.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.