< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 28 Temmuz 2023; 2:35:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Ben kordonu M/L olarak değiştirmek istemiştim ancak şöyle cevap verdiler:
"Kontrollerimi sağladığımda ürünün henüz kargoya verilmediğini görüntülüyorum. ''Siparişlerim'' bölümünden ürünü iptal edip istediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetlerinin böyle saçma çözümler sunması beni benden alıyor. Müşteri mevcut siparişini iptal edip, 7-10 gün para iadesi beklemek zorunda mı, bence değil.
Bir de istediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz diyorlar. Kontrol ediyorum M/L kordon siyah renkte seçilemiyor, istediğimiz ürünü nasıl sipariş vereceğiz!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 28 Temmuz 2023; 8:59:13 > -
Hocam ödeme ekranında kapıda ödemeyi seçmeniz lazım İstanbul için eve gelsin istiyorsanız.
-
Hocam gelen kargocu değil. Motorla geldiği için kargocu gibi düşünülüyor ama işi bilen biri geliyor Samsung adına.
-
-
kampanya sayfasında yazmışlar detayları dediğiniz gibi dieğr yerdede yazmıyor, ürünün sipariş ettikten 15 gün sonra 500 tl yüklenir 31 ağustos da son kullanma tarihi
-
Hocam her üyelik için bir adet hediye şansı var sanırım. Yeni bir üyelik açıp deneyebilirsiniz.
-
Saçmalamıştır inşallah. 47 mm saatte s/m beden mi olur
-
Ben pek bilgi sahibi olduklarını düşünmüyorum. Kordon ebatlarını sordum MH blrsz bekletti beni,sonra "size daha sonra ulaşalım şu an bilgi yok" gibi bişiler söyledi.
Ben hediye kordonu mecburen siyah s/m aldım,m/l siyah vermiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 28 Temmuz 2023; 11:11:30 >
Ben kutunun arkasında yazan seri numarasını yazdım. Her ihtimale karşı.
Evet mantıklı, ben de öyle yapayım ek olarak "ürün seri numarası" yazıp.
Teşekkür ederim.
Benim takasa verdiğim W3'ün kordonu bu hale geldi daha 2 sene olmadan sadece terden. Suya falan sokmadığım halde. Gerçek deri olmaması iyi bir şey bu durumda.
-
Watch 5 pro mu yoksa 6 serisinden herhangi biri mi ?
Pil ömrü açısında 5 pro'ya yaklaşan yokmuş anladığım kadarıyla kötü olmuş o
-
Aynen hocam ben de W5 Pro kullanıyordum. Benim delikanlı da W5 44mm. W5 proyu delikanlıya verdim. W3 vardı onu da takasa verdim. Şimdi W5 44mm ile W6'yı değişimli kullanacağım inşallah. İmkan varsa tutmak lazım bu devirde elinde ki ürünü.
-
Ben çarşamba günü siparişi oluşturdum 2 ağustos için, perşembe onay için aradılar. Epey hızlı oldu geri dönüşleri bu sefer.
-
W6 Classic gri satışta hiç görünmüyor artık. Daha dün stok olmayınca ''gelince haber ver'' falan gibi bir şeyler yazıyordu. Allahtan erken davranıp almışım gri rengi.
-
Şimdi de Silver siteden kalkmış benim şans... Belki de rengi değiştirmemem için bir işarettir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam ben sırf deri olmasın diye düz Watch 6 bile düşünüyordum hatta, sonra bu Hybrid olayını görünce Classic aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X