Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.766
Cevap
299
Favori
466.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar renk değişimi yapabiliyor muyuz bilen var mı?

Saat daha kargoya verilmedi sonuçta siyah almıştım ama yeni fotoğraflar geldikçe Silver olan daha çok hoşuma gitti gibi. Değişimle almıştım ve eski cihazı bugün göndermiştim, ne önerirsiniz bu durumda, iade olayıyla uğraşmadan direkt değiştirebiliyor muyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 28 Temmuz 2023; 2:35:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wholelottared W kullanıcısına yanıt
    Ben kordonu M/L olarak değiştirmek istemiştim ancak şöyle cevap verdiler:

"Kontrollerimi sağladığımda ürünün henüz kargoya verilmediğini görüntülüyorum. ''Siparişlerim'' bölümünden ürünü iptal edip istediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ykpumtt Y kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerinin böyle saçma çözümler sunması beni benden alıyor. Müşteri mevcut siparişini iptal edip, 7-10 gün para iadesi beklemek zorunda mı, bence değil.

Bir de istediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz diyorlar. Kontrol ediyorum M/L kordon siyah renkte seçilemiyor, istediğimiz ürünü nasıl sipariş vereceğiz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 28 Temmuz 2023; 8:59:13 >
  • recep054gs kullanıcısına yanıt

Hocam ödeme ekranında kapıda ödemeyi seçmeniz lazım İstanbul için eve gelsin istiyorsanız.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Hocam gelen kargocu değil. Motorla geldiği için kargocu gibi düşünülüyor ama işi bilen biri geliyor Samsung adına.

• Merhaba, dönüşüm kampanyası ile gönderilen müşteri beyan formu telefon için olan bir form. Saat gönderiyoruz dolayısıyla telefon IMEI olan yerleri boş bırakacağız diye yorumladım ben.
    Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

• dağınık kullanıcısına yanıt

kampanya sayfasında yazmışlar detayları dediğiniz gibi dieğr yerdede yazmıyor, ürünün sipariş ettikten 15 gün sonra 500 tl yüklenir 31 ağustos da son kullanma tarihi

• AhmetSelim3481 A kullanıcısına yanıt

Hocam her üyelik için bir adet hediye şansı var sanırım. Yeni bir üyelik açıp deneyebilirsiniz.

• ademis kullanıcısına yanıt

Saçmalamıştır inşallah. 47 mm saatte s/m beden mi olurSamsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

• shades99 kullanıcısına yanıt
    Ben pek bilgi sahibi olduklarını düşünmüyorum. Kordon ebatlarını sordum MH blrsz bekletti beni,sonra "size daha sonra ulaşalım şu an bilgi yok" gibi bişiler söyledi.
    Ben hediye kordonu mecburen siyah s/m aldım,m/l siyah vermiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 28 Temmuz 2023; 11:11:30 >
  • ademis kullanıcısına yanıt
    Ben kutunun arkasında yazan seri numarasını yazdım. Her ihtimale karşı.

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Evet mantıklı, ben de öyle yapayım ek olarak "ürün seri numarası" yazıp.
    Teşekkür ederim.

Benim takasa verdiğim W3'ün kordonu bu hale geldi daha 2 sene olmadan sadece terden. Suya falan sokmadığım halde.Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]  Gerçek deri olmaması iyi bir şey bu durumda.Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

• Watch 5 pro mu yoksa 6 serisinden herhangi biri mi ?

Pil ömrü açısında 5 pro'ya yaklaşan yokmuş anladığım kadarıyla kötü olmuş o

• jinjin kullanıcısına yanıt

Aynen hocam ben de W5 Pro kullanıyordum. Benim delikanlı da W5 44mm. W5 proyu delikanlıya verdim. W3 vardı onu da takasa verdim. Şimdi W5 44mm ile W6'yı değişimli kullanacağım inşallah. İmkan varsa tutmak lazım bu devirde elinde ki ürünü.

• turklucky kullanıcısına yanıt

Ben çarşamba günü siparişi oluşturdum 2 ağustos için, perşembe onay için aradılar. Epey hızlı oldu geri dönüşleri bu sefer.

• W6 Classic gri satışta hiç görünmüyor artık. Daha dün stok olmayınca ''gelince haber ver'' falan gibi bir şeyler yazıyordu. Allahtan erken davranıp almışım gri rengi.

Şimdi de Silver siteden kalkmış benim şans... Belki de rengi değiştirmemem için bir işarettir Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

• shades99 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam ben sırf deri olmasın diye düz Watch 6 bile düşünüyordum hatta, sonra bu Hybrid olayını görünce Classic aldım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.