< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (334. sayfa)
-
-
Arkadaşlar saatim havuzda ekranı parsel parsel olup kapandı. Şimdi açılmıyor. Garantisi devam ediyor sorun olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar active 2 için YouTube uygulaması varmı bildiğiniz doğru düzgün çalışan sağolsun Samsung Galaxy store den gerekli olan tüm app lari ya kaldırmış yada ücretli yapmış gear 2 için onlarca sorunsuz ücretsiz app kar varken active 2 için doğru düzgün birtane Kalmamış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
active 2 den watch 4 e gecilir mi? Batarya olarak active 2 yi arar miyim?
İkinci el Active 2 alınır mı?
Alırken nelere dikkat etmeliyim? Saati teslim alırken özellikle kontrol etmem gereken noktalar neler? Hangi özelliklerinin çalışıp çalışmadığına bakmalıyım bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Veya başka bir saat öneriniz varsa fikirlere açığım.
arkadaşlar bu saatte ekg çekimi özelliği ve tansiyon ölçme var mı ?
-
Ben ve benim gibi bir çok cihaz sahibi aynı sorunla karşılaştı. Ben servise verdim servis 2100 tl tamir ücreti çıkarttı. Ve cevap olarak cihazınız sıvılı dediler. Bende şikayetvar a yazdım çözüm merkezi dönüş yaptı fakat hala bir sonuç yok. Pzrtesi tüketici hakem heyeti ne başvuru yapacağım. Yeni cihaz verilmesi hususunda. Sonuçta kullanıcı kılavuzu 21. Sayfada plajda ve havuzda kullanıma uygundur diye belirtiyor. Yani sıvı temasından bozulmadan dolayı ücret talep edemezler. Fakat Türkiye deki samsung teknik servisler Frençayzing olduğu için. Müşterilerden para koparmaya çalışıyor.
Batarya olarak çok bir farkı olacağını sanmıyorum. Ama Watch 4'te muhtemelen şarj Active 2'ye göre daha hızlı tükenir. Onun sebebi de wear os
Daha önce hakem heyetine başvurmuş olumlu sonuç alan var mı arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım. Samsung cihazın satış sayfasında bile su geçirmez ibaresi koyuyor. Bu durumda cihaz sıvı temasından bozulursa garantiden tamiri yada ayıplı ürün olarak yenisi ile değişimi gerekir. Samsungun biz kullanıcıları salak yerine koymasına izin vermeyelim cihazı bozulan herkes hakkını sonuna kadar arasın
Bu garanti sorunu sadece Samsung'a has değil Apple ürünleri içinde geçerli her ne kadar su geçirmez ibaresi olsada herhangi bir sıvı temasında garanti dışı bırakıyorlar her türlü kılıfına uyduruyorlar.
-
İşte kılıfına giydirme diye birşey olamaz. Eğer sana taahhüt ettiği şeyi vadedemiyorsa zararını karşılamalı çoğu kişi uğraşmıyor tüketici hakem heyetlerine gitseler alırla haklarını. Ayrıca apple 100 üründe 5 tanesini böyle yaparken samsung 100 üründe 90 unda böyle yapıyor daha önce huawei mate 10 pro kullanıyordum. Havuzda kullandım şarj soket yeri bozuldu. Servise gittim, serviste şarjı soketi bozuldu ayrıca şarjı az gidiyor dedim. Adamlar hem batarya yı hemde şarj soketini değiştirdi. Yok su almış yok oksitlenmiş falan uydurmasyonları yok
Keşke benimkininde arkası çıksada bende yaptırsam:)
-
Malesef sırf o yüzden tek elle bebek arabası kullanıyorum :)
-
merhaba arkadaşlar.
apple ile active 2 kullanan varmı.
saat şekillerini nasıl ekleriz.
-
sadece su an saatte olan şekilleri ekleyebiliyorsunuz ,galaxy store dan ekleyemiyorsunuz .
-
teşekkürler ama bu kadar da kötü olacağını beklemiyordum iosda,böyle idare edeceğim artık
Havuzda iken ekranı giden saatimi servise bugün kuryeledim. Bakalım ne diyecekler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X