saatin kapsam alanı kaç metre hocam? daha önce yazılanlarda iki oda değiştirince ev içinde bağlantı kopuyor diyen olmuş. bağlantı mesafesi bu kadar kötü mü? ben mesela yurtta kalırken telefonu odada unuttum yemekhaneye indim bahçeye çıktım veya spor salonunda telefonu soyunma odasında bıraktım diyelim bu gibi durumlarda telefonla saatin bağı tamamen kopar anladığım kadarıyla. bu gibi durumlarda arama ve bildirimleri almamızın bir yolu var mı? son olarak da telefonum samsung değil. saatin işlevlerinde bir eksiklik bir sorun meydana geliyor mu? |
Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (336. sayfa)
-
-
Saatin bağlantı mesafesi kullanılan telefona göre farklılık gösterir. Ben saati daha önce Note FE ve S9 ile kullandım şuanda S10+ ile kullanıyorum. Note FE'de bağlantı mesafesi S9'a göre çok daha iyiydi. S10+'ta daha da iyi. Bunların dışında evden eve de değişir. Duvarların yapısı da fark eder. O sebeple net bir metre söylemek yanlış. Ancak açık alanda (rüzgar etkisi yoksa) 10 metre civarıdır. Kapalı alanda net bir şey söylemek imkansız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam teşekkürler. Peki Samsung dışı bir telefon ile kullanımda hangi işlevlerde sorun olabiliyor? Galaxy Store'dan Türkçe sesli klavye satın alıp kullanabiliyormuşuz okuduğum kadarıyla. Samsung dışı telefonda Galaxy store kullanabiliyor muyuz?
merhaba arkadaşlar
1,5 senedir s10 plusla kullandığım active 2 44 mm lik saatimi iphone 11 e geçtiğimden dolayı 11 de kullanmaya başladım.
weraable uygulamasından kurulumu yaptım,saat şekilleride indirebiliyorum,gariptir ama bildirimler s10 plusdan daha hızlı geliyor.
tabi eksiklikleri var mesela konuşmayı saate alamıyorum sonradan saat üzerinden ama birde şunu farkettim günde yüzde 25 şarj yiyor.
yani 4 gün gidiyor saatin şarjı.
önceden 1,5 gün gidiyordu s10 plus da.
saatimin camında derin çizik var bu halde satamaycağımdan apple watch a geçemiyorum.
böyle kullanmaya devam edeceğim.
şimdilik memnunum
-
Kavisli ekran koruyucu çiziği gizliyor. Düşünebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler hocam link varmı tavsiye edebileceğiniz.
-
-
Google da saat ile ilgili şeylere bakarken ekşi sözlükteki konusu denk geldi. Bir gireyim ne yazmışlar dedim. 10 kişiden 8 i saati gömmüş. Öyle böyle değil yani çöp ilan etmişler. Resmen saatten soğudum. Çok beğenmiştim şuan tereddütte kaldım :(
quote:
Orijinalden alıntı: Trepeci
Google da saat ile ilgili şeylere bakarken ekşi sözlükteki konusu denk geldi. Bir gireyim ne yazmışlar dedim. 10 kişiden 8 i saati gömmüş. Öyle böyle değil yani çöp ilan etmişler. Resmen saatten soğudum. Çok beğenmiştim şuan tereddütte kaldım :(Çok memnun olduğunuz bir ürünün ekşi'deki başlığına bir bakın, entry'lerin çoğunluğu gömer ve "ben başka bir ürün mü kullanıyorum acaba" dedirtir. Oraya veya söz konusu ürünün 1 yıldız yorumlarına bakınca piyasada alacak bir şey kalmıyor resmen, Türkiye'deki kullanıcılar her şeye bolca atıp tutuyor (: Haklılık payı olanlar vardır elbette ancak elimde olan ve çok araştırmalar sonucu alıp memnun kaldığım herhangi bir üründe, ekşi'de veya 1 yıldız yorumlarda bahsedilen hiçbir olumsuz durumu yaşamıyorum, Active2 de dahil. Fakat şimdi alacak olsam Galaxy Watch 4 seçerdim, zira Active2 ve GW3 güncelliklerini yitirmeye başladılar.
-
O fiyatlara çıkabilmem mümkün değil hocam ya. Mi band 6 alacakken babamın desteğiyle akıllı saat almaya karar verdim. Active 2 çok hoşuma gitti. Tahminen ne kadar daha götürür? Veya güncel active 2 kadar dolu aynı fiyat seviyesinde bir saat öneriniz var mı? Ayrıca okuduğum kadarıyla active 2 daha önce kandaki oksijeni ölçebiliyormuş ama kaldırmışlar. Doğruluğu nedir? Şuan ölçebiliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trepeci -- 9 Eylül 2021; 23:57:26 >
Kullandığınız kadar götürür, donanım ve yazılım olarak Samsung akıllı saatler piyasada Apple'ı saymazsak hala rakipsiz. Active2'nin tek rakibi yine Samsung'un GW4'leri; Tizen yerine WearOS'e geçildi, daha iyi demem ancak daha güncel ve daha çok uygulama&yazılım desteğine sahip olacağı kesin. O yüzden güncel dedim yoksa Active2 de hala oldukça yeterli bir akıllı saat. Şu an donanım ve yazılım anlamında gayet iyi, önümüzdeki yıllarda Tizen güncellemeleri almaya da devam edecek. Samsung olmayan diğer -Apple hariç- akıllı saatlerin Active2'ye göre birçok eksisi mevcut, tek artıları pil süreleri daha uzun oluyor 2-3-4 gün yerine 1 hafta gibi.
Bu arada oksijen ölçümü kalkmadı diye biliyorum, fakat koşu yaptıktan sonra ölçüyor.
Ben memnun değilim. Ekran çabuk çiziliyor. Bir de sıvı teması diye garantiden çıkardılar.
Gt2 pro düşünüyorum ama bildirim gelmeme gibi sorunlar var. Kararsızım
Normalde 40mm lık olanı alacaktım ama gidip deneyince küçük olduğunu farkettim. 44mm çelik modelini almak istiyorum ama o da 2100 liradan aşağı yok zaten stokta da yok doğru düzgün. 1900 liraya da Huawei gt2 pro var. Active 2 ye göre artı ve eksileri neler bilen var mı? İkisini de kullanan varsa hangisini tavsiye edersiniz? Bunun yanında Galaxy watch 3 de var. Kısaca watch 3 2200 lira. Gt2 pro 1950 lira. Active 2 ise 2100 lira. Normalde direkt active 2 alıp gececektim ama 40mm lık çok küçük durdu bileğimde alüminyum da almak istemediğim için 44mm çelik arıyorum. Hangisi daha mantıklı olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trepeci -- 11 Eylül 2021; 18:12:21 >
Gt2 pro da bildirim gelmeme sorunu var bir de sensörler yanlış ölçüyormuş.
Ben kararsızım
Gönlüm ilk gördüğümden beri active 2 den yana ama piyasada 44 çelik yok. Tek tük kalmış onlar da 2000 liranın üstünde. 40 çelik var o 1600 lira ama o da küçük kalıyor bileğimde. Alüminyum da almak istemiyorum. Ne yapacağım hakkında fikrim yok. Siz active 2 den memnun değilim demişsiniz. Neden memnun değilsiniz? Ve bu su geçirme meselesi ile ilgili saatle duşa girsek sıkıntı çıkarır mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trepeci -- 11 Eylül 2021; 19:24:11 >
Samsung ürünlerinde sıkıntı yok başarılı fakat teknik destek kısmı resmen insanları aptal yerine koyuyorlar. Onlara göre bir damla su girip bozulursa sıkıntı yok garanti değiştirir. Fakat eğer 2 damla su girerse kullanıcı hatası hadi gitti saat. Ben ve birçok kullanıcı havuzda kullandıktan sonra bozuldu ve garanti dışı kaldı ürünler ben tüketici hakem heyetine başvurdum sonuç bekliyorum. Üründe havuz ve plajda kullanıma uygundur ibaresi var üstelik yüzme aktivite uygulaması gömülü geliyor. Fakat bozulunca sıvılı deyip kullanıcı hatası olarak garanti dışı bırakılıyor ve fahiş ücret talep ediliyor
Samsung health monitor apksı kullanan var mı? Bende tansiyon ölçümü yapıyor ama EKG yapmıyor. Tam kullanabilen yada böyle olan var mı başka?
Hocam ben ürünü sipariş verdim bugün kargoya verilecek. Paslanmaz çelik versiyonunu aldım. Şikayet vardan bayağı bir şikayet okudum bu su gecirme olayı ile ilgili. Elini yıkarken bile su geçirip garanti dışı kalan olmuş. Bu fiyattaki ve sertifikası olan bir saat nasıl en ufak suda su geçirip arıza yapıyor. Nerdeyse iki yıldır mı band 4 kullanıyorum. Havuza girdim duşa girdim hiçbir sorun olmadı su geçirme anlamında. Ben 2000 liraya aldığım akıllı saat ile duşa bile giremeyecek olmam çok saçma. Siparişi iptal bile edebilirim şuan. Bu su geçirme sorunu tüm modellerde mi böyle yoksa biraz da kullanıma mı bağlı. Elimi yıkarken su geçirip arızalanırsa ne anladım ben bu işten kriz geçiririm resmen. Eğer kronik bir sorunsa iptal edip Huawei veya üste 100 lira daha koyup watch 3 alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trepeci -- 13 Eylül 2021; 15:53:10 >
Su geçirmezlik yok bu saatte
Bence iptal edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X