< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (335. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sıvılı diyecekler ve ücret isteyecekler. Bende de aynısı oldu 2100 tl ücret istediler. şikayetvar a yazdım sonra çözüm merkezi aradı. Onlara da dile getirdim sıkıntıyı 10 gün sonra dönüş yaptı. Bana dediği kendi teknik ekibimiz inceleyecek öyle karar verecek dedi bende peki normal servisiniz ne işe yarıyor dedim. Böyle bir prosedür işliyoruz dedi bende zaten tüketici hakem heyetine başvuru yapmıştım sonucunu bekliyorum dedim. Büyük ihtimalle de kazanırım. Çünkü samsung kendi resmi satış sitesinde dahi ürüne su geçirmez diye ibare koymuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende bir arkadaşın telefonda denedim android ile kullanılmayacaksa , ios için almamalı sadece health uygulaması güzel çalışıyor ona da o kadar para çok .
-
su geçirmezlik (water proof) benim için de önemli. yüzerken kullanmayı planlıyorum ben watch 4 bekliyorum ama su aldığında garanti dışı bırakmaları çok şaşırtıcı. hakem heyeti de bu yönde karar verir inş. burdan takipte olacağım. sonuç alınca yazarsanız sevinirim. inş kazanırsınız?
-
Bence sadece yüzme için alıyorsanız Apple Watch olsun Samsung Watch olsun bunlardan uzak durun. İllaki sudan sıkıntı yaşarsanız. Garmin tarzı sporcu saatlerini almanız daha isabetli olur. Onlarda sıvı sorunu olacağını sanmıyorum.
hmm bunu hemen araştırayım, çok teşekkürler.
-
Buradan sonucu paylaşırım. Sıkıntı kısmı cihazı için su geçirmez diye satıyorlar havuz ve plaj kullanımına uygun diyor fakat bu sebeplerle bozulursa garanti dışı olur diyor
Watch 4 artık satışta. Samsung yeni kadranları Galaxy Store'a yüklese de şenlensek yahu 😁
-
İlk olarak neden garanti dışı bıraktı. Eğer sıvı teması yada sıvılı diye bişey varsa o zmn kullanıcı kılavuzu 7.sayfa (netten arama yapın bulursunuz) ve ürünün shop.samsung internet adresinde cihazın satış ekrarınıda altta su geçirmez diye ibare var onu alacak şekilde dosyaya ekleyin tabi ki servis raporunu da. şikayetinizi yazın. Sonra da beklemeye geçin
Arkadaşlar merhaba. Şuana kadar sadece mi band 4 kullandım. Akıllı saat almayı düşünüyorum. Galaxy watch active 2 40mm olan çok hoşuma gitti. Bileğim de ince olduğu için tasarımı olsun büyüklüğü olsun tam bana göre. Spor yapan biriyim. Spor takibi konusunda çok iyi olduğunu okudum. Saatin herhangi bir kronik sorunu var mıdır? İlk kez akıllı saat kullanacağım için bilemiyorum. Akıllı saatlerin ortalama ömrü ne kadar oluyor? Mesela iki senedir mi band 4 kullanıyorum hâlâ ilk günkü gibi. Tabi bileklik ve saat aynı olmaz ama misal iki sene sonra watch active 2 ne durumda olur? Kasma donma işlevlerinde eksilme yanlışlık vesaire olur mu? Uzun süredir kullanan birisi varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
2 yıl oldu tam kullanalı ilk günkü gibi batarya ve görsellik açısından, film koruyucu filanda kullanmadım, dikkat ettim tabi ki, ortalama kullanım ömrünü bende merak ediyorum ama kullanıma göre 5 yılı aşar gibi.
Saat temalarında Acro saat yüzlerini benim gibi satın alan var mı acaba, saat yüzleri çok hoşuma gidiyor uygun olanları tavsiye ederim, saat yüzünde gerçek saat gibi görünmesi güzel oluyor.
Merhaba saatimi yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum. Bir haftadır dokunmatik ekran kendi kendine basılıyormuş gibi hareket ediyor sağa sola kayıyor , bir şeylere basıyor. Daha önce başına gelen ve çözüm bulabilen var mı? Yoksa servis yolu mu gözüktü?
Malesef servis yolu gözüktü.
Servis aradı saatinizde sıvı teması var garanti dışı onarım 1750 TL dedi
Dedim yenisi 1500 TL. Siz olsanız yaptırır mısınız? Iııı dedi
Hem 50 metre su geçirmezlik var. Neden yapmıyorsunuz dedim.
Saat darbe almıştır vs deyip geveledi.
Saat gelsin hakem heyetine başvuracağım. Yenisi gelirse veya yapılırsa satıp huwai gt2 pro alacağım.
Samsung sabrımı zorluyor artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buradan daha önce de yazdım samsung teknik servisleri dolandırıcı insanları salak yerine koyuyorlar ben çözüm merkeziyle bu konuda atıştım. Evlenip geveliyorlar. Sitelerinde su geçirmez diye satıyorlar bozulunca. Sıvı teması kullanıcı hatası deyip garanti dışı bırakıyorlar. Bende tüketici hakem heyetine verdim 15 gün oldu 3 ay kadar sürer fakat yeni cihaz alacağıma eminim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exzomy -- 8 Eylül 2021; 17:5:5 >
Her marka aynı. Sıvı teması diyip geçiyorlar. Ben de 1 ay önce eşimin saati için tüketici hakem heyetine verdim. Bakalım sonuç ne olacak.
Sıvı teması olma ihtimali yüksek. Aynı sorundan saatimi servise verdim. Ekran, Anakart, Arka kapak değişti. Umarım sizinde benim gibi garanti dışına bırakılmadan işleminiz yapılır. Bu arada yaptırdığım servis Bursa servisi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X