< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (338. sayfa)
-
-
WhatsApp, Instagram, Facebook gibi uygulamalar yükleniyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar su teması ile ilgili hakem heyetine başvuracağım dilekçeyi nasıl hazırlayayım. Direk değişim mi tamir mi isteyeyim? Saati gönderdiklerinde ekranı açmışlar ve ekran çizik içerisinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
direk iade isteyin hocam.
neler yaşandığını tek tek açıklayıcı şekilde yazın.
fotoğraflarla kanıtlayın.
büyük ihtimal haklı çıakcaksınız.hadi hayırlısı.
-
-
Ben geçen sene denizde bir hafta kullandım bir sorun olmadı. Denize girmeden su kilidini açtım, çıkınca suyu boşaltıp tatlı suyla yıkadım her seferinde. Tuzlu suyun aşındırıcı etkisi çok yüksek. Denizde çok faydası olacağını düşünmüyorum ama kılıfla kullandım. Sizlerin başınıza gelenleri okudum çok geçmiş olsun. Bende bozulursa garantiden değişir nasılsa diye rahat rahat denize girip birde yüzme antremanı açmıştım. İyiki saatin başına birşey gelmemiş. Samsung servisinin tutumu kabul edilemez.
-
Huwai gt2 pro alarak Samsung maceramı bitirdim. Neden daha önce almamışım.
Hafta sonu ticaret bakanlığı hakem heyetine İnternetten başvuracaşım inşallah değişim uygun görürler.
Samsung benim için bitti.
Cihazıma samsungtan savunma gelmiş. Bugünde bilirkişiye düşmüş. Bilirkişi benimle iletişime geçti cihazı kontrol edip rapor tutacağını bildirdi. Cihazı teslim ettim. İnceleyip yarın teslim edecek. Eğer darbe falan yoksa kullanıcı hatası değildir büyük ihtimalle dedi. Darbe hasar olmadığını hatta çizik dahi olmadığını söyledim. Raporu pazartesi tüketici hakemine göndereceğini ve cuma gününe de büyük ihtimal kararın çıkacağını söyledi. Bakalım haftaya sonucu paylaşırım fakat çok büyük ihtimalle değişim yada ücretsiz onarım çıkar. Ben değilim talep ettim bakalım bekleyelim sonucu
Bilirkişi huawei de de sıvı teması ile şikayetlerin geldiğinden bahsetti bilginiz olsun. Hatta başka konularda da
Servisten geldiğinde benim saatin ekranı açılmıştı. Bende sorun olur mu acaba
Keşke öyle teslim almasaydın. Tutanak tuttursaydın yada düzgün montaj yapın diye verseydin. Umarım sorun olmaz. Eğer bilirkişiye düşerse onlar inceler tekrar tekrar açılmış mı diye. Peki sen düzgün montaj yapmadıklarını şikayetvar a falan yazdın mı. Eğer yazdıysan tüketici hakemine bundan da bahsedebilirsin
Benim şikayetime de 09.09.2021 tarihinde Samsung'tan savunma geldi. Ama daha bir gelişme olmadı. Bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba
Saati yeni aldım telefonum samsung m31 daha önce xiomi mi band3 kullanıyordum , onda telefonu sessize alabiliyorsun,ama active 2 de bunu yapamadım, yapabilen çözüm önerisi olan varmı
Merhaba Saatin üzerindeki derin çizikler için yapılabilecek bir şey var mı kenarı siyah ekran koruyucu sipariş ettim işe yarar mı acaba
İşe yarar
Arkadaşlar hakem heyeti başvurumu yaptım. 1-2 ay sürer herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: Sleeper
Arkadaşlar hakem heyeti başvurumu yaptım. 1-2 ay sürer herhalde.Siz 1-2 ay diye umutlanmayın minimmum 4-6 ay olarak düşünün onu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X