Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.084
Cevap
112
Favori
434.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar active watch 2 aldim.daha önce konusu gectimi bilmiyorum tansiyon ve ekg aktifleştirme icin ne yüklememiz lazim acaba modlu uygulaması fln var mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Watch 2 de ülke yi nasıl değiştiriyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondaki Samsung Health'e gelen son güncellemeden sonra uyku aşamaları telefonda görünmüyor. Ama saatte görünüyor. Sizde de böyle mi? Samsung Health sürümüm 6.19.0.043
    Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]

• 44mm için Spigen kılıf gelmiş arkadaşlar. Hem de kordonlu. Saatin görünümünü çok sportif yapacak gibi duruyor. Fiyatı şuanda 159 ₺ biraz pahalı ama değer gibi. Rugged Armour.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 29 Eylül 2021; 16:6:46 >
  • erditepe kullanıcısına yanıt

aynı sürüm , sorunsuzca gözüküyor telefonda

• Dark-Eagle1903 kullanıcısına yanıt

Silip yükledim yine aynı anlamadım gitti

• Bir önceki versiyona dönüş yaptım düzeldi. Bir sonraki güncellemeye kadar Samsung Health'i güncellemicem

• Spigen kılıfım bugün geldi. Dün vermiştim siparişi. Saat bambaşka bir görünüşe büründe daha spor ve daha gösterişli oldu. Kılıf çok hafif. Çok kaliteli. Yeni bir saat almışım gibi hissettiriyor. Tavsiye ederim.

Bir diğer konu ise eşimin saatiyle ilgili. Daha önce yazdıklarımı bilen bilir. Sıvı teması diyip garanti dışı bırakılmıştı. Tüketici hakem heyetine vermiştim 02.08.2021 tarihinde. Bugün saati bilirkişiye teslim ettim. Bundan sonrası daha hızlı gelişir diye düşünüyorum. Hayırlısı.

Birsey sorucam.bu kılıf ekrani da koruyor mu.yani ekran halen acik mi kaldı yoksa film dahil mi

• 44 mm olanından almak istiyorum. 40 mmlerde parlak siyah gördüm çok hoşuma gitti ancak 44lerin hepsi mat siyah mı ? parlak olanı yok mu acaba 44lerde bilen var mı ?

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Hayır ekran koruyucu yok. Kordonla birleşik kılıf

Sayenizde ben de dün n11’den sipariş ettim, teşekkürler

“Liquid Air” modelinden daha güzel görünüyor sanki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • isikayhan kullanıcısına yanıt

Rica ederim ne demek. Güle güle kullanın. Ben çok beğendim.

• Ücreti biraz daha düşerse bende alabilrim kılıfı , hoş duruyormuş , ama kalkışta watch 3 için olanı 80-90 TL yazıp model çıkalı kaç sene olmuş buna 160 TL fazla geldi gözüme açıkcası , neredeyse saatin 5/1 fiyatı gibi

• Ekg ölçebilen akıllı saate ihtiyacım var. Bu modelde bu özellik aktif mi ve daha ucuz yollu alternatif var mı

• BarkingFrog kullanıcısına yanıt

watch active 2 ye yüklenebiliyor nette aratınca kolayca bulabilirsiniz .

• Bugün bilirkişi aradı ve cihazda sıvı teması olmadığını söyledi. BDH firmasına göre güya anakart ekran pil kasa aşırı sıvıya maruz kalmıştı. Peehhh 😡 adamlar kafalarına göre muamele yapıyorlar. Bakalım bundan sonraki süreç nasıl işleyecek göreceğiz.
    Bilirkişi dedi ki cihazı açarken anakarta bağlı bir soketin tam olarak takıkmamış olduğunu gördüm, tüm parçaları tek tek inceledim fakat sıvı temasına rastlamadım dedi. Cihazı toplayıp şarj ettikten sonra açtım ve ekran dahil herşeyin çalıştığını gördüm dedi. Ancak anakartın arızalı olduğunu ve ekran dokunmatiğinin bundan kaynaklandığını düşünüyorum dedi (bu arada arıza dokunmatik sorunu idi)
    Ancak dedi ki şuan çalışıyor olması tekrar sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez dedi. Anakart arızaları dokunmatiğin çalışmamasına sebep olur dedi. Sonuç olarak BDH'ın dediği gibi sıvı teması söz konusu değilmiş. Rapora bu yazıldı. Bakalım bundan sonrası THH'nin vereceği karara göre şekillenecek. Ama şu kesin ki karar tarafıma olumlu olacak. Hayırlısı.
    Arkadaşlar servisler herhangi bir sebepten dolayı garanti dışı bıraktığında mutlaka THH'ye başvurun geciktirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 8 Ekim 2021; 14:46:21 >

• Tansiyon ölçtürebiliyor muyuz bu bebeğe? Aldığım gün favorilere eklemiştim sonra bakmayı unuttum. 1 sene geçti..

• quote:

Orijinalden alıntı: erditepe

Spigen kılıfım bugün geldi. Dün vermiştim siparişi. Saat bambaşka bir görünüşe büründe daha spor ve daha gösterişli oldu. Kılıf çok hafif. Çok kaliteli. Yeni bir saat almışım gibi hissettiriyor. Tavsiye ederim.

Bir diğer konu ise eşimin saatiyle ilgili. Daha önce yazdıklarımı bilen bilir. Sıvı teması diyip garanti dışı bırakılmıştı. Tüketici hakem heyetine vermiştim 02.08.2021 tarihinde. Bugün saati bilirkişiye teslim ettim. Bundan sonrası daha hızlı gelişir diye düşünüyorum. Hayırlısı.
    Harika görünüyor hayırlı olsun. Link rica edebilir miyim ya da model ismi

edit: yukarida paylasmissiniz gördüm. 40mm icin olanı yok galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 9 Ekim 2021; 19:34:58 >

• HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Sizin için şu model var: “Spigen Galaxy Watch Active 2 (40 mm) Kılıf Liquid”

Şu an sadece iki yerde satışı var diye gördüm:

m.n11.com
    Spigen Galaxy Watch Active 2 (40 mm) Kılıf Liquid Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/spigen-galaxy-watch-active-2-40-mm-kilif-liquid-P485927214

Amazon’da da varmış ama Almanya’dan geleceği daha pahalıya geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.